Televiziunea NBC din SUA: Un MICROCIP implantat in fiecare copil

a

Treptat, dar sigur mass- media introduce, chiar forteaza ideea cu  micro cipul. Canalul 8 de stiri din Tampa Florida, un canal local de stiri ce apartine Canalului de televiziune NBC, din Statele Unite, vorbeste despre beneficiul pe care l-ar aduce acest micro cip daca ar fi implantat in copii. Prezentatoarea Melanie Michael arata cum cainii sunt deja implantati cu acest micro cip, spunand ca   tehologia deja exista si ar fi putut ajuta si parintilor  a caror copii au fost dati disparuti. Ea spune ca daca copiii ar fi avut implantat acest microcip s-ar fi stiut despre ei unde sunt si ar fi putut fi gasiti sau ar fi prevenit tragedia.

O mama spune ca un micro cip mic de marimea unui graunte de orez ar fi putut preveni disparitia copilului ei, daca copilul  ar fi avut implantat cipul. Ea spune ca un expert binecunoscut din Boston, afirma ca acest micro cip daca este implantat in  oameni nu prezinta nici un risc sau unul foarte scazut, pentru sanatate si spune ca acesta ar putea salva viata cuiva. Prezentatoarea afirma apoi ca implantarea microcipului in oameni se va intampla mai devreme sau mai tarziu, dar este inevitabil.

A fost intrebata daca companiile care produc acest microcip au incercat sa-l implanteze in oameni si ea a raspuns ca inca nu s-a reusit aceasta, dar puteti fi siguri, a mai spus ea, ca intr-o zi, undeva, cineva va reusi implantarea microcipului si atunci fiecare om il va primi.

Vedem pe zi ce trece cum vremea Apocalipsei se implineste. Multi oameni nu stiu de primejdia care-i pandeste daca vor accepta acest cip care este  semnul fiarei.

VIDEO by Jason A

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari