Jean Pădureanu, fost patron al Clubului Gloria Bistrița, s-a întors la Dumnezeu cu ocazia evanghelizării a Misiunii Speranța, la mesajul pastorului Luigi Mițoi

Rodi Agnus Dei Jean Pădureanu

Photo Agnus Dei: Jean Pădureanu

Jean Pădureanu în vârstă de 79 de ani, unul din ”greii fotbalului românesc” / fost patron al Clubului Gloria Bistrița (închis pentru fapte de corupție la începutul anului, dar eliberat condiționat din închisoare) s-a întors la Dumnezeu pe stadionul care îi poartă numele din orașul Bistrița cu ocazia evanghelizării din data de 15 iulie a Misiunii Speranța, la mesajul pastorului Luigi Mițoi. (Paul Ion)

CITESTE si –

Mântuirea este pentru orice vârstă!

VIDEO by Speranta Media

2:51:08

5 comentarii (+add yours?)

 1. Ioan Burca
  iul. 30, 2015 @ 09:30:38

  La varsta dansului si dupa viata pe care a dus-o, cu de toate, cred ca a prins unul din ultimele trenuri, daca nu chiar ultimul pe „Drumul cu sens unic spre cer!” Pentru ca e o persoana foarte cunoscuta atat pe plan local, cat si la nivel national, ar fi foarte buna si necesara pentru multi si o marturie publica a intoarcerii lui, facuta in media (ziare, radio, televiziune, internet), adica acolo unde a dat de multe ori interviuri in legatura cu idolul pe care l-a slujit toata viata – fotbalul, in care a facut si lucruri condamnate si de legile omenesti. Oricum, bun venit pe CALEA spre Cer – DOMNUL ISUS HRISTOS!

  • rodi
   iul. 30, 2015 @ 09:39:11

   Acest act e o raza de speranta pentru multi dintre noi care ne rugam pentru rudenii inaintate in varsta. Domnul sa ne asculte rugaciunile!

 2. barzilaiendan
  iul. 30, 2015 @ 13:39:43

  Reblogged this on B a r z i l a i – e n – D a n and commented:
  O veste bună din România! Există Speranța!

 3. Iosif
  iul. 30, 2015 @ 14:45:16

  Se pare ca romanii „asi vin in fire” in puscarie .In acest context,,cred ca ar fi o solutie de trezire ideala,pentru toti,decidentii din toate domeniile de activitate,experimentarea acestui domeniu al existentei limitate,(ingradite)

  Fiti binecuvintati.

 4. Trackback: SportulBistritean.ro: Jean Pădureanu: De bunăvoie a luat decizia de a începe altă viață, într-o altă relație cu Dumnezeu, una adevărată | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: