Familia Bodnariu a ingenuncheat Norvegia – Aurelian PAVELESCU

….Cer Parchetului General al Romaniei, in urma denuntului pe care l-am facut in urma cu 6 luni, sa-i traga la raspundere pe functionarii norvegieni care au comis infractiunile impotriva familiei Bodnariu. Acestia trebuie judecati, condamnati si pusi sa-si ispaseasca anii grei de inchisoare pe care-i merita in inchisorile din Romania!…. 

Familia Bodnariu Protest la Chicago FOTO Norway Return the Children to Bodnairu family

Familia Bodnariu a ingenuncheat Norvegia, statul care i-a furat copiii si a incercat sa ii distruga! Azi, dupa informatiile din presa, Consiliul Europei ca votat o rezolutie care a obligat Norvegia sa cedeze! Familia va fi reunita, daca nu cumva este deja!

Ii felicit pe toti aceia care au protestat, in Romania si in intreaga lume, impotriva practicilor criminale ale Norvegiei! Numai aceasta nemaintalnita solidaritate umana a condus la deznodamantul fericit! Sunt absolut convins ca, daca nu exista o asemnea solidaritate, Norvegia nu ceda!

Cred, insa, asa cum am mai spus-o, ca Norvegia TREBUIE SA PLATEASCA! Cele sapte luni de tortura impotriva familiei Bodnariu NU trebuie lasate nepedepsite, traumele vor ramane asupra copiilor mereu! Nu este vorba despre razbunare, ci despre legile care, incalcate de norvegieni, trebuie aplicate. Cel care incalca o lege trebuie sa suporte sanctiunea! Cer Parchetului General al Romaniei, in urma denuntului pe care l-am facut in urma cu 6 luni, sa-i traga la raspundere pe functionarii norvegieni care au comis infractiunile impotriva familiei Bodnariu. Acestia trebuie judecati, condamnati si pusi sa-si ispaseasca anii grei de inchisoare pe care-i merita in inchisorile din Romania! Acum, ca statul norvegian a cedat in urma presiunilor institutiilor europene, inseamna ca au recunoscut ei insisi vinovatia. Cu atat mai mult trebuie sa plateasca, cu cat de sapte luni au refuzat si au continuat tortura psihica, cu o cruzime fara margini!

Multa sanatate familiei Bodnariu si intreaga noastra afectiune! Fie ca ranile sa se inchida! Le multumim si noi pentru riscurile pe care si le-au asumat, refuzand sa taca si sa accepte!

Aurelian PAVELESCU

5 comentarii (+add yours?)

  1. octavpelin
    iun. 13, 2016 @ 01:06:29

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  2. Valeria Iancu
    iun. 13, 2016 @ 01:25:07

    Reblogged this on Dumnezeu e în control.

  3. Florea M.
    iun. 13, 2016 @ 06:01:08

    Poate ne grabim cu anumite afirmatii….Numai Dumnezeu poate ingenunchea „Norvegia „..Trebuie sa fim maturi si sa ne regrupam in ruugaciune si in post , ca Dumnezeu sa o ingenuncheze cu adevarat .Sa nu uitam ca multe familii parinti si copii sunt inca terorizati de acest sistem .Familia Bodnariu ete glasul miilor de suflete indurerate . #cred ca noi suntem cei ce putem ca prin rugaciune si post sa mijlocim ca Domnul sa nimiceasa acest plan diabolic .

  4. Lidia
    iun. 13, 2016 @ 20:22:42

    DUMNEZEU si numai EL a ingenunchiat si a lucrat. Ce repede uitam cine e de fapt cel ce a facut posibil acest lucru!!

  5. Trackback: Familia Bodnariu a ingenuncheat Norvegia – Aurelian PAVELESCU | Pastor Ciprian Barsan
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari