Titus Corlăţean – Interviu despre creştinii evanghelici din România

Urmareste/citeste articolul: Titus Corlăţean – Ascultarea de Dumnezeu: Soluţia pentru România – Ministru de Externe (şi Credincios) la Conferinţa Naţională a Familiilor din România, aici (+VIDEO)

Titus Corlăţean, Ministrul de Externe al României, acordând un interviu despre creştinii evanghelici din România. noiembrie 2012  – Dreptul la Opinie – VIDEO by Ben Hur

 

2 comentarii (+add yours?)

  1. Simi T.
    mai 17, 2014 @ 09:14:50

    Apreciez pe Domnul Ministru de Externe si sunt impotriva denigrarii altor religii. Dar explicarea dansului ca atacul din Benghazi s-a datorat acelui ,,filmulet” contravine realitatii. E parte dintr-o anumită propagandă, dar in urma cercetarilor si investigarilor facute s-a demonstrat na nu e asa. Astfel, acel atac a fost dinainte pregatit si nu a fost influentat de filmulet.
    Dumnezeu sa ne dea discernamant si intelepciune. Pacea Lui sa fie manifestata peste tot.
    God bless you,
    .

  2. Avram
    mai 17, 2014 @ 22:08:58

    Aveti dreptate, noi care locuim in Statele Unite stim ca nu acel filmulet a cauzat atacul Ambasadei Americane in Bengazi. Informatia dumneavoastra este corecta, si speram ca intr-o zi cei care au savarsit aceasta crima vor fi prinsi si isi vor primi pedeapsa ce li se cuvine pentru marsavia lor. Foarte multi crestini sunt omorati si torturati (in special in tarile musulmane), pentru credinta lor in Domnul Isus Christos.
    Domnul Ministru de Externe probabil ca are informatia din surse diplomatice.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari