Iosif Țon – Adevăratul martiraj!

Fratele Pastor Iosif Ton a vorbit cu catva timp inainte despre revelatia pe care i-a aratat-o Dumnezeu despre intoarcerea in masa a musulmanilor la Christos. Acum se vorbeste tot mai mult in presa si de martorii oculari despre modul extraordinar in care Domnul Isus apare in visul multor musulmani care apoi isi predau viata in mana Domnului.

Aceste lucruri se intampla sub ochii nostri in profida faptului ca mii de crestini si necrestini sunt omorati de organizatia terorista islamica ISIS. Musulmani din toate colturile Orientului Mijlociu se intorc la Christos, ba chiar si dintre teroristii care au persecutat si omorat multi crestini, se intorc si ei la Dumnezeu si devin crestini. Rautatea spune fratele Iosif Ton, bazat pe Sfintele Scripturi, poate fi biruita numai prin bunatate. Suntem indemnati sa nu cadem de oboseala, sa nu ne pierdem dragostea dintai, ci sa fim o pilda de urmat pentru cei din jurul nostru ca sa se vada in noi bunatatea lui Dumnezeu…

Avram

DREPTATE ÎN DRAGOSTE

Cuvântul Domnului vorbește despre semnele sfârșitului, pe care le putem vedea la tot pasul, războaie, cutremure de pământ, dar parcă cel mai vizibil dintre toate, este răcirea DRAGOSTEI între frați, sau chiar lipsa ei cu desăvârșire.

Atunci când ne comparăm dragostea, cu a altora din jurul nostru, se pare că totuși stăm mai bine ca ei, dar modelul nostru de dragoste este ISUS, iar când ne uităm la dragostea Lui copleșitoare care o are pentru omenirea întreagă, vom vedea cât de corigenți (sau repetenți) suntem la capitolul DRAGOSTE.

Fratele Țon, scoate în evidență acest fapt, în mesajul de mai jos. Sper să avem voința necesară pentru a ne lăsa provocați, cât mai mulți, de mesajul fratelui Țon, mai ales văzând vremurile în care trăim și cât de necesar este să ne pregătim pentru PATRIA CEREASCĂ.

Vă doresc tuturor, UN WEEKEND BINECUVÂNTAT!

Mike Olari


ADEVĂRATUL MARTIRAJ

iosif-ton-71Apostolul Pavel a fost un…

Vezi articolul original 481 de cuvinte mai mult

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari