UNITY 2016 – Conferinta Bisericilor Penticostale din Londra – Mircea Detesan – Unitatea in Familie (Credo TV)

Mircea Detesan- Rezolvarea confllictelor in familie

NELU BRIE: O chemare la unitate. O chemare la a ne aseza sub puterea cuvintelor Domnului nostru Isus Hristos. Evenimentul de astazi se desfasoara in trei sesiuni care vor aborda pe rand trei aspecte foarte importante ale unitatii crestine.

  1. In prima parte, la aceasta sesiune, se va vorbi despre UNITATEA CU DUMNEZEU. Nu putem vorbi despre unitate duhovniceasca, despre unitate in Domnul a celor mantuiti fara sa ne referim la unitatea fiecaruia dintre noi cu Dumnezeu. Unitatea noastra cu Dumnezeu ne transfera acea identitate spirituala pe baza careia se poate realiza unitatea dintre noi. Copiii lui Dumnezeu sunt una. Dar, mai intai, trebuie sa fie copii lui Dumnezeu. (Vizioneaza mesajul de la prima sesiune, rostit de Pastorul Nelu Brie aici – Unitate cu Dumnezeu – Nelu Brie – Conferinta UNITY Londra (2016) CREDO TV)
  2. A doua sesiune va avea in vedere un aspect la fel de important al unitatii noastre: UNITATEA CREDINCIOSILOR IN BISERICA LUI DUMNEZEU. UNITATEA BISERICII LUI DUMNEZEU. UNITATEA POPORULUI LUI DUMNEZEU. (Vizioneaza mesajul din sesiunea a 2-a, rostit de Pastorul Moise Ardelean aici – Unitatea credinciosilor in Biserica lui Dumnezeu Conferinta UNITY Londra – Moise Ardelean (2016) CREDO TV)
  3. In partea a treia , se va vorbi despre UNITATEA CREDINCIOSILOR IN FAMILIE. Este asa de important ca familia sa fie unita. Familia formeaza apoi biserica si laolalta slujim pe Dumnezeu ca popor al lui Dumnezeu. (Vizioneaza mesajul din sesiunea a 3-a aici –  (Mesajul din prima sesiune este aici pe pagina actuala, rostit de Mircea Detesan) PAGINA ACTUALA

Conferinta UNITY Londra – Mircea Detesan (2016) (3)

EFESENI 4:21 ..potrivit adevărului care este în Isus, aţi fost învăţaţi
22 cu privire la felul vostru de viaţă din trecut, să* vă dezbrăcaţi de omul** cel vechi care se strică dupㆠpoftele înşelătoare
23 şi să vă înnoiţi* în duhul minţii voastre
24 şi să* vă îmbrăcaţi în omul cel nou, făcut** după chipul lui Dumnezeu, de o neprihănire şi sfinţenie pe care le dă adevărul.
25 De aceea, lăsaţi-vă de minciună: „Fiecare dintre voi să spună* aproapelui său adevărul”, pentru că suntem** mădulare unii altora.
26 „Mâniaţi-vă* şi nu păcătuiţi.” Să n-apună soarele peste mânia voastră
27 şi să nu* daţi prilej diavolului.
28 Cine fura să nu mai fure, ci mai degrabă să lucreze* cu mâinile lui la ceva bun, ca să aibă ce să dea celui** lipsit.
29 Niciun* cuvânt stricat să nu vă iasă din gură, ci unul** bun, pentru† zidire, după cum e nevoie ca să dea har celor ce-l aud.
30 Să* nu întristaţi pe Duhul Sfânt al lui Dumnezeu, prin** care aţi fost pecetluiţi pentru ziua răscumpărării†.
31 Orice* amărăciune, orice iuţime, orice mânie, orice strigare, orice clevetire** şi orice fel† de răutate să piară din mijlocul vostru.
32 Dimpotrivă, fiţi* buni unii cu alţii, miloşi şi iertaţi-vă** unul pe altul, cum v-a iertat şi Dumnezeu pe voi în Hristos.

Sase biserici penticostale din Londra s-au intrunit pentru aceasta conferinta.

Unitatea in familie: Fiecare familie ajunge mai repede sau mai tarziu sa experimenteze conflictul. Asa cum experimentam conflictul in omul nostru dinauntru, in chemarea de-a raspunde in ceea ce ne invita Dumnezeu , cum experimentam conflictul in biserica, in biserica locala, in relatiile dintre noi, asa experimentam conflictul si in familiile noastre. Conflictele exista si este o lupta pe care fiecare dintre noi o avem in familia noastra. Iar, Dumnezeu doreste ca noi sa facem fata conflictelor, atunci cand ele apar si sa luptam astfel incat, in primul rand, noi cei doi care  formam cuplul, sa devenim ceea ce Dumnezeu a hotarat pentru noi. Acea unitate o vrea Dumnezeu, de la care trebuie sa pornim. Gandul acesta trebuie sa ne sustina.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari