Care sunt stalpii de rezistenta a familiei crestine ? Pastor Mihai Sarbu, Arizona

P

Care sunt stalpii de rezistenta a familiei crestine ?
Mihai-Sarbu-150x150

Iata o meditatie in care fr. Mihai Sarbu,unul din pastorii Bisericii New Life din Phoenix,AZ ofera o analiza biblica privind structura dar si modul de existenta a unei famililii  crestine in societatea contemporana.

Fiind instituita de Dumnezeu,pentru  o familie crestina este foarte importanta sau poate chiar vitala relatia acesteia  cu Biserica .

Pe buna dreptate se poate spune ca in cadrul familiei se prelungeste altarul bisericii-aici invatam drumul spre Biserica,intelegem valorile ei,punem bazele libertatii noastre responsabile,care ne ajuta sa distingem intre bine si rau.Aici invatam ca Dumnezeu poate fi purtat in suflet,luat cu noi acasa dar si exprimat prin gesturile de iubire fata de aproapele nostru. Mergem cu familiile noastre la Biserica,dar si  ducem cu noi acasa valorile pe care le invatam in Biserica: credinta,nadejdea,iubirea,dreptatea,libertatea,pacea si sfintenia.

Traim intr-o societate numita de inteleptii veacului  acestuia, post-modernista. Atacurile si manifestarile distructive la adresa familiei sunt parte componenta a acestei asa zise societati puternictehnologizate, liberale si de consum.

Stabilitatea familiei crestine insa,este garantata de infiintarea si apoi functionarea ei pe o structura solida conform cerintelor si planului lui Dumnezeu.  Meditatia  fratelui Sarbu face referire tocmai la aspectul structural sanatos al unei familii cu adevarat crestine !

Radu Oprea

CITITI aici –

http://www.newliferomanianchurch.com/familia-structura-de-rezistenta/

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari