Mesajul lui Franklin Graham dupa ce Curtea Suprema a Statelor Unite a legalizat casatoriile intre persoane de acelasi sex, in toate cele 50 de state americane.

IMG_0628Curtea Suprema de Justitie a SUA a decis astazi cu un vot de 5 la 4,  legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex in toate cele 50 de state. Cu tot respectul pe care-l port pentru aceasta autoritate, doresc sa-mi exprim dezacordul fata de decizia luata astazi. Nu Curtea Suprema este cea care a definit casatoria si din aceasta cauza nici nu are dreptul s-o redefineasca.

Institutia casatoriei a fost creata cu mult timp inainte sa existe Guvernul SUA, de acelasi Dumnezeu Atotputernic care a creat barbatul si femeia. Aceasta decizie a fost luata de o instanta divina si nu poate fi revizuita sau modificata de o instanta umana. Dumnezeu este foarte clar cand defineste casatoria:

De aceea bărbatul își va lăsa tatăl și mama și se va uni cu soția lui, iar ei vor deveni un singur trup. (‭Geneza‬ ‭2‬:‭24‬ NTR)

Ma rog ca Dumnezeu sa aiba mila de natiunea noastra, in ciuda actiunilor noastre din ce in ce mai dezonorante la adresa Lui.

Franklin Graham

SURSA – http://www.baptist-tm.ro/mesajul-lui-franklin-graham-dupa-ce-curtea-suprema-a-statelor-unite-a-legalizat-casatoriile-intre-persoane-de-acelasi-sex-in-toate-cele-50-de-state-americane/

4 comentarii (+add yours?)

  1. Petru Ion
    iun. 29, 2015 @ 05:24:20

    Ce vor mai legifera americanii????
    INCESTUL?
    PEDOFILIA?
    PORNOGRAFIA?
    De ce sa nu aiba si aceasta categorie de oameni libertate?

    Degeaba s-au bucurat unii ca a cazut CEAUSESCU!
    El daca afisai o poza indicenta in birou, erau retrogradat sau pentru fapte imorale precum homosexualitatea faceai ani grei de munca la canalul DUNAREA MAREA NEAGRA!

    Hai sa fim in sfarsit lucizi!
    Ce e mai buna DEMOCRATIA sau DICTATURA???

    Comunismul prin dictatura ateismului conducea spre iad!

    In SUA a triumfat dictatura pacatului care duce in iad!

    DIN LAC IN PUT!

    Cine doreste sa traiasca cu evlavie va fi prigonit!
    Asa scrie si asa trebuie sa se intample!
    Pana cand???
    Pana cand rabdarea, indelunga rabdare a lui Dumnezeu se va termina!

    PRIMITI pe DOMNUL ISUS ca DOMN si STAPAN!
    … veti scapa de judecata lui Dumneze!

  2. Trackback: Adevărata miză a legalizării căsătoriilor homosexuale, pentru SUA. Și ceilalți | agnus dei - english + romanian blog
  3. Trackback: Homosexualitatea și Bătălia pentru drepturi egale | agnus dei - english + romanian blog
  4. costeldragusanu
    sept. 12, 2016 @ 03:49:12

    Curte Murdară, a USA, ți-ai luat obrăznicia să lupți, in fața intregii lumi, cu Dumnezeul Suprem, de aceea indrăznesc(dacă Bunul Dumnezeu imi permite), să zic;
    DOMNUL SĂ TE ….MUSTRE!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari