Papa Francisc: Biserica ar trebui sa ceara iertare homosexualilor pentru modul in care i-a tratat

Daniel, 8:23 – La sfârşitul stăpânirii lor, când păcătoşii vor fi umplut măsura nelegiuirilor, se va ridica un împărat fără ruşine şi viclean.

Apocalipsa, 13:2b – Balaurul i-a dat puterea lui, scaunul lui de domnie şi o stăpânire mare…

se pregateste calea….

Pope Francis Foto www.the-star.co.ke
Papa Francisc a spus ca Biserica Romano-Catolica si crestinii ar trebui sa ceara iertare homosexualilor pentru modul in care i-au tratat, transmite Reuters.

Vorbind reporterilor la bordul avionului ce il ducea inapoi la Roma din Armenia, el a spus si ca Biserica ar trebui sa ceara iertare si pentru modul cum a tratat femeile, pentru ca a fost oarba la exploatarea copiilor si pentru “binecuvantarea atat de multor arme” in trecut.Intr-o conversatie libera lunga de o ora, traditionala in calatoriile sale internationale, Suveranul Pontif a fost intrebat daca este de acord cu recentele ale unui cardinal german, ca Biserica ar trebui sa-si ceara iertare homosexualilor.Papa Francisc a parut trist cand reporterul l-a intrebat daca aceste scuze nu ar trebui cerute mai repede din cauza uciderii a 49 de persoane intr-un club gay din Orlando, noteaza Reuters.El a amintit invatamintele Bisericii ca homosexualii „nu ar trebui discriminati. Ei ar trebui respectati, ajutati duhovniceste.”

Papa a adaugat: „Cred ca Biserica nu numai ca ar trebui sa sa-si ceara scuze… unei persoane gay pe care a jignit-o, dar ar trebui si sa-si ceara scuze saracilor, femeilor care au fost exploatate, copiilor care au fost exploatati (fortati sa munceasca). Trebuie sa ceara iertare pentru ca a binecuvantat atat de multe arme”.

CITESTE mai MULT aici –  http://www.hotnews.ro/stiri-international-21111960-papa-francisc-biserica-trebui-ceara-iertare-homosexualilor-pentru-modul-care-tratat.htm

3 comentarii (+add yours?)

  1. Pastor Dorel Muresan
    iun. 27, 2016 @ 23:47:17

    Daca ” Biserica ” lui Christos a omorit sau torturat pe orcine incluzind aceste specimene care sunt amintite de Domnul Pontif,. Atunci sa-si ceara iertare . Dar daca Sfinta Scriptura ii numeste pe acestea PACATOSI SI SCIRBOSHI si noi transmitem acest adevar mai departe ADEVAR CARE APARTINE AUTORULUI bIBLIEI Atunci sa-si ceara Domnul Pontif iertare ca nea jignit pe noi care credem Cuvintul ,Propoveduim Cuvintul si Traim Cuvintul .
    Jignit profund
    Pastor Dorel Muresan

    • Avram
      iun. 28, 2016 @ 21:43:51

      Pastor Dorel Muresan,
      Acest Papa urmareste sa fie pe placul oamenilor care umbla in faradelege. Nu vorbeste de pocainta si de iertarea pacatelor. Nu cred ca citeste Biblia.

  2. moreconnection
    nov. 26, 2016 @ 17:46:21

    Nici de cum. De ce sa ne cerem iertare, doar nu am pacatuit. Daca cineva are mintea sucita de ce trebuie eu sa-mi cer iertare?

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari