La Multi Ani Mihai Smicala!

mihai-smicala

 

Dupa procese si procese si farse dupa farse, Protectia Copilului din Finlanda inca se joaca cu viata oamenilor. Pentru cei care doriti sa va familiarizati cu cazul dr. Camelia Smicala, cititi mai mult aici .

Astazi a fost ziua lui Mihai, a implinit 11 ani. Trebuia sa fie o zi de bucurie, dar nici macar acces la telefon nu i-au dat baiatului. Spune dr. Camelia Smicala ca „nici macar de ziua lui Mihai nu are voie sa vorbeasca cu nimeni. In inchisoare au mai multe drepturi decat niste copii nevinovati.” Ce mare durere in inima mamei, a fiului, a surorilor lui. Iar sora lui Mihai, Maria, si ea a fost plasata intr-un centru cu copii si mai mari care se si drogheaza… Continuati sa va rugati ca Dumnezeu sa ajute acesti doi copii sa vina acasa la mama lor. Iar cei ce puteti face ceva pentru ei sau doriti sa sprijiniti cauza, contactati-l pe dl George Alexander aici. 

Carmen Brandt  a scris o urare de ziua lui Mihai, pe care el probabil nu o va vedea, dar care descrie realitatea dura care o traieste acest copil atat de chinuit tocmai de cei care ar trebui sa-l protejeze:

La multi ani , Mihai ! Să creşti mare , sa fii sănătos , să inveţi bine şi să fii mereu vesel , aşa iţi doresc !! Ah , Mihai , ştiu că e o problemă cu veselia … ştiu că nu mai eşti vesel de o vreme , că nu prea mai răzi , ca eşti trist şi ingăndurat , că nu poţi sa dormi , că nu mănânci … Din păcate Mihai , mâine , când implineşti 11 ani ,o să fie şi mai râu … Nu , Maria n-o să se imbrace in prinţesă pentru tine . Mama nu va organiza o petrecere cu toţi colegii tăi de clasă , pe masă nu va fi nici tortul pe care poate ţi-l doreşti şi nici toate bunătăţile pe care ea intotdeauna le pregăteşte . Nici Andreea , sora ta mai mare nu va sparge gheaţa ca sa prindeţi curaj să dansaţi . Din ecuaţia zilei tale de naştere vor lipsi şi pisica , şi ariciul şi veveriţa care fac parte din familia ta .

Aşa că măine , ca şi in celelalte zile , o să te trezeşti de dimineaţă tot la casa de copii şi o să-ţi iei găndurile şi semnele de intrebare de unde le-ai lăsat inainte să te culci … in caz că ai reuşit să adormi un pic , şi o să-ţi ocupi mintea cu ele pânâ va trece ziua .Va fi o zi tare lungă . Ziua ta…

Dar ştii ceva , Mihai ? Deşi imi eşti foarte drag , eu nu te cunosc Am auzit insă nişte cuvinte pe care le spuneai printre lacrimi mamei tale . Credeai că totul este pierdut pentru tine şi ii spuneai să plece in Romania .De fapt voiai să-i spui să se salveze . Aşa am inţeles ce bărbat adevărat o să iasă din tine ,chiar n-am nici o indoiala !

Şi uite , iţi spun ceva ce tu nu ştii : inafară de familia ta , există o mulţime de oameni care te iubesc şi fac tot ce pot să o ajute pe mama să te ia acasă şi pe tine şi pe Maria . Ce zici , face asta cât tortul şi petrecerea care vor lipsi măine ?

Aşa că maine , să nu plăngi , Mihai , mai bine te duci la fotbal . Şi să nu te uiţi pe fereastră să vezi cănd vine mama … Doar ştii că nu are voie … nu , nici măcar de ziua ta … LA MULTI ANI , MIHAI !!!
https://m.facebook.com/story.php…

Carmen, sa dea Dumnezeu sa ajunga urare ta si la cei ce pot sa faca ceva pentru Mihai. Si sa il tina pe Mihai tare pana in ziua reuniunii. Doamne, fa ca ziua aceea sa vina cat mai curand.

Daca aveti inima tare, ascultati aici (pe video) prin ce stare trece acest copil de 11 ani – Upload din 7 decembrie 2016

Citeste si –

Puteti comunica si sprijini Dr. Camelia Smicala aici – Suport pentru Dr. Camelia Smicala si copiii ei

5 comentarii (+add yours?)

  1. Valeria Iancu
    ian. 07, 2017 @ 02:33:50

    A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

  2. Gheorghe Lavric
    ian. 07, 2017 @ 23:48:58

    Nu fii trist MIHAI ,chear daca acum se intampla lucruri care poate nu le intelegi…vine o zi cand ve-i intra in istoria lumii ,(daca nu cumva ai intrat deja ) cand ve-i iesi din anonimat si multi vor dori sa te cunoasca ,viata ta ,incercarile tale ,luptele ,dar si bucuriile tale ,credinta si increderea in Dumnezeu ,si in fiecare zi priveste Sus ,este Un Tata Bun ce este langa tine ,iti asculta fiecare rugaciune, gand si dorinta a inimii, este langa tine ,te va imbratisa mereu prin cineva ,multi se roaga pentru tine ,esti eroul nostru ce intr-o zi ve-i deveni mare si ve-i descoperi cati de multi te iubesc si cat de bogat esti..,iar experienta aceasta te pregateste tainic sa fii un eliberator pentru multi ,si ve-i spune cu mami , s-a meritat….Marii Eroi se nasc din tragedii..si imbogatesc umanitatea ….Curaj ,speranta si fii bun cu cei de langa tine..ca sa devii un Fat -Frumos !..Din lacrima..

    • rodi
      ian. 07, 2017 @ 23:57:48

      Dumnezeu sa-l mangaie pe Mihai, ca alte mangaieri, saracul, nu va primi. Ce trista viata e fortat sa traiasca.

  3. octavpelin
    ian. 08, 2017 @ 02:45:38

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  4. eliodora
    ian. 08, 2017 @ 10:23:19

    Parca nu mai facem nimic pentru copii astia>Ce rost sa scriu, daca el saracutul nici macar nu citeste.Doamne indura TE si scapa acesti copilsi din gherele acelea.Tine L TU in Palma Ta; sa nu cada de disperare.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari