Evanghelizare stradala in Seattle, WA, cu Dumitru Budac

Dumitru Budac, pastor la Biserica lui Hristos din Londra-Leyton, predicand pe strada prin Seattle, Washington.

Marea Britanie Evanghelica

dumitru

Conform obiceiului, Dumitru Budac si-a facut timp sa iasa in piata orasului Seattle, WA , si sa imparta evanghelii trecatorilor. Domnul sa binecuvanteze lucrarea de evanghelizare stradala! Cat de bine te simti cand ai vorbit din Cuvantul Vietii aproapelui tau! Incearca si tu? Vino in piete si locuri publice sa-l marturisim pe Isus!

Vezi articolul original

9 comentarii (+add yours?)

  1. Iosif
    mart. 31, 2015 @ 02:26:48

    La fel ca si V.Pustan, (insa in contexte diferite) acest om,a provocat si continua sa provoace, multe polemici in rindul „credinciosilor” ,mai cu seama in legatura cu darurile duhovniesti (vorbirea in limbi ).Aceste critici sau aprecieri,au rolul de a forma grupuri de contestatari sau simpatizanti ai unuia sau altuia,rezultatul fiind intotdeauna,certuri,zavistii, dezbinare si ura,intre membrii celor doua grupuri.
    „Si robul Domnului nu trebuie sa se certe;ci sa fie blind cu toti,in stare sa invete pe toti,plin de ingaduinta rabdatoare,sa indrepte cu blindete pe potrivnici,in nadejdea ca Dumnezeu le va da pocainta,ca sa ajunga la cunostinta adevarului;si,venindu-si in fire,sa se desprinda din cursa diavolului,de care au fost prinsi ca sa-i faca voia.”(2Timotei 2:24-26)
    „Sa stii ca in zilele din urma vor fi vremuri grele.”…(2Timotei 3:1-7)
    Fiti binecuvintati.

    • rodi
      mart. 31, 2015 @ 07:12:00

      Iosif,
      va rog explicati-va, ce exact a produs polemici din invatatura Pastorului Budac cu privire la vorbirea in limbi?

      • Iosif
        mart. 31, 2015 @ 07:37:00

        Iata articolul referitor la care m-am referit,ce a generat 279 de com.
        http://www.actualmm.ro/%E2%80%9Cbufonul%E2%80%9D-rus-dumitru-budac-se-erijeaza-in-predicator-la-londra/
        Fiti binecuvintati.

        • Iosif
          mart. 31, 2015 @ 07:38:07

          erata*referitor*

        • rodi
          mart. 31, 2015 @ 07:45:44

          e un articol mizerios, nu stiu de cine scris, dar e foarte clar ca este FOLOSIT la maxim de persoane ortodoxe in acest context, cum se face de obicei in alte atatcuri asupra persoanelor publice evanghelice. Daca Dumitru Budac este baptist sau are convingeri baptiste, in privinta darul vorbirilor in limbi, e treaba lui. Totusi nu inteleg de loc, de ce se sare cu astfel de afise impotriva lui, in loc sa ne bucuram ca un om merge pe strada si predica Evanghelia. Dumitru Budac asculta cuvantul si il implineste facand asta si atata tot. Sa facem si noi la fel, nu neaparat in strada, dar sa e vorbim semenilor nostri despre Hristos la scoala, la locul de munca, etc. si n-am mai vea timp pentru hartuiala celor care o fac in mod public, cred ca am fi mult mai ingaduitori. Dumnezeu sa ne ajute…

          • Iosif
            mart. 31, 2015 @ 08:45:47

            rodi
            Nu articolul publicat in jurnal m-a intristat,ci „fratii” comentatori,cei 279,printre care am intervenit si eu ,in ideea de a indemna la toleranta si dragoste ,insa ,pare-se ca,”Dragostea celor mai multi se va raci.” iar „fratii” ,au o dexteritate si indeminare superba la „aruncarea cu pietre”si la „scoaterea paiului”
            Domnul sa se indure si sa aiba mila de toti.
            Fiti binecuvintati.

            • rodi
              mart. 31, 2015 @ 08:49:16

              Iosif, multumesc, ma bucur atunci. Asa mizerie e varsata in unele comentarii la acel articol, doar Satana se bucura de asa ceva, ca tine oamenii ocupati cu certuri si dezbinari si asa, in mod sigur, Evanghelia nu este vestita.

  2. Ailime
    mart. 31, 2015 @ 06:58:44

    Caci trebuie sa fie si partide intre voi, ca sa iasa la lumina cei gasiti buni.(1cor.11.19)

  3. Ailime
    mart. 31, 2015 @ 07:07:41

    Doar pt ca nu intra in tiparele obiceiurilor omenesti nu inseamna ca e gresit, daca Dumnezeu l-a trimis,nu te gasesti tu judecand prea repede?

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari