Pastorul Moise Lucaci, Crainic al Imparatiei, a plecat la Domnul

VEZI aici mai multe:

POZE de la PRIVEGHI

Pastorul Moise Lucaci 1959-2013

Matei 25:23
‘Bine, rob bun şi credincios; …
intră în bucuria stăpînului tău!’

Am primit confirmare prin anuntul de la Pasi.ro ca Pastorul Moise Lucaci a murit:

În urma unei grele şi îndelungate suferinţe, pastorul Moise Lucaci, a plecat la Domnul.

În seara zilei de 11 decembrie, pe patul spitalului din Deva, sufletul lui a părăsit trupul încercat de suferinţă ca să îşi întâlnească Creatorul.

Moise Lucaci a fost una din figurile remarcante ale Cultului Penticostal din România, fiind un evanghelist foarte apreciat de către comunitatea de credincioşi pe care a slujit-o. A fost pastor în Orăştie şi a ocupat funcţii de conducere la nivelul aparatului central al Cultului Penticostal din România.

A trăit 54 de ani.

Ascultati o poezie care este mult ascultata, Cele 6 batalii de la Golgota, filmare din 2011 la Kitchener, Canada, o poezi de Costache Ioanid.

Iata ce scrie Pastorul Nelu Filip despre Moise Lucaci in anul 2009:

Cred că mai toţi penticostalii români au auzit cel puţin vorbindu-se despre Moise Lucaci dacă nu l-au ascultat predicând în diferite biserici. El este omul pe care Evanghelia l-a făcut un rob al ei. Evanghelia îl duce, Evanghelia îl aduce şi a făcut din el un veşnic călător în căutarea sufletelor pierdute. Predică al Domnului Cuvânt încă din anii studenţiei. De fapt a început prin a recita Evanghelia în grupul de misiune din care făcea parte, constatând cu multă uşurinţă atât el însuşi cât mai ales cei ce-l ascultau că Dumnezeu l-a chemat la predicare. Le face la fel de bine pe amândouă, atât recitarea cât şi predicarea pentru că în toate cele ce le face pune dragoste şi pasiune pentru Domnul. Păstoreşte Biserica Penticostală Betleem din Orăştie şi este în acelaşi timp vicepreşedinte al Cultului Creştin Penticostal.

Predicarea lui Moise Lucaci este una de forţă, adică el aduce un cuvânt care motivează în mod obligatoriu pe cei ce-l ascultă. Predica pune stăpânire pe el şi totul în el este predică. Pasiunea sa este absolut inegalabilă şi lucrul acesta îl poate recunoaşte cu multă uşurinţă oricare dintre ascultătorii lui. Predica îl munceşte pe Moise Lucaci mai mult decât mina pe miner. După un ceas de predicare este un om scăldat în transpiraţie. O, binecuvântată transpiraţie!

Ogoarele româneşti ale Evangheliei lui Isus Cristos au avut foarte mult de câştigat de pe urma lucrării lui Moise Lucaci. Entuziasmul lui este contagios. Adunările în care predică sunt un adevărat cor de aminuri şi de aleluia. Forţa proclamării în predicile lui Moise Lucaci este aducătoare de slavă către Dumnezeu. Ascultându-l din nou pe acest crainic al Împărăţiei nu pot să zic altceva decât din nou „ţine-l Doamne în ogorul Tău!”

Vezi articolul intreg aici – http://parerile.blogspot.com

O predica la Biserica Poarta Cerului, pastorita de Nelu Filip, in Noiembrie 2011:

Din ce fântână bei apă?

Vezi mai multe predici de Pastorul Moise Lucaci aici – https://www.youtube.com

Bunul Dumnezeu sa mangaie familia indurerata si rudeniile!

Urmareste Serviciile LIVE aici

Priveghi – Vineri ora 18:00
Inmormantarea – Sambata ora 12:00

In RELUARE- FA CLICK pe POZA pt. Transmisie

LIVE Priveghi Moise LucaciUrmareste serviciile in RELUARE aici – www.predic.ro

VEZI aici mai multe:

POZE de la PRIVEGHI

13 comentarii (+add yours?)

  1. margareta
    dec. 12, 2013 @ 02:33:55

    acum in dec. sunt 2 ani de cand ne-am intalnit la bis. din Fantanele Arad,erm cu fr.Cristian Vaduva si cu sotul meu Ioan Cin,au povestit amandoi mult ca se cunosteau din tinerete,cand fr Moise a lucrat la constructia bisericii din Buzias ,unde in acel timp era pastor fr.Luca Teodor ,atunci nu am stiut ca sotul meu( avea 56 de ani cand a murit anul trecut in iulie) va pleca inaintea lui fr. Moise Lucaci,care povestea atunci ca e bolnav, sotul meu are 1 an si 5 luni de cand a plecat acasa ,acum s-au intalnit si-l lauda impreuna pe Domnul Isus, vesnic…sa ne ajute Dumnezeu sa ne intalnim… Acasa… sincere condoleante FAMILIEI…

    • rodi
      dec. 12, 2013 @ 08:46:13

      Domnul sa va mangaie si pe dumneavoastra si sa va poarte cu mana Lui tare. Frumoase amintiri avem cu cei dragi care au plecat la Domnul. Va multumim pentru cuvintele fruumoase din partea dumneavoastra. Domnul sa mangaie cei ramasi in urma din familia Lucaci!

  2. Dani Furdui
    dec. 12, 2013 @ 03:13:52

    A venit un om de la Dumnezeu , numele lui era Moise Lucaci , cu o misiune pe care a implinito in mod deosebit cu dragoste, aceea de a câştiga oameni pentru Împărăţia lui Dumnezeu. Se lupta in predicile sale pentru sufletul fiecărui ascultător.
    Am avut harul să cresc in biserica păstorită de fratele Moise Lucaci , Dumnezeu să binecuvinteze familia îndurerată.
    dannyeunicefurdui

    • rodi
      dec. 12, 2013 @ 08:48:43

      Ce frumos, cand se poate scrie atat de frumos despre viata unui om! Dumnezeu sa ne ajute sa luam aminte la modelele care ni le pune in fata ochilor nostri. Multumim pentru comentul dumneavoastra!

  3. 10081976
    dec. 12, 2013 @ 16:35:00

    aduceti va aminte de mai marii vostri care vau vestit cuvintul lui dumnezeu, uitati
    -va cu bacare de seama la sfirsitul felului lor de vetiuire si urmatile.. credinta amin doamne ajutane …. domnul sa mingaie familia in durerata

    • rodi
      dec. 12, 2013 @ 16:41:54

      intr-adevar fratele Lucaci si-a facut slujba cu credinciosie cat i-a dat Domnul putere si suflare. Domnul sa mangaie sotia si copiii.

  4. lascu gheorghe
    dec. 12, 2013 @ 16:50:43

    fratele lucaci a fost un frate deosebit …da,zice duhul,ei se vor odihni de ostenelile lor, caci faptele lor ii urmeaza,… asteapta invierea….

  5. lascu gheorghe
    dec. 12, 2013 @ 16:59:36

    si el a dat unii apostoli. pe altii, proroci, pe altii avanghelisti, pe altii, pastori si invatatori,,pentru desavarsirea sfintilor in vederea lucrarii de slujire pentru zidirea trupului lui hristos… si fratele moise lucaci afost unul dintrea acestea.. domnul sa aibe mila de familie si sa ii intareasca amin…..

  6. SILVIA
    dec. 12, 2013 @ 18:13:00

    FRATE MOISE NU VOI UITA NICIODATA CURAJUL CU CARE MA-TI AJUTAT IN CLIPELE GRELE DE DURERE CAND AM FOST LOVITA DE UN CANCER. AM PRIMIT DIN PARTEA DVS MARI INVATATURI SI LE VOI PASTRA CU SFINTENIE.MULTUMESC…APOI VA MAI MULTUMESC PENTRU PARTICIPARE LA MOARTEA TATALUI MEU BANUS VASILE,NU POT SA NU SUFAR DAR ACUM VA SPUN LA REVEDERE PANA NE VOM VEDEA ACOLO UNDE NU MAI ESTE DURERE SI NICI LACRIMI.BUNUL DUMNEZEU SA DEA PUTERE SI PACE FAMILIEI, IN ACESTE GRELE MOMENTE. LA REVEDERE DIN ITALIA TORINO A SCRIS sora SILVIA

  7. Trackback: LIVE VIDEO Moise Lucaci Înmormântare si Priveghi | agnus dei - english + romanian blog
  8. maria
    dec. 13, 2013 @ 07:16:57

    AM CUNOSCUT FRATELE MOISE LA VICOVU DE SUS,IAR APOI LA ORASTIE.SERV AL LUI D-ZEU.FRATE DEOSEBIT DE CREDINCIOS.EXEMPLU DEMN DE URMAT.D-L SA INTAREASCA SI SA SPRIJINEASCA FAMIGLIA GREU INCERCATA .SINCERE COONDOLEANTE INTREGII FAMILIEI.SICILIA.

  9. Mitrel Circu
    dec. 13, 2013 @ 15:25:16

    A plecat la DOMNUL fratele MOISE LUCACI pentru care evanghelia imparatiei lui DUMNEZEU era viata lui.La slujit cu mult devotament si credinciosie pe DUMNEZEU la care a ajuns, iar noi cei ramasi apropiatii lui asteptamclipa revederii. Sincere condoliante familiei indurerate.

  10. Trackback: Scumpa este inaintea Domnului moartea copiilor Sai | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari