Kim Davis Eliberată Din Inchisoare (deocamdată….)

NOU – SEPTEMBRIE 2016 – Marturia sorei Kim Davis (VIDEO) si a avocatului roman crestin, Harry Mihet, care a facut parte din echipa care a reprezentat-o pe Kim Davis – la Cea de-a 48-a Conventie a Bisericilor Penticostale SUA si Canada la ChicagoHarry Mihet si Kim Davis la a 48-a Conventie a Bisericilor Penticostale Romane din SUA si Canada

Dar inainte de toate acestea, vor pune mainile pe voi, si va vor prigoni: va vor da pe mana sinagogelor, va vor arunca in temnite, va vor tara inaintea imparatilor si inaintea dregatorilor, din pricina Numelui Meu.

Aceste lucruri vi se vor intampla ca sa fiti marturie.

Veti fi dati in mainile lor pana si de parintii, fratii, rudele si prietenii vostri; si vor omora pe multi dintre voi.

Luca 21: 12,13,16.

Sursa pozelor – captura youtube CNN si Associated Press

Judecatorul de la Tribunalul U.S. District, David Bunning, a dat ordin ca functionara de judet din Statul Kentucky, Kim Davis, sa fie eliberata din inchisoare unde a fost tinuta timp de sase zile, tot din ordinul aceluiasi judecator, pentru refuzul ei de a elibera certificate de casatorie cuplurilor de homosexuali.

Kim Davis s-a intors la Dumnezeu cu patru ani in urma, si vrea ca toata viata ei sa implineasca Cuvantul lui Dumnezeu asa cum este scris.  Ea crede , asa dupa cum este scris in Biblie, ca casatoria este numai intre un barbat si o femeie. Ea a spus judecatorului ca este crestina si nu poate sa treaca peste constiinta ei si peste Cuvantul lui Dumnezeu si de aceia nu va elibera certificate de casatorie cuplurilor de homosexuali. Judecatorul a raspuns ca si el are o convingere religioasa, fiind crestin, dar legea este lege si trebuie respectata. Dupa aceasta afirmatie a judecatorului, a dat ordin ca functionara Kim Davis sa fie pusa in catuse, arestata, si dusa la inchisoare.

Dupa sase zile de inchisoare, timp in care in fiecare zi tot mai multi oameni s-au adunat in fata inchisorii in care era tinuta, astazi Kim Davis a fost eliberata.  Erau prezenti peste o mie de persoane, venite din multe parti ale Statelor Unite pentru a sprijini aceasta femeie care a spus nu, chiar daca aceasta a costat-o libertatea.  Mike Huckabee, un crestin lucrator si fost guvernator al Statului Arkansas, si Senatorul Ted Cruz al Statului  Texas, amandoi candidati pentru functia de presedinte al Statelor Unite, au fost si ei prezenti la aceasta adunare  de suport. Mike Huckabee a spus ca Constitutia Statelor Unite ale Americii nu permite sa faca legi acestei ramuri de guvern (judiciara), si Curtea Suprema si ramura judecatoreasca incalca Constitutia, astfel devenind o dictatura.

Judecatorul a eliberat-o dar a spus ca daca Kim Davis intervine si nu da voie celorlalti functionari (care sunt subordinatii ei), sa emita certificate de casatorie cuplurilor homosexuale, el va aplica din nou sanctiuni impotriva ei. Aceasta batalie este departe de a se incheia, dar ceea ce este mai important este ca crestinii isi dau seama tot mai mult cum libertatea lor erodeaza pe zi ce trece, si ca trebuie facut ceva pentru a fi stopata. Kim Davis, dupa ce a fost eliberata din inchisoare, a spus celor prezenti la aceasta manifestare sa nu se dea batuti caci Dumnezeu este de partea lor si El este prezent. Sa ne rugam la Dumnezeu pentru ca El sa dea biruinta celor ce se tem de El.

Agnus Dei ( Sursa informatiilor aici (CNN), aici (Google & Youtube News videos) si aici (Charisma News)

Kim Davis: Servim un Dumnezeu viu si El e vrednic de slujirea noastra!:

Kentucky Clerk Released from Jail

VIDEO by Associated Press

CNN’s Toobin: Kentucky Saga May Not Be Over

VIDEO by CNN

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari