Florin Ianovici – Si ne izbaveste de cel rau – Distrugatorul (Partea I-a) 2014.09.28

Distrugatorul si Persecutia crestinilor – Photo creditcpcworldnews.com

  • Vreau sa va spun ca in general se cunoaste foarte putin despre cel rau. Oamenii au asa niste idei vagi in general. Este tendinta aceasta: noi despre asta nu vorbim. E adevarat. Nevorbind nici nu vom stii. Si nestiind nu stim sa ne aparam. Domnul sa ne dea mai multa intelepciune.
  • Ar trebui sa ne puna foarte mult pe ganduri pentru ca vom vedea ca lucrarile acestea de nimicire sunt prezente nu numai in lume, ci din nefericire sunt prezente  chiar si in casa copiilor lui Dumnezeu.
  • Fratii mei, surorile mele, e de nedescris nebunia la care poate sa ajunga un om. Vreau sa va spun ca cruzimea, atrocitatile la care pot ajunge un om sunt de neconceput pentru ca nu este el doar, ci in spatele lui este cel ce uraste copiii lui Dumnezeu. Si uraste tot ce reprezinta creatia lui Dumnezeu….Sa ridicam privirea spre cer si sa spunem: Binecuvantat sa fie Domnul. Dar nu poate suporta Satana lucrul asta. Vrea o tara a unui razboi, a unor conflicte. Asta vrea si pentru asta invrajbeste si aduce. Si biserica vine cuminte  si pleaca cuminte fara sa-si asume acest razboi…
  • Nu sunteti probabil la fel de constienti probabil cat ar trebui sa fim. Probabil ca nici eu nu sunt suficient de constient. Dar, acuma vad doua focare puternice. Ucraina este un focar puternic, prietene. Acolo, lupta nu se da pentru alte motive decat aceasta influenta  si redesenare a hartii  din punctul de vedere geopolitic. Si ar trebui sa ne rugam zilnic si sa spunem: „Doamne, da-i Ierusalimului pace.” Si Ierusalimul sunt si eu si copiii mei si casa mea si biserica in care m-ai asezat, pentru ca asa spune Biblia…..Daca aici in zona noastra interesul este economic de regula si pentru influenta, din punct de vedere economic, mai este un razboi in lumea aceasta care a inceput. N-am auzit un indemn niciodata; nici la noi in biserica n-am auzit indemn pentru lucrul acesta si am spus inaintea lui Dumnezeu: „De aici incolo, mi-am luat o hotarare sa ma rog.”
  • Eu va intreb: e constient poporul Domnului de lucrul asta? Copii care sunt ucisi, femei care sunt batjocorite si asta se intampla acum, aici. Nu un om, nu doi, nu zece, sute de mii de crestini au trebuit sa paraseasca Siria si Irak si nu exagerez cu absolut nimic cand va spun lucrul acesta.

    Si eu va intreb: cine-i in spate? Este cineva care se numeste Abadon. Cineva care se numeste Apolion. Cineva care a declarat razboi sfintilor. Cineva care n-are decat o singura satisfactie, sa vada distrusa lucrarea lui Dumnezeu. Sa vada samanata copiilor lui Dumnezeu ca nu propaseste. Dar viu este Domnul care tine istoria in mana. Dar Dumnezeu  tine cu noi, prieteni. Dumnezeu lucreaza impreuna cu noi. Glorificat sa-I fie numele!

    E cineva care in dimineata asta care vrea sa se roage, sa nimiceasca Dumnezeu planurile nimicitorului?….[ca] poporul Domnului, iertati-ma, stam de multe ori si butonam telefonul si dormim.

Din ciclul de predici: Si ne izbaveste de cel rau –

2. Distrugatorul

IanoviciTextul de aici vorbeste despre doua nume ce le poarta cel rau si anume spune Biblia si in evreieste si in greceste- Abadon si Apolion. Vrem sa vorbim in dimineata asta despre acest lucru si o sa vedem imediat ce inseamna. Vreau sa va spun ca in general se cunoaste foarte putin despre cel rau. Oamenii au asa niste idei vagi in general. Este tendinta aceasta: noi despre asta nu vorbim. E adevarat. Nevorbind nici nu vom stii. Si nestiind nu stim sa ne aparam. Domnul sa ne dea mai multa intelepciune. Acuma, iubitii Domnului, vreau sa va spun ca in privinta celui rau ar trebui sa stim cate ceva cu privire la origine, cu privire la ceea ce a insemnat si inseamna cel rau. Biblia vorbeste despre o stea care a cazut. Si atunci cand vorbeste despre steaua care a cazut, vazuta fiind prin Duhul de cel ce relateaza, si anume Ioan, cel ce relateaza aceasta profetie. Multi au spus ca steaua aceasta e o stea. Biblia spune ca nu e o stea, ci Biblia spune ca este vorba de cel rau. Este vorba despre Satana pentru ca o stea nu poate sa tina cheile adancului in mana. E o persoana care poate sa tina cheile adancului . O stea e o metafora. Dar cand ii dai cuiva cheile adancului asta inseamna ca nu e vorba de o stea, ci e vorba despre metafora care spune: ai cazut ca o stea. Stiti dvs. cand stelele cad sunt fascinante, ele declansa o lumina deosebita. Insa caderea lor a fost despre faptul ca avem de-a face cu cineva care a decazut din drepturile pe care Dumnezeu i le-a dat.

A cadea, in terminologie biblica, nu este un lucru bun.  A urca, in terminologie biblica, este un lucru bun. Ati vazut ca ingerii lui Dumnezeu coborau si urcau  pe scara pe care Iacov a vazut-o. Si in general, a urca este ceea ce inseamna  sa fii cu Dumnezeu. Iata ce spune Isaia 14:12 referitoare cu aceasta stea care a cazut:

Cum ai căzut din cer, luceafăr strălucitor, fiu al zorilor! Cum ai fost doborât la pământ, tu, biruitorul neamurilor!
13 Tu ziceai în inima ta: „Mă voi sui în cer, îmi voi ridica scaunul de domnie mai presus de stelele lui Dumnezeu, voi şedea pe muntele adunării dumnezeilor, la capătul miazănoaptei,
14 mă voi sui pe vârful norilor, voi fi ca Cel Preaînalt.”
15 Dar ai fost aruncat în Locuinţa morţilor, în adâncimile mormântului!
16 Cei ce te văd se uită ţintă miraţi la tine, te privesc cu luare aminte şi zic: „Acesta este omul care făcea să se cutremure pământul şi zguduia împărăţiile,
17 care prefăcea lumea în pustiu, nimicea cetăţile şi nu dădea drumul prinşilor săi de război?”

Textul acesta din Isaia vorbeste despre acest tip de inger al adancului si vorbeste despre aceasta lucrare a Satanei. Pentru ca ingerul acesta  al adancului sau, daca vreti, numele Abadon sau Apolion inseamna ‘nimicitorul’, ‘distrugatorul’. Cel ce demoleaza. Cel ce, daca vreti, opreste viata. Si atunci, astazi vom discuta, dupa ce am trecut de primul mesaj „Inselatorul- cel vicelan, cel siret”, care ne pacaleste mintea, sa putem crede minciunile lui, de data asta, iata ca diavolul are una dintre insusirile care ar trebui sa ne puna pe ganduri. Ar trebui sa ne puna foarte mult pe ganduri pentru ca vom vedea ca lucrarile acestea de nimicire sunt prezente nu numai in lume, ci din nefericire sunt prezente  chiar si in casa copiilor lui Dumnezeu.  Sunt prezente chiar si in biserica lui Dumnezeu. Sunt prezente chiar si in trupul credinciosului. Si astazi vom vorbi despre nimictor, despre distrugator pentru ca terminologia biblica atat evreiasca cat si greceasca  inseamna unul si acelasi lucru- cel ce distruge, cel ce nimiceste.

Biblia spune, iubitii Domnului, ca a avut in cer un razboi. Va trebui sa stim ca cel rau a fost un arhanghel al luminii, cum spune Biblia. El nu a a parut peste vointa lui Dumnezeu, ci el a fost unul dintre cei ce a fost pus de Dumnezeu sa-L laude pe Domnul. Satana, care a fost un arhanghel de lumina a avut rolul sa-L laude pe Domnul Dumnezeu. Si atunci ne spune Biblia in Apocalipsa 12:7 –

Şi în cer s-a făcut un război. Mihail şi îngerii lui s-au luptat cu balaurul. Şi balaurul cu îngerii lui s-au luptat şi ei,
8 dar n-au putut birui; şi locul lor nu li s-a mai găsit în cer.
9 Şi balaurul cel mare, şarpele cel vechi, numit diavolul şi Satana, acela care înşală întreaga lume, a fost aruncat pe pământ; şi împreună cu el au fost aruncaţi şi îngerii lui.
10 Şi am auzit în cer un glas tare, care zicea: „Acum a venit mântuirea, puterea şi împărăţia Dumnezeului nostru şi stăpânirea Hristosului Lui; pentru că pârâşul fraţilor noştri, care zi şi noaptea îi pâra înaintea Dumnezeului nostru, a fost aruncat jos. 

Iata cum a avut loc caderea. Iubitii Domnului, iata cum a ajuns Satana sa fie aruncat. Pentru ca in cer a fost un razboi, ca urmare a razvratirii lui si Dumnezeu este Acela care a permis ca el sa fie aruncat. Spre el privea Domnul Isus Hristos, spre aceasra proorocie, cand Domnul Isus Hristos, in momentul in care s-au intors ucenicii, ca aduceti aminte, plin de elan si de entuziasm si spuneau: „Si dracii ne sunt supusi.” Domnul Isus spune asa in Luca 10:18 –  Isus le-a zis: „Am văzut pe Satana căzând ca un fulger din cer. Noi nu putem sa facem lucrarile lui Dumnezeufara biruinta care a fost in cer. Noi nu putem si nu puteam sa facem lucrarile lui Dumnezeu fara ca Domnul Isus Hristos sa fie supus la toate aceste lucruri. Laudat sa fie numele Domnului!

Haideti as vedem care este textul care vorbeste despre ceea ce va spuneam din punct de vedere al terminologiei. Ca sa intelegeti aceasta traducere, ca iata in Apocalipsa este scris Abadon si Apolion si nu ni spune in paranteza ce-ar insemna. Dar iata traducerea pe care o gasim in Vechiul Testament, in Exod 12:23 – Când va trece Domnul ca să lovească Egiptul, şi va vedea sângele pe pragul de sus şi pe cei doi stâlpi ai uşii, Domnul va trece pe lângă uşă şi nu va îngădui Nimicitorului să intre în casele voastre ca să vă lovească. Cine era nimicitorul? Era ingerul mortii.

Cele doua laturi in care acest nimicitor lucreaza

Nimicitorul este un alt nume pe care Satana il poarta. Si in dimineata asta o sa va vorbesc, iubitii Domnului, despre doua laturi in care acest nimicitor lucreaza. Si va rog sa fiti foarte atenti ca ma tem ca nu suntem pregatiti pentru niciuna dintre ele. Si de multe ori am vazut confuzie si nedumerire in poporul lui Dumnezeu. Am vazut de foarte multe ori teama si am vazut neliniste pentru ca lipsa cunoasterii Scripturii ne face sa traim, din nefericire, intr-un soi de amestec. Si Dumnezeu sa ne dea lumina in dimineata aceasta sa stim exact ce avem de facut. 

1. Distrugerea natiunilor

Mai intai de toate, in calitatea sa de distrugator, in calitatea sa de nimicitor, lucrarea pe care Satana o face este aceia de distrugere a natiunilor. Unul dintre lucrurile de care ma tem ca nu suntem constienti, noi spunem ceva la modul general, dar stim de ce noi nu suntem constienti? Pentru ca stiu ca cineva daca e consient, se roaga. Daca cineva e consient, ia atitudine. Daca cineva e consient, tot timpul e in garda cu privire la lucrul acesta. Biblia spune in Daniel 10:13 despre acest Abadon, despe acest Apolion si despre aceasta lupta care exista pebtru distrugerea natiunilor-  Dar căpetenia împărăţiei Persiei mi-a stat împotrivă douăzeci şi una de zile; însă iată că Mihail, una din căpeteniile cele mai de seamă, mi-a venit în ajutor şi am ieşit biruitor acolo, lângă împăraţii Persiei. Se rugase Daniel lui Dumnezeu ca sa vina in ajutor poporului sfant. Dar Biblia spune ca Daniel a primit raspuns dupa 21 de zile, timp in care s-a dus o lupta puternica. Acest Abadon, acest Apolion,  este acela care influenteaza pe cei ce sunt in fruntea natiunilor si cauta sa aduca invrajbire si cauta sa aduca distrugere. Si cauta sa aduca nimicire.

Acum, cand noi stam de vorba, in toate tarile pamantului, cel rau cauta sa suceasca mintea acelor care sunt inaltati in dregatorii- a capeteniilor, a dregatorilor- sa invrajbeasca natiunile intre ele, ca sa aduca distrugere, sa aduca nimicire. Pentru ca in cel rau nu poate exista decat un singur sentiment: ura! Si ura o indreapta spre o singura directie: distrugere si anihilare. Biblia spune, iubitii Domnului, ca lupta aceasta care se da este o lupta in care Dumnezeu n-are nevoie de ajutorul nimanui. Dar noi avem nevoie de ajutorul lui Dumnezeu. Dumnezeu este Atotputernic. El face ceea ce voieste El. Dar Dumnezeu are legi si Dumnezeu nu va actiona daca poporul lui Dumnezeu nu se va ruga. Poporul lui Dumnezeu stie, poporului lui Dumnezeu i s-a spus sa inalte rugaciuni.

Si Biblia spune ca noi trebuie sa ne rugam pentru pacea Ierusalimului. Psalmul 122:6 – Rugaţi-vă pentru pacea Ierusalimului! Cei ce te iubesc să se bucure de odihnă. Uitati-va in acest moment, am sa va dau un exemplu simplu Am fost in Moldova s am fii vrut sa extindem putin lucrarea. Am vrut sa mergem dincolo de Transnistria, sa mergem si in Donetsk. N-am putut. Nu ni se da voie. Noi ca Romani, nu ni se da voie mai mult ca oricand pentru ca suntem controlati si de multe ori respinsi. De ce? Pentru ca este razboi in zona. Nu poti face lucrarea lui Dumnezeu cum vrei. De ce? Pentru ca este foarte, foarte multa violenta. Este foarte multa impotrivire. Uitati-va in tarile in care in acest moment sunt la nivel mondial. Va spune ceva ce se intampla astazi, aici? Cine credeti ca este in spatele acestor conflicte dintre Rusia si Ucraina? Cine credeti ca este interesat de o reasezare a hartii geopolitice? Cine credeti ca este in spatele acestui razboi etnic? Cine? Spuneti voi. ‘Satana’.

Si atunci, iubitii Domnului, daca poporul Domnului stie, ce-ar trebui sa faca? Eu va intreb astazi: cine este Ierusalimul? Noi, stiti de ce nu ne rugam pentru pacea Ierusalimului? Pentru ca noi spunem: da ce, noi ne rugam pentru evrei? Da ce, noi ne rugam pentru o cetate care este istorica? Noi ne rugam pentru Ierusalim? Si n-avem motivatia sa ne rugam pentru Ierusalim ca pentru noi exista ca ceva indepartat, ceva strain. Dar ce spune Domnul Dumnezeu in Evrei 12:22?   Luaţi seama ca nu cumva să nu voiţi să ascultaţi pe Cel ce vă vorbeşte! Căci, dacă n-au scăpat cei ce n-au vrut să asculte pe Cel ce vorbea pe pământ, cu atât mai mult nu vom scăpa noi, dacă ne întoarcem de la Cel ce vorbeşte din ceruri, Cand Biblia spune: Rugati-va pentru pacea Ierusalimului, iubitii Domnului, la cine se refera? Doar Ierusalimul ca cetate? Se refera la Ierusalimul ceresc. Noi sa ne rugam ca Dumnezeu sa ne pazeasca de razboaie.

Va rugam, ajutati crestinii din Irak! Photo credit blog.lib.umn.edu

Nu sunteti probabil la fel de constienti probabil cat ar trebui sa fim. Probabil ca nici eu nu sunt suficient de constient. Dar, acuma vad doua focare puternice. Ucraina este un focar puternic, prietene. Acolo, lupta nu se da pentru alte motive decat aceasta influenta  si redesenare a hartii  din punctul de vedere geopolitic. Sa nu credeti ca cineva iubeste Romani. Cata vreme reprezentam un interes pentru cineva, poate ca vom avea parte de vreun beneficiu pamantesc. Altminteri, imediat, fiecare natiune are o agenda. Fiecare agenda a acestei natiuni este: mie sa-mi fie cat mai bine. Eu sa am parte de cat mai mult. Va spun in aceasta zi, iubitii Domnului, increderea mea este in Dumnezeul care nu ne lasa. Mai marii zilei se incred in oameni si in general asta a fost istoria. Si de cele mai multe ori am pagubit pentru ca am facut o alianta cu un stat pentru ca am crezut ca o unire cu cineva ne va da noua putere. Aici este puterea; aici este asteptarea. Aici este harul lui Dumnezeu; aici este lumina- aici in Casa lui Dumnezeu si a poporului lui Dumnezeu. De aici ar trebui sa plece cele mai puternice arme din lupta, cele mai puternice arme de impotrivire fata de cel rau. Si ar trebui sa ne rugam zilnic si sa spunem: „Doamne, da-i Ierusalimului pace.” Si Ierusalimul sunt si eu si copiii mei si casa mea si biserica in care m-ai asezat, pentru ca asa spune Biblia. Binecuvantat sa fie Domnul. Sa ne bucuram de pace. Sa ne bucuram de odihna. Binecuvantat sa fie Dumnezeu.

Uitati-va la recrudescenta lucrurilor care sunt in lume. Ieri m-am gandit daca sa va pun un video, dar m-am gandit ca sunt printre dvs. oameni asa inocenti intr-o oarecare masura si probabil ca v-as fi destabilizat emotional. Ba, inca si acolo se spune cand am vazut video ca nu e recomandat celor care emotional vorbind n-au tarie. M-am uitat ieri si am vazut un lucru. Fiti atenti ce va spun. Daca aici in zona noastra interesul este economic de regula si pentru influenta, din punct de vedere economic, mai este un razboi in lumea aceasta care a inceput. N-am auzit un indemn niciodata; nici la noi in biserica n-am auzit indemn pentru lucrul acesta si am spus inaintea lui Dumnezeu: „De aici incolo, mi-am luat o hotarare sa ma rog.”

Deja se deseneaza un stat numit Statul Islamic. Ca sa stiti lucrul acesta: Statul Islamic, care este plecat din Siria si acum este in Irak cu foarte multa putere, edeclarat ca Stat Islamic. Si vreau sa va spun ca in acest stat islamic s-a declansat deja jihadul, care este razboiul sfant. Acolo motivul nu-i politic. Nu-i economic. Acolo e unul singur: religios. Motivul este religios. Si vreau sa va spun, iubitii Domnului, ca am observat ca in momentul in care a plecat aceasta problema- s-a facut saptamana aceasta o declaratie. Eu m-am uitat si am vazut o declaratie care m-a cutremurat. Fruntasii acestui Stat Islamic care merg pe o politica foarte puternica de a aduce frica, decapitari in direct. Executii in direct. Au facut o declaratie: „Omoriti un american. Daca nu puteti omori un american, macar omoriti un francez.” Un mizerabil de francez, au spus. Si asta-i declaratie publica, vuieste toata media. Au spus: oricine omoara in America e de-al nostru; oricine omoara un francez e si mai bine. De ce? Pentru ca America si cu Franta au venit foarte puternic impotriva acestui Stat Islamic. Vreti sa va spun o veste? Si Romania este parte a acestei coalitii. Si noi suntem pe lista lor.

Dvs. stiti cate sute de mii de crestini au trebuit sa fuga din Siria si Irak? M-am uitat la un video prezentat, nu asa video simplu, ci de publicatii serioasesi am observat pur si simplu cum sunt executati. Se punea o intrebare: De ce oamenii aceia care sunt executati  stau asa de pasivi? Si printre altele se spunea ca tehnica pe care o au acesti islamisti, acesti teroristi este ca de foarte multe ori ei ii executau in fals. Si oamenii tot credeau ca n-o sa fie executati, pana in momentul in care erau executati. In spatele lor nu unul, nu doi, zeci copii care au fost crucificati, pusi pe cruce, batand cuie- vorbim despre secolul XXI. Oameni la care li s-a taiat gatul in direct pentru un singur motiv. Li s-a zis: „Parasiti tara sau convertiti-va la Islam. Daca nu va convertiti la Islam, parasiti tara. Si daca nu vreti sa parasiti tara, sa nu va convertiti, platiti taxe de protectie.” Eu va intreb: e constient poporul Domnului de lucrul asta? Copii care sunt ucisi, femei care sunt batjocorite si asta se intampla acum, aici. Nu un om, nu doi, nu zece, sute de mii de crestini au trebuit sa paraseasca Siria si Irak si nu exagerez cu absolut nimic cand va spun lucrul acesta.

Si eu va intreb: cine-i in spate? Este cineva care se numeste Abadon. Cineva care se numeste Apolion. Cineva care a declarat razboi sfintilor. Cineva care n-are decat o singura satisfactie, sa vada distrusa lucrarea lui Dumnezeu. Sa vada samanata copiilor lui Dumnezeu ca nu propaseste. Dar viu este Domnul care tine istoria in mana. Dar Dumnezeu  tine cu noi, prieteni. Dumnezeu lucreaza impreuna cu noi. Glorificat sa-I fie numele! Ni s-a spus in dimineata asta sa avem o inima aleasa. O inima aleasa este inima unui om care iese din patratica lui si gandeste lucrurile in perspectiva lui Dumnezeu. Haideti sa devenim partea Imparatiei, nu doar un loc care ni s-a dat sub soare. Nu doar sa privim la lucrurile care tin de noi. Di daca cuiva nu-i este suficient de clar, tot saptamana trecuta, daca nu ma insel, s-a declarat zona aceasta din Irak – Califat Islamic. Gata. Deci, indiferent ce spune Europa, indiferent ce spune lumea acolo este califat. Nu mai intri decat in modul si in modalitatea in care ei iti permit. Si asta se exitinde, si se extinde. Si o sa va intrebati acuma: ce face, d-le, America? Dar ce fac statele civilizate? Dar cui ii pasa? Vor face ceea ce au facut mereu. Adica: nu ma intereseaza.

Eu nu de acolo astept izbavirea. E cineva care in dimineata asta care vrea sa se roage, sa nimiceasca Dumnezeu planurile nimicitorului? Sa darame Dumnezeu ceea ce cel rau cauta sa asupreasca? Vreau sa stiti ca trebuie o singura scanteie. Daca ati fi urmarit razboaiele mondiale o sa vedeti ca mereu a fost o scanteie- un asasinat care a declansat primul razboi mondial. Apoi a fost o invazie spre care oamenii s-au uitat si au zis: „E o gluma, nu-i nici o problema.” Si apoi gluma s-a transformat in ceva si apoi vreau sa va spun in numele Domnului Isus Hristos, duceti-va macar odata, daca aveti ocazia, sa intrati intr-un lagar de exterminare. Se simte groaza in pietrele de-acolo in lagare. Acolo unde au fost oameni ucisi, omorati pentru ca Satana este un nebun si este un ucigas si el va incerca sa faca lucrul acesta.  Si e o recrudescenta ceea ce se intampla astazi. Iar poporul Domnului, iertati-ma, stam de multe ori si butonam telefonul si dormim. Dumnezeu sa ne ajute. Hristos priveste spre noi: lumina lumii, sarea pamantului, constienti fiind de rolul care Dumnezeu ni l-a dat. Nu poti privi spre aceste lucruri si sa dai din cap si sa spui: „Vai, saracii, ce li se intampla.” Genunchii jos si sa ne rugam pentru ca nu putem lasa alta mostenire copiilor nostri decat o tara in care sa domneasca Dumnezeu, o casa in care sa domneasca Dumnezeu, o biserica in care sa domneasca Isus Hristos. Altceva nu poti lasa, ca totu-i perisabil. Totul se schimba dupa o zi pe alta afara de domnia si suveranitatea lui Dumnezeu.

M-am uitat pe una din publicatiile foarte serioase, ca undeva in Siria, acum o saptamana s-a gasit un laptop parasit de cei care s-au retras. Apartine unui individ pe nume Mohamed S. Nu se stie al doilea nume. Si cand a fost decriptat acest laptop s-au gasit 19 fisiere. Nouasprezece fisiere in care erau foarte foarte multe pagini despre realizarea unei arme biologice. Preluarea ciumei bubonice de la animale pentru a se face o arma biologica si arma aceasta biologica sa fie lansata  ca un val, care nu stii unde se sparge. Si noi suntem acuma si frica este pentru ebola. Si boala aceasta, ebola, nu este o boala care este pur si simplu naturala. Este  o boala creata in laborator, asa se spune. Deci oamenii stau si pregatesc o arma biologica cu ciuma bubonica. Asta s-a gasit pe un laptop, nu vorbesc ceva fantezist. Asta fac oamenii acestia si vor sa trimita spre cine? Spre statele care se impotrivesc acestei maniere de a privi lucrurile, oameni care sunt din nefericire subjugati de cel rau. Nu mai vad decat dreptatea si adevarul lor si in virtutea acestei dreptati li se pare ca orice este posibil. Va indemn, pentru bunatatea Domnului Isus Hristos, sa constientizam timpurile in care ne aflam si sa spunem astazi: ne vom ridica cu puterea sangelui Domnului Isus Hristos. Ne vom impotrivi cu taria Golgotei  si ne vom ruga pentru pacea pamantului. Ne vom ruga ca cei ce sunt in Siria si in Irak, cei ce sunt persecutati si au plecat de acasa si au fost alungati, Dumnezeu din cer sa-si indrepte mana spre ei. Dumnezeu sa nimiceasca pe cel rau cu planurile lui.

Fratii mei, surorile mele, e de nedescris nebunia la care poate sa ajunga un om. Vreau sa va spun ca cruzimea, atrocitatile la care pot ajunge un om sunt de neconceput pentru ca nu este el doar, ci in spatele lui este cel ce uraste copiii lui Dumnezeu. Si uraste tot ce reprezinta creatia lui Dumnezeu. Stiti ce vrea astazi Dumnezeu sa fie? Sa fie lumina si un soare binecuvantat, sa traim o zi de toamna calma in care putem sa ne iubim si respecta. Sa ridicam privirea spre cer si sa spunem: Binecuvantat sa fie Domnul. Dar nu poate suporta Satana lucrul asta. Vrea o tara a unui razboi, a unor conflicte. Asta vrea si pentru asta invrajbeste si aduce. Si biserica vine cuminte  si pleaca cuminte fara sa-si asume acest razboi. Ce spuneti? V-am pus o povara pe umeri. Dar nu eu, Dumnezeu din cer. Vreti sa o ducem? Vreti sa o ducem?

Sa nu lipseasca rugaciunea pentru tara. O sa credeti ca tara noastra e o tara care in acest moment n-are nici un risc. Fratii mei, surorile mele, stiti ce vad eu? Doar doua maini care tin tara asta si nu-s a unui om. Sunt ale lui Dumnezeu din cer. Binecuvantat sa fie numele Lui! Dar Dumnezeu are un principiu, Dumnezeu are o lege: El nu lucreaza decat atunci cand poporul Domnului se roaga si de aceea as vrea sa ne rugam. Domnul fie binecuvantat.

As vrea in foarte scurte cuvinte sa coboram de la nivelul natiunilor la nivelul nostru. Sa vedem care-i riscul. Pe urma, aceasta lucrare a nimicitorului, ce poate sa ma priveasca pe mine la nivel personal? Am coborat de la nivelul natiunilor. Ne este clar acuma ce se intampla si Satana vrea sa deschida mereu noi focare. Sa nu va uitati la natiuni, la oameni; atat de mult isi pierd oamenii timpul: „Mai guvernul asta…” Fratii mei, surorile mele, lupta nu se da aici. Ce a zis Daniel? „M-am rugat si 21 de zile mi-a luat.” Si ala era un om sfant, un om pentru care Dumnezeu avea numai cuvinte de lauda. Un om pe care Dumnezeu il asteapta in randul unor oameni carora le-a zis ca si daca ar fi ei neprihaniti ca Daniel, ce cinste, tot n-ar scapa poporul.  Dupa 21 de zile de impotrivire. Va dati seama ce lupta s-a dus acolo? O lupta la nivelul capeteniilor. Fiecare stat, fiecare natiune avea un inger dominator, avea, daca vreti, o capetenie care incerca sa strice planul lui Dumnezeu. Dar Aleluia, arhanghelul Mihail a avut biruinta. Slavit sa fie Dumnezeu.
Dar aceasta tragere a perdelei la o parte ne permite noua sa intelegem. Ce credeti ca a facut Daniel in 21 de zile? S-a rugat. Evident. A contat? A contat. Binecuvantat sa fie Dumnezeu. Sigur ca a contat; rugaciunea fiecaruia conteaza. Acum, haideti sa coboram la nivelul particular. (Din primele 24:13 minute- va urma partea a 2-a maine)

(Citeste un articol in adevarul.ro despre cazul mentionat de Pastorul Florin Ianovici, mai sus – ISIS planuia un atac biologic? S-au descoperit date secrete despre un atac cu ciuma bubonica)

Va urma: Partea a 2-a maine –

  •  De unde apare acest nimicitor? Si de ce-ar trebui sa fim atenti noi la lucrarea lui?

Urmareste Biserica Betel Bucuresti si Pastorul Florin Ianovici aici –  bisericabetel.ro/live

3 comentarii (+add yours?)

  1. Laura Emanuela David
    oct. 03, 2014 @ 07:45:21

    Reblogged this on My journey to Jesus and commented:
    Cât de bine poate surprinde Florin Ianovici tot oful meu cu privire la români, la creștini, la Biserici…!
    Situația este scăpată de sub control…
    În ultima sută de ani au existat mai mulți martiri (creștini omorâți pentru credința lor) decât în TOȚI anii dinainte!!

    „Rugați-vă neîncetat!”

    Amin!

    Doamne ai milă!
    Doamne-ajută!

  2. Trackback: Ce e nou la PAGINA Florin Ianovici Predici – Biserica Betel-Crangasi, Bucuresti | agnus dei - english + romanian blog
  3. Trackback: Florin Ianovici – Conferinta Regionala a Bisericilor Penticostale Madrid-Arganda del Rey “O Usa de Nadejde” 1 noiembrie 2014 | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari