Active News: George Alexander, despre drama medicului Camelia Smicală: Mihai a fugit de la casa de copii din Finlanda, unde era închis. Statul român nu face nimic.

Camelia Smicala Mihai

George Alexander, despre drama medicului Camelia Smicală: Mihai a fugit de la casa de copii din Finlanda, unde era închis. Statul român nu face nimic. A devenit o normalitate să fim călcați în picioare, omorâți cu zile!

Acum câteva luni, medicul român Camelia Smicală, căreia Barnevernet-ul finlandez i-a luat copiii, cerea public ajutorul, declarându-și neputința:
„Am salvat mii de vieți, dar nu mi-am putut salva copiii. În numele tuturor celor pe care i-am salvat, vă rog oameni buni, salvați-mi copiii! (…) Dacă nu facem nimic, nu vom mai avea o lume pentru Oameni, doar un imens spital de psihiatrie”.
Din păcate, de atunci nu numai că nu s-a întâmplat nimic, autoritățile române tac, dar s-au și înrăutățit.
George Alexander povestește un episod cutremurător petrecut astăzi, al cărui protagonist este Mihai, fiul Cameliei Smicală, care, disperat fiind, a fugit de la casa de copii din Finlanda, unde era închis:

George Alexander„Un copil disperat, hăituit, care nu mai are ce pierde pentru că a pierdut tot: Familie, Viață, Școală, absolut tot!, a îndrăznit să se revolte. L-au căutat 7 (șapte) ore cu poliția finlandeză! În cele din urmă, l-a găsit propria lui mamă, doctorița Camelia Smicală, când se întorcea de la job…”, scrie George Alexander pe contul său de Facebook, exprimându-și revolta față de

indiferența autorităților române care nu ridică un deget să ajute un copil.
„A devenit o normalitate să fim călcați în picioare și umiliți. Să fim omorâți cu zile, Mihai!”
Iată mesajul postat de George Alexander:
CU ABJECȚIE, POLITICIENI ROMÂNI
„Le mulțumim călduros politicienilor români care s-au luptat din răsputeri să ne bage și pe noi în seamă! Am simțit sprijinul vostru prețios în fiecare zi! Îi mulțumim, de asemenea, fierbinte!, și acestui Minister al Afacerilor Externe care elaborează prognoze meteorologice!
Le mulțumim tuturor departamentelor de la noi, care scriu, trimit hârtii pretutindeni sau, dimpotrivă, tac! Ne uită, ca de obicei!
Astăzi, 19.09.2016, ora 8.00, Mihai Smicală a fugit de la casa de copii din Finlanda, unde stătea închis. Un copil disperat, hăituit, care nu mai are ce pierde pentru că a pierdut tot: Familie, Viață, Școală, absolut tot!, a îndrăznit să se revolte. L-au căutat 7 (șapte) ore cu poliția finlandeză! În cele din urmă, l-a găsit propria lui mamă, doctorița Camelia Smicală, când se întorcea de la job… Extenuat și tremurând de frică, paralizat, stătuse ascuns în tufișuri ore în șir.
Mihai, pesemne, nu știe că viața este atât de frumoasă în casele de copii! Nu își imaginează că domnii noștri reprezentanți – care sunt, de fapt, plătiți de noi, să ne slujească!- nu ridică un singur deget ca să salveze chiar și un copil! A devenit o normalitate să fim călcați în picioare și umiliți. Să fim omorâți cu zile, Mihai!
Mihai, îngerul trist, a privit cum mama lui, frântă de durere, vorbea cu polițiști. S-a zbătut, ca orice copil, până când nu a mai putut…..
CITESTE mai MULT aici – http://www.activenews.ro/stiri-social/George-Alexander-despre-drama-medicului-Camelia-Smicala-Mihai-a-fugit-de-la-casa-de-copii-din-Finlanda-unde-era-inchis.-Statul-roman-nu-face-nimic.-A-devenit-o-normalitate-sa-fim-calcati-in-picioare-omorati-cu-zile-136596

 2016-09-15 – Mihai Jalaskoski(Smicala)

Intalnire cu dr. Camelia Smicala

4 comentarii (+add yours?)

  1. octavpelin
    sept. 20, 2016 @ 02:51:53

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  2. Valeria Iancu
    sept. 20, 2016 @ 03:40:18

    Reblogged this on Dumnezeu e în control.

  3. douavieti2015
    sept. 20, 2016 @ 06:21:36

    In asemenea cazuri, atat de lesne se poate cuibari ura in sufletul tau…
    Ura pentru statul roman, ura pentru statul finlandez, ura pentru un „tata”, fostul sot al Cameliei care isi omoara copiii de la distanta…
    Noi, privitorii, rugatorii la Dumnezeu, putem sa ne molipsim de acest venin din cauza capilor tarii noastre care au putere sa faca ceva si nu fac. Ignoranta doare cel mai mult… Si ei stiu asta! De aceea ne arata cel mai profund dispret al lor ignorandu-ne…
    In noi urca setea ca Dumnezeu sa razbune aceste fiinte nevinovate, dar vine Mielul, care e de-ajuns doar sa ne priveasca in ochi… Si privirea lui spune: iarta-i cum Eu te-am iertat pe tine! Si o luam de la capat…
    Dar Doamne Isuse, e copil. Indura-te de el… TE IMPLORAM! TE IMPLORAM! TE IMPLORAM!
    ………..
    Pana la urma ce s-a intamplat oare? L-o fi ascuns Camelia?… Sper sa mai aflam. Ce m-am bucurat cand am citit ca l-a gasit mama. Dar dupa aceea?…
    Vorbea cu politistii… Asta inseamna ca l-a dat inapoi pe Mihai??? Sper din suflet ca NU.
    DOAMNE, INDURA-TE…

    • rodi
      sept. 20, 2016 @ 09:36:19

      nu are cum sa-l ascunda cand politia are ochi peste tot. Si dr. Camelia nu minte, ea se lupta pe orice cale sa-si ia copiii inapoi, dar nu se compromite. E o femeie admirabila. Si cred ca numai Dumnezeu o intareste si o sustine. De aceea, ne rugam ca Dumnezeu sa-i dea biruinta si sa-i dea izbanda. Si nu numai dr. Camelia e asa, ci si sotii Nan. Dumnezeu ne arata oameni necompromitatori prin ei, pe ceilalti nu-i cunoastem prea bine, dar Dumnezeu sa-i ajute pe fiecare dintre ei sa-si recupereze copiii si sa se poata bucura de darul lui Dumnezeu, copiii lor, care nu are voie nici un guvern sa-i fure pe motive neintemeiate.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari