,,Vă roagă o bunică de șaptezeci de ani, lăsați copiii acasă la mama lor, să pot să mor împăcată.” – Bunica Mariei şi a lui Mihai, către autoritățile din Finlanda…

 

 

Agnus Dei: Continuam sa ne rugam pentru Camelia Smicala si copiii sai, Mihai si Maria. Cei ce doriti sa faceti mai mult, va rugam sa va alaturati noua la grupul Pro Reîntregirea Familiei Group si  Solidaritate pentru Dr. Camelia Smicala si copiii ei.

,,Frumoasă ţară Finlanda, ţara nepoților mei, te rog dă înapoi pe Mihai și Maria mamei lor.
Sunteți de admirat că alocați atâtea fonduri în centrele pentru copii, în timp ce mulți oameni nevoiași trăiesc cu cinci sute euro pe lună, când mâncarea este foarte scumpă.
Mihai a plâns toată ziua în ajun de anul nou. A visat noaptea -sau cu ochii deschiși- că de Crăciun va fi acasă.
Maria, care azi are unsprezece ani, visează și ea cu ochii deschiși că de ziua ei va fi acasă cu mama, Mihai, Andreea, Bubu și bunica, cu tort de ciocolată și lumânări.
Copiii sunt nefericiți.
Vă roagă o bunică de șaptezeci de ani, lăsați copiii acasă la mama lor, să pot să mor împăcată.”
………………………………….
Beautiful Finland, the land of my grandchildren, please return Mihai and Maria to their mother!
I admire you to allocate so many funds to children’s homes, while many needy people live with 500 euro per month, when food is very expensive.
Mihai has been crying all day on New Year’s Eve. He dreamed that Christmas he would be home.
Maria, who’s now eleven, also dreamed that she would be home on her birthday, with her mother, Mihai, Andreea, Bubu and her grandmother, with chocolate cake and candles.
Children are unhappy.
A seventy-year-old grandmother asks you to leave the children get home to their mother, and then I can die in peace.

2018-01-29 Lucia Smicală, bunica Mariei şi lui Mihai

Solidaritate pentru Dr. Camelia Smicala si copiii ei- Uniunea Europeană, 2018. Doi copii români, frate și soră, sunt ținuți cu forța în case de copii diferite din Finlanda, și condamnați să se simtă orfani, deși au o familie care îi iubește și îi vrea acasă.
Linkul care urmează conduce spre un document incredibil și tulburător, semnat chiar de ei! https://www.facebook.com/camelia.smicala/videos/1724129894288149
Finland, the whole world 🌍 is watching you!
Give Mihai and Maria back to their mother!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari