Rezoluții, a Tineretului LGBT din New York: SUNTEM HOTĂRÂȚI ca toate școlile și universitățile publice și private să includă toate tipurile de sexualitate în programele lor școlare

SUNTEM HOTĂRÂȚI ca toate grupurile de tineret si organizațiile studențești sa admită homosexuali, lesbiene si bisexuali n.n. – chiar si cele care nu sunt de acord cu stilul lor de viață)”

De această dată este vorba despre

Declarația de Sentimente și Rezoluții, realizată de către Coaliția Tineretului LGBT din Statul New York:
„SUNTEM HOTĂRÂȚI ca întreaga legislație care restricționează accesul la și disponibilitatea planificării familiale, a controlului reproducerii (contracepția), informarea, serviciile și tratamentul pentru sănătatea reproducerii să fie eliminată (n.n. – legăturile strânse dintre homosexuali și mișcarea pro-avort, pro-contracepție).
SUNTEM HOTĂRÂTI ca toate fondurile federale, statale și locale pentru școlile și universitățile publice și private să fie suspendate până când vor fi eradicate toate discriminările pe baza orientării sexuale (n.n. – a se nota dorința de a le impune tuturor cu forța credințele lor, deja realizată în mare parte).
SUNTEM HOTĂRÂȚI ca toate școlile și universitățile publice și private să includă toate tipurile de sexualitate în programele lor școlare (n.n. – este un alt mod subtil de a introduce ore impuse și obligatorii de «sensibilizare», al căror scop este de a face propagandă și a forța studenții să accepte că ceea ce pe vremuri era considerat drept păcat, acum este «doar un alt stil de viață». Deja s-a realizat în Occident, în mare parte).
SUNTEM HOTĂRÂȚI ca toate școlile și universitățile publice și private să discute despre realizările homosexualilor, lesbienelor și bisexualilor în literatura, istorie, matematica, știință, arta, muzica și alte materii.
CONTINUARE aici – ACTIVE NEWS
Reclame

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: