Alcoolul si fetele

Avem tendinta sa stam de vorba cu baietii nostri despre pericolul alcoolului, dar iata o statistica trista care ne spune ca trebuie sa ne invatam si fetele sa se fereasca de acest pericol:
In SUA, aproximativ 23.000 de femei mor anual ca urmare a abuzului de alcool. În afară de bolile asociate consumului de alcool, fetele şi femeile au şi un risc crescut de a rămâne însărcinate, de a contracta boli cu transmitere sexuală şi de a face cancer la sân. Problema este gravă nu doar peste ocean, ci şi în Europa

Numărul de decese ca urmare a abuzului de alcool crește de la an la an, potrivit unui raport realizat de Centrele pentru prevenirea şi controlul îmbolnăvirilor din SUA. Aceeaşi problemă o au şi autorităţile scoţiene, care se confruntă cu o dublare a deceselor cauzate de alcoolism, în rândul femeilor.

Raportul a arătat că una din opt femei din SUA consumă regulat alcool în exces şi, potrivit ABC News, situaţia este şi mai gravă în rândul adolescentelor. Una din cinci liceene consumă alcool în exces.

sursa http://www.semneletimpului.ro

Sunt cel putin 75 de versete despre vin in Biblie la acest site. Desi e in Engleza, e foarte simplu sa descifrati versetele dupa pasajele/cartile din Biblie mentionate. – http://www.scionofzion.com/drinking.htm

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: