Fenomen nou: Se aud trompete din cer si alte sunete stranii

heavens

Kimberly Wookey, o femeie candiana a auzit pentru prima oara niste sunete teribile in orasul Terrace din Provincia British Columbia, Canada in data de Iunie 19, 2013. aprox la ora 9 – 9:30 dimineata. A doua oara le-a auzit in dimineata zilei, 29 August 2013 la aprox ora 7:30 si le-a inregistrat pe acest video:

Strange Sounds in Terrace, BC Canada

August 29th 2013 7:30am (Vid#1)

VIDEO By Kimberly Wookey

Compilatie video, filmari cu sunete stranii din cer

26 minute

VIDEO by Michael Yeager

Strange sounds coming from the sky Allen Texas

VIDEO by GnomeParty channel

PANICA s-a instalat și în România! Un bărbat a înregistrat un fenomen BIZAR! „Parcă ar fi sunetele Apocalipsei!”

Sunt doar cateva secunde filmate cu cerul si sunetul ‘apocaliptic’ auzit in Buzau, aprox la minutul 1:45. Restul sunt secvente din videos din diferite parti ale lumii. Multumim lui Radu O. pentru link!

18 comentarii (+add yours?)

  1. Timotei
    mai 21, 2015 @ 07:48:09

    V-ati uitat cumva pana la finalul ultimului video? Cred ca vreti sa va uitati inainte sa il postati pe blogul acesta…

  2. gusti
    mai 21, 2015 @ 09:04:22

    Dacă asta vine din cer , acela care scoate sunetul asta ii afon ! Nu suna nicicum … măcar dacă era mai frumos …

    • rodi
      mai 21, 2015 @ 12:14:25

      din cer, de sus, din atmosfera… de unde vine nimeni nu stie, Oamenii de stiinta nu au explicatie si se aude in diferite tari. Iar, se pare ca oamenii sunt tulburati de aceste sunete uneori.. Ce inseamna??? Nu stim.

      Cat despre minut, am cerut exact locul la care se referea Timotei, ca sa ascult mai atenta la acel punct. Stiu ca uneori cand se filmeaza un eveniment ciudat, oamenii scapa injuraturi sau cuvinte urate si m-am gandit ca poate eu nu le descifrez cand ascult video, dar nu percep asa ceva.

  3. Dani
    mai 21, 2015 @ 10:28:48

    erau langa o fabrica sau ceva de genul 🙂 cred ca la asta se refera 🙂

  4. Ari
    mai 21, 2015 @ 10:40:38

    Abia astept sa vina Isus 🙂

  5. Radu O.
    mai 23, 2015 @ 00:38:26

  6. ionut
    mai 26, 2015 @ 10:54:51

    Cu siguranta nu este de bine cu acele sunete.Prea s-a inrait lumea.

  7. Lidia Baias
    mai 27, 2015 @ 14:06:23

    ”Luca 21:7, 9, 11

    ”Învăţătorule”, L-au întrebat ei, „când se vor întâmpla toate aceste lucruri? Şi care va fi semnul când se vor întâmpla aceste lucruri?”

    ”Când veţi auzi de războaie şi de răscoale, să nu vă înspăimântaţi, pentru că întâi trebuie să se întâmple aceste lucruri. Dar sfârşitul nu va fi îndată.”

    Pe alocuri vor fi mari cutremure de pământ, foamete şi ciume, vor fi arătări înspăimântătoare şi semne mari în cer.” – spunea Domnul nostru Isus Cristos!

    Se pare ca sfarsitul veacului acestuia este mai aproape de noi decat ne-am imaginat. ORICUM, SANSA MANTUIRII INCA EXISTA!!! FIINDCA HARUL NU A FOST LUAT, DEOCAMDATA…!
    DAR, CUM POTI FI MANTUIT???
    PRIN CREDINTA VIE IN JERTFA DOMNULUI ISUS: NUMAI, DOAR SI PENTRU TINE – IN MOD PERSONAL: EA TE MANTUIESTE SI TE SPALA DE ORICE PACAT AI FI COMIS IN TOATA VIATA TA!!! SPUNE ASTA SI CELOR DIN JURUL TAU PE CARE II IUBESTI SI PE CARE VREI SA II SCAPI ASA CUM SI-A SCAPAT LOT FAMILIA DE NIMICIREA SODOMEI.

    In mod sigur, sfarsitul va incepe cu SUNETELE A SAPTE TRAMBITE SUNATE DE INGERI.

    ACUM, IATA DOVADA DIN APOCALIPSA:

    ”Apocalipsa 8

    5 Apoi, îngerul a luat cădelniţa, a umplut-o din focul de pe altar şi l-a aruncat pe pământ. Şi s-au* stârnit tunete, glasuri, fulgere şi un cutremur** de pământ.

    6 Şi cei şapte îngeri care aveau cele şapte trâmbiţe s-au pregătit să sune din ele.

    7 Îngerul dintâi a sunat din trâmbiţă. Şi* au venit grindină şi foc amestecat cu sânge, care au fost aruncate pe** pământ: şi a treia parte a pământului a fost ars şi a treia parte din† copaci au fost arşi şi toată iarba verde a fost arsă.

    8 Al doilea înger a sunat din trâmbiţă. Şi* ceva ca un munte mare de foc aprins a fost aruncat în mare şi** a treia parte din mare s-a† făcut sânge

    9 şi* a treia parte din făpturile care erau în mare şi aveau viaţă au murit şi a treia parte din corăbii au pierit.

    10 Al treilea înger a sunat din trâmbiţă. Şi* a căzut din cer o stea mare, care ardea ca o făclie; a** căzut peste a treia parte din râuri şi peste izvoarele apelor.

    11 Steaua* se chema „Pelin”; şi** a treia parte din ape s-au prefăcut în pelin. Şi mulţi oameni au murit din pricina apelor, pentru că fuseseră făcute amare.

    12 Al* patrulea înger a sunat din trâmbiţă. Şi a fost lovită a treia parte din soare şi a treia parte din lună şi a treia parte din stele, pentru ca a treia parte din ele să fie întunecată, ziua să-şi piardă a treia parte din lumina ei şi noaptea, de asemenea.

    Apocalipsa 9
    1. Îngerul al cincilea a sunat din trâmbiţă. Şi* am văzut o stea care căzuse din cer pe pământ. I s-a dat cheia fântânii** Adâncului

    2 şi a deschis fântâna Adâncului. Din fântână s-a* ridicat un fum ca fumul unui cuptor mare. Şi soarele şi văzduhul s-au întunecat de fumul fântânii.

    3 Din fum au ieşit nişte lăcuste* pe pământ. Şi li s-a dat o putere ca** puterea pe care o au scorpiile pământului.

    4 Li s-a zis să* nu vatăme iarba** pământului, nici vreo verdeaţă, nici vreun copac, ci numai pe oamenii care n-aveau pe frunte pecetea† lui Dumnezeu.

    13 Îngerul al şaselea a sunat din trâmbiţă. Şi am auzit un glas din cele patru coarne ale altarului de aur care este înaintea lui Dumnezeu
    14 şi zicând îngerului al şaselea, care avea trâmbiţa: „Dezleagă pe cei patru îngeri care sunt legaţi la* râul cel mare Eufrat!”

    Apocalipsa capitolul 10

    4 Şi când au făcut cele şapte tunete să se audă glasurile lor, eram gata să mă apuc să scriu; şi am auzit din cer un glas, care zicea: „Pecetluieşte* ce au spus cele şapte tunete şi nu scrie ce au spus!”

    5 Şi îngerul pe care-l văzusem stând în picioare pe mare şi pe pământ şi-a* ridicat mâna dreaptă spre cer

    6 şi a jurat pe Cel ce este viu în vecii vecilor, care* a făcut cerul şi lucrurile din el, pământul şi lucrurile de pe el, marea şi lucrurile din ea, că nu va mai fi nicio zăbavă**,

    7 ci că, în* zilele în care îngerul al şaptelea va suna din trâmbiţa lui, se va sfârşi taina lui Dumnezeu, după vestea bună vestită de El robilor Săi prorocilor.

    Apocalipsa 11

    15 Îngerul* al şaptelea a sunat din trâmbiţă. Şi** în cer s-au auzit glasuri puternice, care ziceau: „Împărăţia† lumii a trecut în mâinile Domnului nostru şi ale Hristosului Său. Şi†† El va împărăţi în vecii vecilor.”

  8. Trackback: VIDEO Evenimente si fenomene meteo fara precedent in 2015 | agnus dei - english + romanian blog
  9. Mihai Popescu
    iun. 18, 2016 @ 14:32:17

    NU e vorba aici de trambitele apocalipsei a lu Iuda si a lu Martorii lu Iehova Lidia ! Eu banuiesc ca aceste sunete provin de la interferentele antenelor. Adica o antena transmite semnal celeilalte. In acest caz se produce o franja de interferente care conduce la aceste sunete stranii si terifiante. Apoi a doua mea ipoteza care este aproape ilogica este ca aceste sunete provin de la o nava extraterestra invizibila aflata in stratosfera, aceasta avand forma semisferica astfel incat aceste zgomote sa poata fi auzite in mai multe colturi ale lumii. Fiecare om asteapta insa concluzia cu sufletul la gura

  10. Mihai Popescu
    iun. 18, 2016 @ 14:50:17

    Sunt nave extraterestre invizibile pozitionate deasupra pamantului in stratosfera.

  11. Mihai Popescu
    iun. 19, 2016 @ 12:31:27

    Extraterestrii vin ! Vai de mine! Mai bine zis vai de noi de plante si dobitoace! 🙂 🙂

  12. Mihai Popescu
    iun. 19, 2016 @ 12:34:24

    Se pregateste probabil o mare invazie extraterestra

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari