Misiunea Speranța – Cristina Căpâlnaș a fost un exemplu de credincioșie, iubire, bunătate și dăruire.

cristina-ionel-capalnas

Viața Cristinei Căpâlnaș s-a încheiat pe pământ, doar pentru a continua în gloria veșnică, în prezența Celui pe care L-a slujit și onorat prin modul ei de a trăi, fiind un exemplu de credincioșie, iubire, bunătate și dăruire.

Misiunea Speranța este alături de fratele și prietenul nostru, Ionel Căpâlnaș, de copii și de întreaga familie îndoliată, în aceste zile în care se despart de scumpa lor soție și mamă, Cristina Căpâlnaș. Dragii noștri, ne rugăm ca Dumnezeu să vă dea putere și mângâiere în întristare, El să șteargă orice lacrimă din ochii voștri până-n ziua în care vă veți revedea acolo sus!

„Și nădejdea noastră pentru voi este neclintită, pentru că știm că, dacă aveți parte de suferințe, aveți parte și de mângâiere.”(2 Cor.1:17)

Serviciul de Priveghi pentru Cristina Căpâlnaș – Toate bisericile penticostale din Chicago se vor unii pentru a fi alături de familia îndoliată!

Vezi si –

capalnas

11 comentarii (+add yours?)

  1. viorelchis
    ian. 10, 2017 @ 10:50:18

    Sincere condoleante familiilor indoliate ,rudeniilor ,prietenilor si celor cunoscuti!!!Dumnezeu Tatal si Domnul Isus sa binecuvinte si sa intareasca pe cei care trec prin astfel de incercari si sa ii binecuvinte in aceste clipe grele de despartire…….

    • rodi
      ian. 10, 2017 @ 12:11:54

      Amin! Dumnezeu sa mangaie familia, e o pierdere foarte mare cand pleaca o mama din sinul familiei. Numai El poate da mangaiere si nadejde!

  2. Trackback: Marcela Gorcea Damşa – Cristina we will always miss you ….. Ne va fi dor de tine, Cristina | agnus dei - english + romanian blog
  3. Trackback: A plecat la Domnul Cristina Capalnas ! | agnus dei - english + romanian blog
  4. Trackback: Serviciul de Priveghi pentru Cristina Căpâlnaș – Toate bisericile penticostale din Chicago se vor unii pentru a fi alături de familia îndoliată! | agnus dei - english + romanian blog
  5. Trackback: Marcela Gorcea Damșa – Cristina Căpâlnaș, un suflet de înger! | agnus dei - english + romanian blog
  6. Trackback: Cristina Căpâlnaș – October 12, 1967 – January 9, 2017 | agnus dei - english + romanian blog
  7. Trackback: Pastor Florin Cîmpean – Cristina Căpâlnaş: Am întâlnit-o de multe ori, întâmplator, la spital vizitând bolnavi | agnus dei - english + romanian blog
  8. Trackback: Cristina Căpâlnaș – Serviciul de Priveghi si Inmormantare | agnus dei - english + romanian blog
  9. Trackback: LIVE Serviciul de Inmormantare – Cristina Căpâlnaș | agnus dei - english + romanian blog
  10. Trackback: Cristina Căpâlnaș FOTO / VIDEO / NECROLOG Serviciul de Înmormântare CHICAGO 16 ianuarie 2017 | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari