Hotnews.ro – Un pastor baptist ii cere ministrului Apararii sa plece din Guvern: Uitati-va in ochii copiilor dvs si dati-va demisia sau demascati faradelegile comise de infractorii travestiti in politicieni

gabriel-les-mapn-3

(Nota ed. – Hotnews a gresit denominatia Ministrului Apararii care este crestin Pentciostal, nu Baptist).

Un cunoscut pastor baptist ii cere ministrului Apararii, Gabriel Beniamin Les, care apartine aceleiasi confesiuni, sa demisioneze din guvern, in conditiile in care in „calitate de crestin evanghelic” nu poate pata „obrazul lui Cristos stand in mijlocul celor nedrepti”.

Pastor Samy Tutac lanseaza un apel catre ministrul Apararii, in care arata ca „un crestin evanghelic nu poate gira prin prezenta lui un guvern antinational, antilege si ordine si pentru coruptie si faradelege”.

Facand apel la „onoarea lui Cristos”, pastorul reaminteste ca „noi crestinii nu traim numai pentru aici si acum, ci si pentru atunci si acolo”.

Iata mai jos apelul pastorului Samy Tutac:

„Stimate domnule ministru,

M-am bucurat cand ati fost numit ministru al apararii din cel putin doua motive. Am inteles ca sunteti crestin evanghelic si ca ati fost student la Timisoara. Cum eu sunt pastor evanghelic in Timisoara e posibil sa ne fi intersectat pe undeva.

Cand am auzit in aceasta dimineata ca un ministru din Guvernul domnului Grindeanu si-a dat demisia, am fost sigur ca dumneavoastra sunteti. Un crestin evanghelic nu poate gira prin prezenta lui un guvern antinational, antilege si ordine si pentru coruptie si faradelege. Am inteles peste cateva minute ca era vorba de colegul dumneavoastra tehnocrat, Florin Jianu, ministrul pentru Mediul de afaceri. Va redau cateva din cuvintele emotionante scrise de domnia sa:

„Am reflectat cu responsabilitate la ceea ce este etic sa fac in continuare si nu in principal pentru probitatea mea profesionala, pentru ca aici am constiinta curata, ci pentru copilul meu, pentru cum o sa ma uit in ochii lui si ce anume o sa ii spun peste ani. O sa ii spun ca tata a fost un las si a girat actiuni pe care nu le impartaseste sau a ales sa iasa cu fruntea sus dintr-o poveste care nu este a lui?!”

Domnule ministru, aveti un nume frumos, Beniamin, care inseamna „Fiul celei drepte”. Domnule ministru, dumneavoastra in calitate de crestin evanghelic nu puteti sa patati obrazul lui Cristos stand in mijlocul celor nedrepti. Pana si numele va determina sa va disociati de faradelege si nedreptate.

Domnule ministru, in calitate de pastor evanghelic va rog ganditi-va la onorea lui Cristos, uitati-va, ca si colegul dumneavoastra, in ochii copiilor dumneavoastra si dati-va demisia sau demascati faradelegile comise de infractorii travestiti in politicieni. Stiu ca ati muncit mult sa ajungeti pana aici, dar noi crestinii nu traim numai pentru aici si acum, ci si pentru atunci si acolo.

Dumnezeu sa va binecuvanteze! Dumnezeu sa binecuvanteze Romania!”

SURSA Hotnews.ro

22 comentarii (+add yours?)

  1. adriana
    feb. 02, 2017 @ 16:08:40

    Domnule Pastor, sinteti extrem de dezinformat in ce priveste motivul real al acestor manifestatii de strada. ati cazut pina si d-voastra in capcana dezinformarii si a diversiunii prin manipulare grolosala la nivel atit de inalt. prin ceea ce faceti sinteti de partea ONG-rilor sorosiste care il au ca protagonist pe Nicusor Dan si care se stie clar ce urmaresc. as continua, dar ma rog si eu la rindul meu ca Dumnezeu sa va deschida ochii sa vedeti de partea carei tabere sinteti (sau ar trebui sa fiti) si mai ales ce idei ati imbratisat ca nu cumva sa conduceti „turma” acolo unde nu ar trebui iar consecintele sa fie prea dezastroase pentru intreg poporul roman. as putea continua, dar va rog mult, sa va informati cu atentie. Dumnezeu sa aiba mila de tara si poporul acesta cu spirit de „turma” si sa decida El in locul nostru acolo unde nu vedem si nu intelegem noi ce ar trebui sa facem.

    • rodi
      feb. 02, 2017 @ 21:51:52

      Adriana, cei ce protesteaza sunt impotriva lui Soros. Suporterii lui Soros, in frunte cu Akina Mungiu Pippidi, sunt cei care l-au atacat pe pastorul Tutac cand comunitatea crestina se lupta cu Protectia Copilului din Norvegia pentru tot o familie crestina a carui copii au fost luati in mod abuziv, noi am zice chiar criminal. Nu trebuie sa ne etichetam imediat unii pe altii si sa ne caracterizam fara sa cunaostem persoanele despre care vorbim. Asta se face din ambele parti si nu ajuta cu nimic dialogul. Toti suntem frati si trebuie sa gasim un mod prin care sa discutam fara sa ne jignim. Cat despre cei care nu sunt de aceeasi parere, explicam si apoi nu mai putem sa facem altceva decat sa ne rugam ca Dumnezeu sa intervina dupa voia Sa.

  2. Tabita
    feb. 02, 2017 @ 16:15:26

    Nu cred că sunt mai travestit ca domnu președinte Iohanis care nu de mult dorea să ni bage pe gât pe homosexuali și noi nu am fost luați în seamă orice am făcut sau am zis .Dar se pare că uităm repede ce ne trebuie nouă ca și creștini mai tare să ne distrugă sufletul sau trupul acesta de carne?Ce e mai de preț trupul sau sufletul în ochii lui Dumnezeu?

    • rodi
      feb. 02, 2017 @ 21:54:26

      Tabita, sa vedem ce va face PSD pentru familie inainte de-a ne pronunta. Sper ca se vor tine de promisiunea sa faca referendum pentru modificarea Constitutiei. Cam asa speram ca si dl Iohannis va face si ne-am inselat. Sper ca nu ne vom insela din nou, ca unii zic bine ca ce incredere poti sa mai ai in oameni care fac legi in favoarea lor in mijlocul noptii.

  3. AUREL
    feb. 03, 2017 @ 03:13:22

    Domnul pastor înainte de a fi baptist este un fan băsist.Cu ceva timpuri nu demult apuse spunea despre Băsescu citez:”sărut dreapta d-voastră domnule președinte Băsescu” Acum sărută dreapta lui Iohanis ,aşa sa nu mai dea el la nimeni lecții de moralitate pentru ca este total imparțial .

    • rodi
      feb. 03, 2017 @ 12:16:43

      cred ca oricine are drept sa dea sfaturi. Totusi am ramas surprinsa ca nimeni nu a avut o parere diferita sau nimeni nu s-a ridicat sa isi spuna O PARERE DIFERITA.

  4. PaulLiviu
    feb. 03, 2017 @ 05:04:16

    Cum ați ajuns stimate domn Tutac la concluzia că, guvernul României este un guvern antinational, antilege si ordine si pentru coruptie si faradelege?

  5. Sanda
    feb. 03, 2017 @ 06:51:59

    Bună ziua! Nu vreau să fiu avocatul niciunei tabere, dar îl provoc pe domnul Țutac și pe alți pastori cunoscuți care se pronunță atât de evident împotriva PSD, deși nu cred că asta este misiunea lor, să prezinte noile ordonanțe și să le explice pas cu pas, să dea dovadă că le cunosc textul și au cunoștințe temeinice de drept. Presa din România are o orientare anticristică și ne-a dezinformat de atâtea ori. Să nu uităm acest lucru! Judecați singuri, frați creștini- majoritatea posturilor care solicită și susține revolta din ultimele zile, ni-l prezintă și pe Trump drept cel mai dezgustător om! Aceeași presă ni l-a prezentat pe Johanis drept un creștin drept și serios și vedem clar cine este cu adevărat președintele nostru! Cred că ar trebui să susținem discuțiile între părțile adverse implicate, să ne rugăm pentru pace și să vorbim doar în cunoștință de cauză!

    • f
      feb. 03, 2017 @ 13:47:54

      foarte bun comentariul si adevarat
      sunt uimit sa vad ca pastori si crestini romani din statele unite il sustin pe trump in Sua si pe Iohanis si tehnocratii lui in Romania dar al sustine pe Iohanis in Romania inseamna a o sustine pe Hillary Clinton in state.
      Chiar pe acest site am citit despre participarea dansului si a mai multor membrii usr in anumite ong-uri
      interesant

  6. Maria Goron
    feb. 03, 2017 @ 08:22:01

    Parerea mea este ca nu trebuia sa se bage pastorul Tutac in treaba asta cu protestele si nici sa-i ceara demisia ministrului Beniamin Les. Lucrurile sunt foarte amestecate si urate. Intotdeauna am fost anti PSD, Dar acum mai periculos decat comunismul este neo-marxismul liberal, progresist, cu politia gandirii si cu impunerea dictaturii minoritatilor de toate genurile. Cred ca mai degraba Adriana are dreptate decat Tutac. Pe blogul de mai jos sunt multe articole care analizeaza vremurile pe care le traim. Cred ca au dreptate in multe lucruri: https://saccsiv.wordpress.com/2017/01/29/sub-masca-anticoruptiei-se-pun-bazele-politiei-politice-in-romania-se-aplica-schema-din-mexic/#more-30175

    • rodi
      feb. 03, 2017 @ 11:55:46

      Multumesc pentru link, Maria. Nici noi nu credem ca ar trebui sa isi dea demisia. E un om credincios si Dumnezeu stie pentru ce poate sa-l foloseasca in pozitia de ministru. Si noi, de ce sa dam jos tocmai cu cei care pot fii lumina chiar acolo la conducerea tarii.

  7. flo
    feb. 03, 2017 @ 09:17:47

    Din pacate Constat ca domnul Sami Tutac face propaganda buna Domnului Iohanis si are si priza cel putin la crestini.Interesant punct de vedere sa te aliezi cu cei care lupta in mod direct impotriva valorilor crestine pe care pretinzi ca le reprezinti ca Pastor si aici ma refer la.mai multe persoane din pnl si usr plus dl Iohanis care s au exprimat public impotriva familiei.Lupta nu e pe OUG asta e doar un pretext. crestii treziti va nu luptati impotriva voastra. Dumnezeu sa ne lumineze.

    PS am aflat ca are relatii bune cu lideri pnl timisoara dl Tutac nu stiu daca si benefici

    Doamne ai mila de Romania!

    • rodi
      feb. 03, 2017 @ 12:04:20

      e complicata politica si fiecare sustinem unii candidati pentru diverse motive si fiecare avem dreptul sa o facem si sa ramanem frati si chiar sa ne iubim. Deci, nu as vrea ca prin postarea aceasta sa denigram pe fratele Tutac, pe care il apreciem foarte mult si suntem de acord cu dinsul in cele mai multe ori. Si mai un lucru. Citesc multe opinii a crestinilor saptamana aceasta si prea des cadem in capcana sa credem ca sa ghicim noi fix de ce cineva ar ‘tine’ cu cineva sau ar fi impotriva altcuiva. Mai bine ii intrebam si ii credem pe cuvant, ca ei stiu mai bine decat noi de ce sustin unele persoane. Asta e primul pas care ne poate duce la un dialog civilizat si la o dezbatere corecta, dupa care nu e nevoie sa ne obligam unii pe altii sa ne schimbam parerea. Si cred ca un astfel de proces il aplicam multi si la dl Iohannis. Deci. ii inteleg pe cei care inca il sustin pe dl Iohannis si ei nu cred ca el e pro homosexuali. O sa ne convingem toti pana la urma…care e adevarul.

  8. Andronic
    feb. 03, 2017 @ 11:10:48

    Stimate domn Samy Tutac , crezi ca este corect sa transmiti acest mesaj in spatiu public? Nu reusesti sa faci rost de nr de tel a celui caruia te-ai adresat? Mi se pare ciudata interventia aceasta. Te-ai bucura sa demisioneze ? Imi pare rau dar ceea ce faci nu este biblic daca iti pasa de frati si de tara. Sper sa nu faci jocul cuiva.
    A dori sa iti spun ca in aceste momente tara si crestinii au nevoie de un om deosebit ,curat , demn, si intelept exact asa cum il stiu pe Gabrirl Les. Dumnezeu sa-l binecuvinteze si sa il ajute sa ia decizii bune. Gabriel Les ne rugam pentru tine.
    Donald Trump alege crestini cu care sa conduca America dar un pastor din Romania ar dori sa inlocuiasca crestinii cu altii pentru ca nu cumva sa ramana in guvern cineva pro familie… Gandeste te rog pastore pentru ca ai mare responsabilitate pe umeri.

    • rodi
      feb. 03, 2017 @ 12:08:08

      Ultimul paragraf al dvs. este si motivul nostru pentru a sustine ca Gabriel Les sa ramana Ministru. Aici, in SUA, am asteptat 16 ani ca sa ajunga crestini inapoi in conducerea tarii si cel putin noi, cei din familia noastra, inca multumim Domnului zi de zi si sper sa avem aecst simtamant pentru urmatorii 8 ani, caci e o mare minune ca se fac rugaciuni si se lauda numele lui Dumnezeu din nou peste tot in Casa Alba. E ceva de dorit. Sa dea Dumnezeu sa fie asa si in Romania intr-o zi, caci se poate, daca sunt oameni pregatiti, crestini adevarati care sa guverneze poporul.

  9. Trackback: Marius Cimpoae: #altaintrebare pentru pastorii neo-protestanți care protestează | agnus dei - english + romanian blog
  10. mike
    feb. 03, 2017 @ 20:05:26

    Si asa avem foarte putini crestini in guvern –si vrem si pe acestia sa-i daramam– e ca si cum ne taiem craca de sub noi– Iar cind se propune ceva impotriva vointei poporului ,sansa pentru un vot negativ– moarta din fasa– Politica romanilor ar trebuii clonata dupa politica domnului Trump–cit mai multi -crestini la guvernare!!–

    • Avram
      feb. 04, 2017 @ 01:31:01

      mike
      Asa este. Nu este o idee buna ca crestinii evanghelici care sunt in guvern sa-si dea demisia. Ai dreptate cand spui ca este nevoie de cat mai multi crestini care sa candideze pentru pozitii in guvernul romanesc. Numai in felul acesta Romania va scapa de coruptie si de legi care sa incurajeze stricaciunea. God bless you.

  11. SILVIA
    feb. 04, 2017 @ 01:40:01

    Exact cum spune Maria Goron ,lucrurile sunt extrem de amestecate si ,aceasta pentru ca pocaitii(?) sunt mai preocupati de politica decat de mandatul dat de Hristos si de pazirea Cuvantului.Nicio lupta nu este sfanta daca nu este cu armele luminii .

  12. Andronic
    feb. 04, 2017 @ 05:23:45

    Dumnezeu este cel care ridica si coboara când doreste si pe cine alege El….. in predicile noastre il tot dam exemplu pe Iosif cum l-a inaltat Domnul in Egipt…. ce bine ca nu i-a cerut nimeni demisia in acea vreme…

    • Gabriela
      feb. 06, 2017 @ 08:50:30

      Dar cine sa-i fi cerut demisia ,Faraon ?Iosif a lucrat pentru un conducator care tinea la bunastarea poporului sau .In cazul nostru ,din pacate ,domnul Les lucreaza pentru un ´´fanariot Dragnea´´care prin decizile lui vrea sa ingenuncheze poporul .Eu imi doresc cat mai multi crestini incoruptibili in conducerea tarii ,cu un presedinte la fel de integru .

  13. Mihai P
    feb. 07, 2017 @ 01:41:23

    Dezinformari, patima ,nestiinta dar mai ales intunericul datorat necunoasterii Voiei lui Dumnezeu,De la pastori la enoriasi.Evanghelicii vor cu norice pret sa iasa in fata,sa se vorbeasca depre ei,sa-si spuna cuvantul si sa fie bagati in seama crezand ca fac o slujba lui Dumnezeu.Cata inselaciune.Psalmul 1 , din Noul T:nu va asemanati cu ei,nu va intovarasiti cu ei,nu alergati cu ei la acelasi potop de desfrau…si altele.Nu intelegeti ca nu se intampla decat ce vrea Dumnezeu: atat.Si nu puteti influenta cu nimic Voia lu Dumnezeu,mai ales in problemele unei tari.Va leganati cu credinta ca Ceausescu a fost inlaturat de oamenii care au iesit in strada printre care si evanghelici,dar nu intelegeti ca a fost Voia lui Dumnezeu si ca si cu si fara voi el tot era inlaturat?

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari