RENAŞTEREA AMERICII !!!

…..Libertatea religioasă dată nouă creştinilor de către Dumnezeu la aceste alegeri şi care nu ştim pentru cât timp mai putem beneficia de ea, ne obligă la o implicare mult mai mare decât până acum, în extinderea împărăţiei lui Dumnezeu, fiecare în dreptul nostru….

DREPTATE ÎN DRAGOSTE

chris-morris-donald-trump-inauguration-oath

În sfârşit, noi creştinii, putem răsufla uşuraţi după o perioadă de 8 ani, timp în care BINELUI I S-A SPUS RĂU, IAR RĂULUI BINE!!

Ziua de ieri a fost o zi în care bunul simţ şi totodată principiile creştine s-au întors înapoi la Casa Albă. Sunt convins şi nu am nici o reţinere în ce priveşte  hotărârea lui Donald Trump de a traduce practic toate promisiunile din campania electorală, mai ales că şi ieri după ce a depus jurământul, a repetat şi a fost foarte clar în această direcţie.

Trebuie totuşi să luam în calcul şi faptul că nu depinde numai de el implementarea acestor măsuri, ci de ambele camere ale Congresului. Chiar dacă în cele două camere, majoritatea sunt republicani, asta nu ne garantează că toţi vor participa la punerea în practică a lucrurilor din agenda noului preşedinte. Acest lucru s-a putut vedea foarte clar încă din timpul campaniei…

Vezi articolul original 703 cuvinte mai mult

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari