Willie Myrick – Băiatul de 10 ani care a scăpat de răpitorul său cu cântecul Gospel – Fiecare laudă o aducem lui Dumnezeu (VIDEO)

Willie Myrick Photo credit www.thetrentonline.com

Domnul Isus a spus  in Matei 18:

În clipa aceea, ucenicii s’au apropiat de Isus, şi L-au întrebat: ,,Cine este mai mare în Împărăţia cerurilor?„ Isus a chemat la El un copilaş, l -a pus în mijlocul lor, şi le -a zis: ,,Adevărat vă spun că, dacă nu vă veţi întoarce la Dumnezeu şi nu vă veţi face ca nişte copilaşi, cu nici un chip nu veţi intra în Împărăţia cerurilor.

Matei 21:16

16 Şi I-au zis: ,,Auzi ce zic aceştia?„ ,,Da,„ le -a răspuns Isus. ,,Oare n’aţi citit niciodată cuvintele acestea: ,Tu ai scos laude din gura pruncilor şi din gura celor ce sug?„

Psalmi 8:1-2

Doamne, Dumnezeul nostru, cît de minunat este Numele Tău pe tot pămîntul! Slava Ta se înalţă mai pe sus de ceruri.

Din gura copiilor şi a celor ce sug la ţîţă, Ţi-ai scos o întăritură de apărare împotriva protivnicilor tăi, ca să astupi gura vrăjmaşului şi omului cu dor de răzbunare.

Am invatat ceva de la un copil astazi, de la Willie, care in loc sa se sperie, sa planga si sa strige in mijlocul pericolului, el a cantat slava lui Dumnezeu fara oprire. Cine este Willie?

Willie Myrick este un baiat de 10 ani din orasul Atlanta, Georgia. S-a nascut unor  parinti atei, dar a fost dus de mic la biserica de nasa lui, Codetta. Willie absorbea tot ce predica pastorul in fiecare Duminica. Iar acasa, in timpul liber, Willie isi citea lectille biblice in loc sa se joace la calculator. Pe deasupra, Willie iubea cantarile crestine ce le invatase si le canta mereu. Intr-o zi, o cantare Gospel, „Every Praise”, i-a salvat viata. In timp ce rapitorul se invartea cu el in masina prin centrul orasului,  Willie a cantat cantarea de mai jos, timp de 3 ore, fara oprire…..

Raport din ziar:

Pe 31 martie, Willie Myrick se juca cu animalul său de companie în afara casei, în Atlanta. De nicăieri, un bărbat a apărut și la luat pe sus pe băiețel. Reacția puștiului a fost cea care i-a salvat viața. Acesta a început să cânte în șoaptă un cântec gospel “Every Praise.”

Atacatorul a condus în cerc pentru aproape trei ore, înainte să tragă pe dreapta și să-l elibereze pe tânăr la un colț de stradă.

Povestea băiatului i-a uimit pe toți și a reprezentat un exemplu de putere a credinței. În prezent, se oferă suma de 10,000 de dolari recompensă pentru cei care îi prind pe răpitori. Sursa

Vezi VIDEO cu stirea tradusa in Limba Romana aici, la minutul 9-

Cantecul Gospel care i-a salvat viata lui Willie:

Hezekiah Walker New Video „Every Praise”

Every praise is to our God.
Every word of worship with one accord
Every praise every praise is to our God.
Sing hallelujah to our God
Glory hallelujah is due our God
Every praise every praise is to our God.

God my Savior
God my Healer
God my Deliverer
Yes He is, yes He is

Yes He is, yes He is (repeat)

Every praise is to our God.
Every word of worship with one accord

Every praise every praise (repeat)
Is to our God
Read more at http://www.songlyrics.com/hezekiah-walker/every-praise-lyrics/#63MhTphCTGg0W3Pp.99

VIDEO by Hezekiah Walker

Raportaj de la televiziune despre Willie Myrick:

Gospel Song Saves Kidnapped Boy

„Every Praise” Gets Boy Kicked Out of Car

Gospel Song Saves Kidnapped Boy Abductor Kicks Boy Out of Car.
Willie Myrick, 9, was abducted from his driveway in Atlanta earlier this month.
After just three hours, however, the kidnapper let him go unharmed. But why?

Myrick sang Grammy award-winning gospel singer Hezekiah Walker’s „Every Praise” until the kidnapper had enough.

The kidnapper kept „cursing” and telling Myrick to „shut up” until „”he opened the door and threw me out,” Willie tells Atlanta’s 11Alive. „He told me not to tell anyone.”

„It’s just emotional to me because you never know who you’re going to touch,” Walker tells 11Alive after hearing this child’s miraculous journey with his song. „I just wanted to hug him and tell him I love him.”

On April 17, Walker flew from New York City to Atlanta to meet Myrick in the singer’s hometown church, Mt. Carmel Baptist Church. It was in celebration of Myrick’s tenth birthday.
„I really believe that God spoke through me to save that young man’s life,” Walker further tells 11Alive.

Myrick’s kidnapper has not yet been caught. Tips are welcomed at 404-577-TIPS for CrimeStoppers.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari