Florin Barbu – Mesaj pentru Domnul Presedinte al Romaniei – GREVA FOAMEI – A 11-a zi

Foto Antena3

Foto Antena3

🌟Mesaj pentru Domnul Presedintele al Romaniei, Premierul și toti cei in putere să ajute, bunul Dunnezeu să vă deschidă sufletul și să salvați acești copii cît mai repede.

Va mulțumesc si sper să îmi vad copii cît mai repede.🌟 .

.,Mardoheu a trimis următorul răspuns Esterei: „Să nu-ţi închipui că numai tu vei scăpa dintre toţi Iudeii, pentru că eşti în casa împăratului. Căci, dacă vei tăcea acum, ajutorul şi izbăvirea vor veni din altă parte pentru Iudei, şi tu şi casa tatălui tău veţi peri. Şi cine ştie dacă nu pentru o vreme ca aceasta ai ajuns la împărăţie?” (Estera 4:13-14)

Florin Barbu

Mesaj pentru Klaus Iohannis si Dacian Ciolos

 

15 comentarii (+add yours?)

  1. Valeria Iancu
    mai 27, 2016 @ 12:40:30

    Reblogged this on Dumnezeu e în control.

  2. douavieti2015
    mai 27, 2016 @ 15:03:54

    E greu sa-l privesti…
    E greu sa-l asculti…
    Din ce in ce mai greu…

    • rodi
      mai 27, 2016 @ 15:52:38

      de acord. Se varsa multe lacrimi inaintea lui Dumnezeu pentri Florin si copiii lui si bineinteles pentru toti parintii si copiii. Asteptam cu mare ingrijorare dar si nadejde in Dumnezeu si verdictul in cazul fam. Bodnariu si ne rugam fierbinte si pentru ei. E un weekend incarcat cu emotie 😦

  3. douavieti2015
    mai 27, 2016 @ 15:23:39

    Cand l-am ales pe presedinte, majoritatea l-am apreciat pentru ca tacea. Credeam ca tace din educatie si bun simt; nu ne gandeam ca tace dintr-o nepasare ucigatoare. Si nici nu stiam ca tacerea lui ne va costa atat… suflete de copii, vieti de parinti…
    Vad ca si tara tace. E o tacere mormantala si o acceptare a orice. Omul a ajuns sa nu-si mai simta nici propria durere. Oare suntem deja morti si nu ne dam seama?…..
    ……………………………………………………………………………………………………………………..
    Chiar Iohannis e surd? Ciolos e surd? Nu mai au sentimente umane? Si-au declinat ORICE responsabilitate?
    Chiar nimeni nu poate veni cu un medic la Florin Barbu??? Nu exista medici in Franta?

    • rodi
      mai 27, 2016 @ 15:54:07

      bine ai caracterizat situatia. Si noi am considerat tacerea presedintelui ca un semn de intelepciune, ca nu sare imediat sa vorbeasca. Acum, tacerea lui produce in noi o mare neliniste si un mare semn al intrebarii…

  4. douavieti2015
    mai 27, 2016 @ 15:25:06

    “Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic“.

    Edmund Burke (1729 – 1797)

  5. douavieti2015
    mai 27, 2016 @ 15:57:00

    “La inceput nazistii au venit sa-i ridice pe comunisti
    Si eu nu am strigat in apararea lor pentru ca nu sunt comunist.
    Apoi au venit dupa evrei,
    Si eu nu am strigat pentru ca nu sunt evreu.
    Au venit apoi pentru sindicalisti si catolici
    Si nici atunci nu am strigat pentru că nu sunt nici sindicalist si nici catolic.
    Când au venit dupa mine,
    Nu mai era nimeni în jurul meu sa se ridice in apararea mea”.

    Martin Niemöller (1892 – 1984)

    Domnule presedinte, domnule prim-ministru, nu vreti sa invatati din greselile si experintele altora?
    Dar daca patea fratele, sau fiul dvs. asa ceva? Tot asa il tratati? Cu tacere si nepasare? Cu lipsa de actiune?
    Daca Florin Barbu ar fi fost fratele dvs., domnule Iohannis???

    DOMNULE PRESEDINTE AL ROMANIEI, ACTIUNEA DVS. POATE FACE DIFERENTA INTRE VIATA SI MOARTE! Macar incercati sa faceti ceva! Daca nu se va rezolva, macar ati facut ce v-a stat in putere.
    O, domnule presedinte, … nu veti putea spune in ziua aceea ca n-ati stiut…
    Suntem oameni, si cu totii gresim. Dar macar sa facem fiecare ce putem face: fiecare la randul cetei noastre! Fiecare cu masura lui de putere! Fiecare cu posibilitatile lui!
    Dumneavoastra puteti mai mult decat noi. Nu vreti sa ne ajutati, va rugam, sa salvam viata lui Florin Barbu si sa-i scoatem copilasii din acea extraordinara familie compusa dintr-un barbat si un barbat?
    Macar va ganditi vreo secunda la cei care va cer ajutorul? Puteti manca? Mancati de 11 zile, domnule presedinte? Dormiti? Dormiti bine?
    Treziti-va, domnule presedinte! Treziti-va inainte sa fie prea tarziu! Cate zile credeti ca poate trai un om fara hrana?
    Macar v-ati rugat pentru Florin Barbu?
    Domnule presedinte al Romaniei, ne-ati facut pe toti demult sa regretam ca v-am ales. Si nu va dezmintiti nici pana in ziua de azi. Dar nu-i nimic. Noi credem in Dumnezeul nostru: nu suntem singuri de tot. Dar Domnia Voastra, pe cine aveti de partea Dumneavoastra? La cine veti alerga in ziua necazului? „Caci ziua Domnului este aproape pentru toate neamurile. CUM AI FACUT, ASA TI SE VA FACE; faptele tale se vor intoarce asupra capului tau.” – Obadia 1:15
    Poezia mea dedicata Norvegiei, v-o dedic acum si Dumneavoastra, pentru ca atitudinea Domniei Voastre este la fel de sfidatoare ca a Norvegiei, Angliei, Finlandei, Danemarcei, Frantei (CEDO), Belgiei (Bruxelles) etc.
    „Ferice de cei milostivi, caci ei vor avea parte de mila!”, Domnule Presedinte (Matei 5:7.

  6. Trackback: PROTEST de susținere pentru Florin BARBU și copiii lui, Luni 30 mai, ora 14:00, la MAE – Ministerul de Afaceri Externe din București | ARMONIA MAGAZINE - USA
  7. Trackback: FLORIN BARBU – GREVA FOAMEI – A 11-A ZI | agnus dei - english + romanian blog
  8. SILVIA
    mai 28, 2016 @ 01:45:16

    De-a Domnul ca indiferenta autoritatilor sa nu fie atribuita celor care-si spun ca sunt copii ai lui Dumnezeu.Vremea sfarsitului ,pe care o traim,este caracterizata de egoism si indiferenta .Domnul sa ne ajute sa avem inima samariteanului ! Caci ce se poate astepta de la omul fara Dumnezeu ,chiar autoritate fiind ,ei se raliaza ordinelor subtile din partea Europei.Nu vi se pare ciudat ca CEDO si-a declinat menirea printr-o indiferenta aroganta. Tot ce a spus ISUS de semnele sfarsitului se deruleaza sub ochii nostrii.Dar Domnul este suveran si plin de mila si de indurare si va raspunde rugaciunilor noastre ,va izbavi copilasii lui Florin si ai celorlalte familii.Cineva a spus ca acest om este smerit si fara rautate, aceasta am remarcat si eu .

  9. octavpelin
    mai 28, 2016 @ 02:30:06

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  10. Coca Mirea
    mai 28, 2016 @ 03:40:39

    E prea multa durere in inima si sufletul acestor familii, care li s-au luat ce au avut ei mai drag si mai scump pe acest pamant…Domnul Presedinte al Romaniei Klaus Iohannis,va rugam insistent sa priviti cu mila si indurare la aceste famili indurerate si sa faceti acel apel de inapoiere a copiilor romani in sanul familiilo lor (casa parinteasca) Sunteti un om puternic care sta in spartura si apara drepturile familiei, ori unde s-ar afla ei. Bunul Dumnezeu sa va calauzeasca si sa va binecuvinteze alaturi de frumoasa tara Romaneasca….Unde-i unul nu-i putere….unde-s doi puterea creste, si dusmanul nu sporeste….Haideti sa punem cu totii umerii nosti slabiti de munca si sa vada o lume intreaga caci cu ROMANIA NU-I DE JOACA…BUNUL DUMNEZEU SA NE AJUTE.

  11. florin
    mai 28, 2016 @ 07:24:34

    Toti evanghelici romani au votat Iohanis ptr ca nu au avut discernamant spiritual acum Dl Iohanis impreuna cu Dl Ciolos sunt in concediu prelungit in america. Orice politician mioritic local intervenea si facea ceva dar cei pe care i avem acum sunt spalati pe creieri.
    Si se vand ieftin problema ca ne vand si pe noi si pe copii nostri.Dumnezeu sa aiba mila de noi si de Romania.
    Ramane sa ne pocaim avem conducatori pe care ii meritam.
    Ar trebui mai multa implicare social politica din partea crestinilor altfel ne conduc minoritatile la dezastrul sodoma si gomora. Le ai dat drepturi apoi au nevoie de copii , de unde sa i ia daca ei nu se pot reproduce ? De la crestini e un lant daca ai acceptat prima za esti mancat apoi ca urmeaza alta si alta.francezi au iesit si ei in strada 1.4 milioane dar era prea tarziu deja legea se votase trebuia inainte sa iasa.Din pacare majoritatea crestinilor dorm in paturile lor mari si nu vor sa fie deranjati.Somn usor!
    Singura noastra speranta este pocainta
    Speram sa intervina Bunul Dumnezeu si in cazul acestei familii dar si celelalte care sufera.
    Doamne ai mila!
    Doamne ajuta!
    Doamne da izbanda!

  12. Trackback: Florin Barbu – Apel Catre Guvernul Romaniei | agnus dei - english + romanian blog
  13. Trackback: Florin Barbu – Apel Către Guvernul României | ARMONIA MAGAZINE - USA
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari