Biserica First Baptist Greenville din Carolina de Sud a hotarat sa ordineze homosexuali si transsexuali ca sa slujeasca ca lideri in biserica

Greenville-First-Baptist FOtO Facebook HT Charisma

FOTO Facebook

Trad. Agnus Dei – SURSA – http://www.charismanews.com First Baptist Church to Ordain Gay, Transgender Ministers

Biserica First Baptist Greenvile din Carolina de Sud a hotarat sa ordineze homosexuali si transsexuali ca sa slujeasca ca lideri in biserica.

O fosta biserica baptista care facea parte din Organizatia Baptistilor de Sud, a decis ca toti sunt bineveniti la amvonul bisericii lor, mergand atât de departe încât să ordineze lucratori homosexuali și transsexuali. Un fost pastor al bisericii Greenvile, William Johnson Bullein, a fost presedintele inaugural al Conventiei Baptiste de Sud.

O fosta biserica baptista care facea parte din Organizatia Baptistilor de Sud, a decis ca toti sunt bineveniti la amvonul bisericii lor, mergand atât de departe încât să ordineze lucratori  homosexuali și transsexuali.
First Baptist din Greenville, Carolina de Sud – biserica din care a fost ales primul presedinte  al  Convenției Baptiste de Sud, a luat o decizie îndrăzneață de a „îmbrățișa complexitatea identității de gen.”

„Ceea ce am auzit a fost:”Trebuie să facem ceea ce este corect, indiferent de ceea ce crede sau spune cineva despre noi,” a spus Pastorul  Senior Jim Dant publicatiei Greenville Online. „Au existat câțiva oameni care au spus:” Vor începe să ne cheme  biserica gay din oras? ”

După un timp de șase luni de explorare, Greenville a cerut membrilor lor să afirme acceptarea cuplurilor de același sex. Potrivit lui Greenville Online, cei care nu au afirmat decizia bisericii au rămas încă în adunare.
Ca un mers înainte, lucratorii ordinati ai bisericii pot efectua uniuni de același sex și să ordineze orice persoană, indiferent de orientarea sexuală și stilul de viață, pentru a servi într-un rol de conducere.

Greenville s-a rupt de Organizatia SBC la începutul anilor 1990, iar acum este membra al Fratietatii de Cooperare Baptista. Cu toate acestea, inainte de a părăsi denominatia  originală, Biserica Greenville a fost casă pentru William Bullein Johnson. Johnson nu numai că a servit ca lucrator la Greenville, dar a fost președintele inaugural al Convenției Baptiste de Sud.

Președintele actual al Convenției Baptiste de Sud a declarat ca SBC rămâne ferm ancorată la definiția  biblică a căsătoriei , și sunt în rugăciune pentru Biserica Greenville.

7 comentarii (+add yours?)

  1. gabyel1995
    aug. 29, 2016 @ 09:16:26

    Adica mai pe romaneste au chemat diavolii la amvon .
    Aia nu mai este biserica , este casa lui Satan . Eu nu i-as mai fi calcat pragul .
    Se stie ca LGBT NU sint crestini . Ei sint copiii Diavolului indiferent ce MINCIUNI spun . E prost cel care-i crede .

  2. thetrouth
    aug. 29, 2016 @ 09:51:10

    La nivelul apostaziei de astazi astfel de decizii sunt de asteptat din partea apostatilor , mai devreme sau mai tarziu.De fapt sunt in grafic dupa agenda figurilor obscure care dirijeaza lumea secularista de astazi. Credeti ca atatia pastori care declara ca ei nu cred ca Isus este Dumnezeu , si nu cred in autenticitatea evangheliei , o predica doar de placerea de afirmare sau din interese financiare, vor apara interesele bisericii ? Nu , sufletul lor si lau vandut cu mult timp in urma , iar avum svot capul la iveala incercand sa surpe lucrarea Domnului din interior . Numai ca Domnul a promis ca ” portile locuintei mortilor no vor birui” … si aceasta niciodata .

    • rodi
      aug. 29, 2016 @ 11:05:45

      e adevarat, aceasta biserica s-a compromis cu pacatul si chiar l-au acceptat deja de multi ani inainte de-a face aceasta declaratie socanta si anti biblica in mod public. Si totusi, e socant sa vedem unde a reusit diavolul sa castige teren si mai ales ca probabil este doar varful aisbergului si mai multe biserici (la care niciodata nu ne-am astepta) ii vor urma in apostazie.

  3. Ghita Lavric
    aug. 29, 2016 @ 11:26:23

    ,,28. Ce s-a intamplat in zilele lui Lot se va intampla aidoma: oamenii mancau, beau, cumparau, vindeau, sadeau, zideau;
    29. dar, in ziua cand a iesit Lot din Sodoma, a plouat foc si pucioasa din cer si i-a pierdut pe toti.
    30. Tot asa va fi si in ziua cand Se va arata Fiul omului.”…Luca cap17…Mult timp nu prea stiam cum s-ar interpreta cuvintele D-lui Isus…acum nu mai trebuie explicate..ci doar … constatate…

  4. SILVIA
    aug. 30, 2016 @ 00:27:50

    Aceasta este partea vazuta (si socanta) a aisbergului caci, cea nevazuta din pricina lipsei de Duh Sfant si sfintenie dar izbitor de vizibila este : asemanarea cu lumea ,luxul, vedetismul imbracat in straie religioase , amestecul cu politica etc.
    Ce ar spune Isus daca ar intra in una din aceste luxoase si confortabile biserici ?

  5. ioan baran
    aug. 30, 2016 @ 05:26:53

    Cand veti vedea uriciunea pustiirii in locul care nu se cade,sa stiti ca sfarsitul este aproape.

  6. Trackback: Când unii baptiști își schimbă convingerile… Viorel Iuga | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari