Domnule Moise Guran, de ce manipulați?

Moise Guran (n. 8 iulie 1974, Drobeta Turnu Severin) este un jurnalist român pe teme economice, prezentatorul și realizatorul emisiunii Biziday de la postul TV Digi 24. (Wikipedia)

In prezent Works at Radio Europa FM Bucuresti

Samy Tutac:

Domnule Moise Guran, de ce manipulați?
Astăzi la emisiunea România în direct, pe Europa FM, domnul Moise Guran s-a dedat, ca și altădată, la o manipulare de prost gust, în cazul dramei familiei Bodnariu.

Adâncimea mizeriei la care domnia sa a ajuns, nu știu exact din ce motive, a fost momentul de final în care i-a comparat pe soții Bodnariu, care, în dragoste, și-au disciplinat uneori copiii, cu, nici mai mult, nici mai puțin, cei 7 violatori din Vaslui.

Domnule Moise Guran, nu vă spun clasica vorbă…”să-ți fie rușine…”, dar vă întreb, pe dumneavoastră și pe alții, nu pe cât manipulați, ci…de ce manipulați?
P.S. Recomand articolul de mai jos, celor care se cred cool, ridicând în slăvi civilizația norvegiană.

http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2016/01/10/ambasada-norvegia-minciuna-barnevernet/

Samy Tutac (Facebook)

5 comentarii (+add yours?)

  1. l.e.
    ian. 11, 2016 @ 13:58:19

    Vai, cum e posibil? eu credeam ca sunteti un om serios, desi e drept ca putini au mai ramas;parca a intrat putreziciunea manipularii in reporteri, teribil de urat; sa stiti ca fam Bodnariu are un DUMNEZEU MARE, ATOTPUTERNIC; EL este iubitor, dar si DREPT! FIE VA teama, retrageti va mizeriile postate; nu cunoasteti familia care este absolut deosebita;dvstra mai rau ca violatorii din VASLUI, pt ca , va permiteti sa comparati niste parinti credinciosi cu cei cu care va asemnati dvstra, procedati intocmai ca si ei;distrugand suflete;pe dvstra nu va inchde nimeni, nu i asa?:((((

  2. Trackback: Domnule Moise Guran, de ce manipulați? | Pastor Ciprian Barsan
  3. Valeria Iancu
    ian. 12, 2016 @ 08:44:07

    Reblogged this on Dumnezeu e în control.

  4. misuled
    ian. 13, 2016 @ 13:21:51

    Moise Guran (departe de a merita apelativul „domn” ) este interesat de un singur lucru: Rating. Ceea ce aduce bani. (lui si celor ce l-au angajat).
    Calea lui Balaam…..sa-i explice cineva. Si sa-i mai explice ce-l asteapta stiind (?!) ca Dumnezeu nu se lasa batjocorit…
    Ufff, ce si-o vor lua-o acestia – daca nu se pocaiesc sincer!

  5. emma
    iul. 03, 2016 @ 13:14:03

    in primul rand nu e roman e evreu.nu numai in acest caz manipuleaza ci in toate.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari