PATRU COPII CONFISCAȚI de la o FAMILIE CREȘTINĂ în NORVEGIA

Steven Bennett (Trad. Agnus Dei) – Pe data de 8 Decembrie 2016, patru copii preţioşi şi nevinovaţi, vârstele(10,9,5 & 3 ANI) au fost luati cu brutalitate  şi cu cruzime de lângă mamica şi taticul lor, de către Sistemul de Protecţia Copilului din Norvegia, Barnevernet.

Mamei şi tatălui li s-a permis să-şi vadă copiii lor preţioşi  doar pentru două ore înainte de Crăciun şi pentru două ore, la fiecare trei săptămâni. dupa aceea.

Părinţii sunt creştini norvegieni care fac o muncă imensă pentru a ajuta la reabilitarea dependenţilor de droguri, printre alte lucruri.

De ce au fost copiii  luaţi cu atât de multa cruzime de la mamica  şi taticul lor? De ce chiar înainte de Crăciun? Ar putea fi, la fel ca în cazul Bodnariu, ca Barnevernet a vrut să rupă legătura dintre copii şi parinţi chiar în acest moment special – această familie creştină erau asa de nerăbdători să ajungă la acest moment special împreună.

O usoară pălmuire la fund a fost dată ca motiv pentru care au fost luaţi  aceşti patru copii nevinovaţi. Părinţii au, de asemenea, un fiu (a se vedea a doua fotografie) care are 18 de ani. S-a întors din Spania în Norvegia să participe la interogatoriul poliţiei şi să depună mărturie despre propria lui creştere.
A avut numai cuvinte de laudă pentru mama şi tatăl lui, pentru modul minunat în care a fost crescut şi despre educaţia lui.

Ca în cazul Bodnariu, părinţii au fost reprezentati intr-un mod nedrept la prima audiere la tribunal – nepregătiti şi şocati de declarațiile ridicole şi revoltătoare și a măsurilor luate.

Ştim că obiectivele acestui sistem sunt importante de a fi a realizate, indiferent de cel mai bun interes al copilului – un buget al lui Barnevernet, este un buget şi obiectivul de sfârşit de an a trebuit sa fie intâlnit rapid.

Prima fotografie de aici a fost făcută anul trecut de Crăciun (2015), atunci când această familie preţioasă a petrecut un timp minunat împreună. A doua fotografie a fost făcută la 17 ianuarie 2017, după ce aceşti copii nevinovaţi au petrecut deja 40 de zile în captivitate, în Sistemul de Protectie a Copilului din Norvegia, Barnevernet.

Vă rugam sa vă rugati pentru o reunificare rapidă  a acestei familii minunate. Vă rog să vă rugati pentru inimile acestor copii nevinovaţi şi pentru parintii lor iubitori şi grijulii în aceste momente grele.. Au nevoie de rugăciunile noastre.

8 comentarii (+add yours?)

  1. CrestinTotal.ro
    ian. 23, 2017 @ 01:40:31

    A republicat asta pe CrestinTotal.ro.

  2. dininimapentrutine
    ian. 23, 2017 @ 02:21:00

    A republicat asta pe Pastor Ciprian Barsan .

  3. Valeria Iancu
    ian. 23, 2017 @ 02:56:14

    A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

    • Alex
      ian. 23, 2017 @ 13:56:17

      Da, Dumnezeu este in control, insa omul mai face si cu mana lui niste lucruri unde nici Dumnezeu nu se baga.

      • rodi
        ian. 23, 2017 @ 22:29:42

        si totusi, nu cred ca este drept sa judecam chiar asa de dur. Dar daca azi ar face guvernul din tara noastra respectiva o noua lege ca e ilegal sa dai o palma la fund copilului, sa o publice intr-un manual si apoi sa inceapa sa ne ia copiii unul cate unul si sa-i intrebe: Ti-a dat mama sau tata o palma a fund vreodata. Si apoi sa ia copiii bazat pe raspuns. Chiar daca parintele a dat palma, sa i se ia copiii si sa fie dat altora care ii poate abuza sexual si maltrata, nu este dreptate si nici in interesul copilului. Stim clar ca in cazul familiei Nan, ei niciodata nu au dat nici o palma copiilor, dar Barnevernet a convins-o pe fata ca i-a dat si pe baza aceea le-au confiscat copiii. Nu cred ca e bine sa judecam pe nimeni, ca in primul rand nu cunoastem situatia. Apoi, lor le este frica si sa vorbeasca si stim clar cat de nedrepti sunt cei de la CPS in Norvegia. Pana si presa incepe sa se prinda. Poate nu ati urmarit, dar sunt si 100 de norvegieni in pozitii importante care trag semnalul de alarma ca sistemul e corupt si distruge vieti. Atunci ar trebui sa nu mai blamam parintii, ci sa-i ajutam prin intelegere in primul rand si prin sustinere si rugaciune. Sa avem macar mila ca sufera copiii aceia enorm de mult si traiesc un cosmar inimaginabil care niciun copil nu ar trebui sa il experimenteze niciodata. Dumnezeu sa aibe mila de ei!

      • Valeria Iancu
        ian. 24, 2017 @ 03:23:00

        Asta inseamna neascultare. Daca umbli calauzit cu adevarat de El nu iei decizii gresite niciodata. Daca in schimb omul vrea sa fie in control Dumnezeu se retrage iar omul suporta consecintele:)

  4. octavpelin
    ian. 23, 2017 @ 03:22:15

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  5. tatianasiza
    ian. 23, 2017 @ 08:21:52

    A republicat asta pe newlife.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari