Agnus Dei: UPDATE despre fratele Lazar Gog 2 Februarie 2015

Lazar Gog

 

Urmareste – LIVE / IN DIRECT Lazar Gog Prezentare: Perspectiva Profetica 2015 – 8 Feb. 2015

Vezi aici –

Pace si binecuvantari. Va multumesc in numele Domnului Isus Hristos si al meu personal si al familiei pentru rugaciunile dvs. si pentru rabdarea care o aveti cu mine si cu casa mea. As vrea sa va spun doua, trei lucruri,  despre starea in care m-am aflat si in care inca sunt partial. Am avut  o stare de gripa la Craciun si starea aceasta de gripa m-a derutat pentru ca pe starea aceea de gripa, cred ca in 26 decembrie am facut un infarct cerebral.

Practic, am facut doua. Am facut unul uscat si pe al doilea l-am facut hemoragic. A ramas pata de sange pe creier, fapt care-mi afecteaza vederea, in sensul ca fara ochelari vad dublu, va vad de doua ori si nu am posibilitatea de luarea distantei si de aceea nu pot citi. Am dificultati cu cititul, cu umblatul.

Insa, Dumnezeu mi-a aratat bunatatea Lui, ca mi-a pastrat viata. N-am ramas paralizat, n-am ramas cu urme, in afara de ochiul drept. Mi-a cazut pleoapa din cauza faptului ca sangele pe creier apasa tocmai pe nervul optic si doctorii spun ca nu pot sa ma opereze acolo. Va dura vreo 6 luni de zile pana la un an, pana ce sangele se absorbe de pe creier, ca sa pot sa vad din nou normal.

Insa, ce s-a intamplat este ca duminica trecuta mi-au adus Cina Domnului acasa si impreuna cu sotia, ne-am rugat, am luat Cina, dupa ce am luat Cina, pot sa vad cu ochelarii, sa citesc, sa fie lucrurile din nou normale. Sa va avd bine, eu intotdeauna v-am vazut bine si vreau sa va multumesc pentru rugaciuni.

Vreau sa multumesc fratilor pastori pentru ca au fost la mine, implinind Cuvantul Domnului, la spital, la bolnavimi-au facut ungere cu untdelemn, s-au rugat pentru mine si bineinteles, multumesc Domnului si Mantuitorului meu, Isus Hristos pentru sotia measi pentru copii, au stat tot timpul langa mine ca sa ma imbarbateze, sa ma incurajeze, sa ma ridice din starea in care am fost.

Deci, pe fondul acela al enfarctului cerebral mi-am agravat situatia in sensul ca eu n-am stiut ca eu am facut un infarct cerebral. Timp de 4 sau 5 zile am mers pe picioare, am fost la biserica, am predicat, am fost la nunta la familia Veres si toate le-am facut in conditia aceea. Medicii s-au mirat ca nu am cazut jos si nu mi-am pierdut cunostinta.

Dar, vedeti dvs. Domnul mi-a aratat inca odata cat este de bun, cat este de mare pentru ca poate sa ne pastreze viata  si poate sa lucreze spre binele nostru . De aceea, eu ii multumesc din toata inima si ma bucur de bunatatea care mi-a aratat-o. Vorbirea imi este normala, umblarea imi este normala, toate functiile sunt normale, in afara de pleoapa dreapta a ochiului, pentru ca, cum am spus, sangele apasa pe nervul optic si pleoapa se inchide.

Va rog frumos sa va rugati in continuare si va multumesc pentru aceasta si va multumesc si celor de la internet. Multumesc pentru incurajarile pe care mi le-ati trimis prin telefoane, prin emailuri, prin texte.

Va multumesc pentru toata bunavointa pe care ati aratat-o.

Pastorul Lazar Gog

23 comentarii (+add yours?)

  1. Trackback: Apel la rugaciune pentru Pastorul Lazar Gog | agnus dei - english + romanian blog
  2. Estera Si Nelu Mois
    feb. 02, 2015 @ 17:59:52

    Ne rugam in continuare ca Domnul sa lucreze cu vindecare deplina!

  3. Ioan Burca
    feb. 02, 2015 @ 19:10:13

    Slava DOMNULUI ca unde nu poate omul, sau medicii, poate EL, si mai mult, da vindecarea! Cum ne-am intristat cu cei in incerare, acum ne bucuram cu cei ce se bucura!

  4. Avram
    feb. 02, 2015 @ 21:32:54

    Frate Burca,
    Ne bucuram de vesti bune.
    God Bless You!

  5. Avram
    feb. 02, 2015 @ 22:25:12

    Rugaciunea voastra face mult inaintea Domnului. Cuvantul Domnului ne indeamna sa ne rugam unii pentru altii. God Bless You!

  6. mareabritanieevanghelica
    feb. 02, 2015 @ 23:13:03

    Reblogged this on Marea Britanie Evanghelica.

  7. Dorian C
    feb. 02, 2015 @ 23:27:34

    Reblogged this on Christ4roNews.

  8. Ioan Joldes
    feb. 03, 2015 @ 06:55:08

    Reblogged this on and commented:
    Sa continuam sa ne rugam pentru fratele Lazar Gog!

  9. Gabi
    feb. 03, 2015 @ 09:12:17

    Slava lui DUMNEZEU !!! Ma rog in continuare pt fratele Lazar Gog !

  10. rodica & aurel onofrei
    feb. 03, 2015 @ 23:09:59

    Fam onofrei din portland oregon va doreste multa sanatate doresc ca domnul nostru isus hristos imparatul imparatilor si domnul domnilor sa va vindece complect si sa va redea familiei dumneavoastra si noua, ador predicile dumneavoastra, ne rugam foarte mult pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra

  11. lonca
    feb. 03, 2015 @ 23:50:28

    Magdalena suntem alaturi de voi multumitori lui Isus ca ce a inceput va desavarsi Fiti incurajati de Iov 29, v19,29 ,!!

  12. laurentiu
    feb. 04, 2015 @ 03:23:18

    Domnul este pastorul meu: nu voi duce lipsa de nimic.

    El ma paste in pasuni verzi si ma duce la ape de odihna;

    imi invioreaza sufletul si ma povatuieste pe carari drepte, din pricina Numelui Sau.

    Chiar daca ar fi sa umblu prin valea umbrei mortii, nu ma tem de niciun rau, caci Tu esti cu mine. Toiagul si nuiaua Ta ma mangaie.

    Tu imi intinzi masa in fata potrivnicilor mei; imi ungi capul cu untdelemn, si paharul meu este plin de da peste el.

    Da, fericirea si indurarea ma vor insoti in toate zilele vietii mele, si voi locui in Casa Domnului pana la sfarsitul zilelor mele. (Psalmul23)

    Domnul Isus sa va dea insanatosire grabnica, sa va intareasca, sa puteti merge din nou in lucrare!
    Va imbratisez cu toata dragostea Lui.
    Laurentiu

  13. Dana
    feb. 04, 2015 @ 07:45:28

    Multumim Dlui pentru fratele nostru Lazar Gog Ca la tinut in viata si al va pune in slujire !! Domnul Dumnezeu sa va Binecuvinteze frate Lazar !! Va iubim si va asteptam cu nerabdare Frumoasele Predici !! O comoara adevà arata pentru noi !! Dne dai putere fratelui nostru si sanatate deplina !!!

  14. Trackback: † Pastor Lazăr Gog: Vă mulţumesc pentru rugăciuni! « tineridelanganoi
  15. Viorel Gherasim
    feb. 04, 2015 @ 20:26:05

    Nimic nu este imposibil la Dumnezeu ! Daca doctori a spus imposibil dea opera acolo pentru o vindecare rapida Dumnezeu a spus ca El poate face aceasta interventie si pentru o vindecare totala nu va fi nevoe nici de 6luni nici de un an ci foarte curind ne vom bucura cu totii de inanatosirea totala a fr Lazar ! Ce e cu neputinta la oameni este cu putinta la Dumnezeu ,Amin!

  16. Bis.Maranata Vulcan
    feb. 05, 2015 @ 00:13:50

  17. Rodica Borlovan
    feb. 05, 2015 @ 21:22:46

    Multumim Domnului pentru fam. Lazar Gog si continuam sa ne rugam ca Dumnezeu sa lucreze si sa dea vindecare deplina Domnul sa va binecuvinteze

  18. Trackback: † Pastor Lazăr Gog: Vă mulţumesc pentru rugăciuni! | ARMONIA MAGAZINE - USA
  19. Trackback: LIVE / IN DIRECT Lazar Gog Prezentare: Perspectiva Profetica 2015 – 8 Februarie 2015 | agnus dei - english + romanian blog
  20. Trackback: ~~~~~~~~~~ Lazar Gog ~~~~~~~~~~ ~~PERSPECTIVA PROFETICA 2014 ~~ Plus, Perspectiva Profetica pentru 2013 —– Ghicitoarea lui Samson —– | agnus dei - english + romanian blog
  21. Sanda Tulics
    feb. 28, 2015 @ 10:19:45

    Cred în vindecările divine, în cel mai mare doctor al universului, Singurul care tratează orice boală, El să vă vindece deplin!

    • rodi
      feb. 28, 2015 @ 10:41:57

      Pace si Dumnezeu sa va binecuvanteze. V-am gasit poezia ‘Taine’ la Resurse Crestine si mi-a placut foarte mult. Dumnezeu v-a inzestrat cu un talent deosebit. Am vrea sa mai postam si alte poezii compuse de dvs. Daca doriti sa ne trimiteti cate una pe saptamana, (in orice zi a saptamanii cand e convenabil sa ne scriteti) prin email, va vom fi foarte recunoscatori si credem ca vor fi foarte multi frati si surori binecuvantati prin verusurile dvs. Puteti sa ni le trimiteti prin email aici – rodiagnusdei @ gmail.com
      dar fara spatii libere, am postat asa emailul ca sa nu primim spam.
      Va multumim si Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va rasplateasca munca care, desigur, se vede ca e o mare munca de dragoste!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari