Ioana Picos Fagadaru si Florian Bichir vs Remus Cernea ► Societatea scindata de casatoriile gay ◄ Jocuri de Putere 20 Septembrie

 

Ioana Picos FOTO stiripentruviata.ro

Ioana Picos FOTO stiripentruviata.ro

Septembrie 20 – *Ora 23: DECIZIA CCR ÎN PRIVINȚA CĂSĂTORIILOR GAY – Ce ce întâmplă cu urmaşii lui Decebal şi Traian – Cine va putea adopta copii – Riscă ceva România? – Petiția a 3 milioane de români – Societatea, scindată de căsătoriile gay – Pro şi contra adopțiilor de copii – ORTODOXIE = HOMOFOBIE? – Schimbăm cântecul şi spunem „în veci s-or naşte pui de gay”?

Ioana Picos Fagadaru la Rares Bogdan

– Jocuri de Putere 20 Septembrie 2016

 Fragment de 10 minute

Subiectul: Amanarea CCR deciziei casatoriilor gay –

Rares Bogdan: Decizia Curtii Constitutionale  asupra casatoriilor gay, si adoptia copiilor de catre cupluri homosexuale, a fost amanata pana pe data de 11 octombrie si s-ar putea ca aceasta tema sa intre in campania electorala.

Ioana Picos: Pozitia mea fata de aceasta tema este aproximativ aceeasi pe care am sustinut-o pana acum, in sensul ca eu am tot auzit o varianta din aceasta ca oamenii care sunt pro LGBT, pro diverse, sunt oameni descuiati, destupati la minte. Cei care sunt impotriva sau au rezerve, ar fi incuiati la minte. Ar fi niste oameni care nu gandesc prea mult. Sunt niste tipare. Si am stat si eu si m-am gandit ca orice om, care isi pune semne de intrebare, cam care este adevarul, pentru ca in definitiv, pe toata lumea priveste acest aspect. Si m-am gandit asa.

Se spune: in tarile civilizate, oamenii sunt pro homosexualitate, pro lesbiene, pro, pro, pro. Okay, Haideti sa fim ca tarile civilizate. Noi, Romania, chipurile, am fi o tara inapoiata din acest punct de vedere. Si am stat si m-am gandit: oare suntem noi asa sau nu? A fi tara civilizata nu cred ca inseamna o tara care este perfecta. Adica, daca Franta, sa zic, a spus da casatoriilor intre homosexuali, nu inseamna ca Franta este un etalon din toate punctele de vedere. Avem si noi creierile noastre si putem sa gandim ca tara, Romania.

Ei, bine, am dat de un articol care stiu ca l-a scris dl Plesu in Dilema Veche atunci cand homosexualii au pus eticheta la prunci si au spus ceva de genul ca ‘eu sunt nascut homosexual’ sau ceva de felul acesta. Si dl Plesu a spus: Daca e sa luam asa, definitiv oricine poate sa spuna: si eu m-am nascut agresiv tot timpul si inseamna ca e ok sa fiu criminal. Sau eu m-am nascut anorexic. Inseamna ca ar trebui sa nu primesc ajutor. Sau eu m-am nascut lenes- adica, nu e o scuza chestia asta. Ce inseamna lucrurile astea, de fapt?

Daca dl Plesu s-a gandit la fapta asta, dl Plesu si alte milioane de romani sunt oameni incuiati? Am stat si eu si m-am gandit la chestiunea aceasta. Apoi, eu am adus o serie de fotografii. Nu multe, putine, dar reprezentative pentru ca m-am gandit: cum sunt aceste tari civilizate? La paradele de homosexuali din Romania am vazut ca au venit atat homosexuali cat si persoane heterosexuale, persoane cu copii care au fost participanti pasivi, ca sa zicem asa. De ce am zis participanti pasivi? Deoarece, in alte tari carora ni se spune ca ele sunt mai civilizate, li s-a permis sa vina cu copii care sa participe activ. Acuma, daca o sa va uitati  veti gasi copii la parade homosexuale imbracati in chiloti, iertati-ma, dar asa este. Si atat. Si care danseaza efectiv imitand actul sexual. Si am zis asa: Ok, acesti copii care sunt imbracati cu pampoane, in chiloti, baietei in fustite, ce inseamna lucrul asta? La asta vom ajunge si noi?Pentru ca acelea sunt tari civilizate si le luam drept etalon. Si am stat si m-am gandit: in parada homosexuala in Romania nu am vazut inca asa ceva. Am vrut sa arat doar cateva [poze]. Este internetul plin de asa ceva.

Am stat si m-am gandit, cum s-a ajuns la lucrul asta? S-a ajuns astfel. S-a legalizat parteneriatul civil unde casatoria intre homosexuali nu a fost interzisa si din momentul acela s-a mers din aproape in aproape. Majoritatea tarilor care au dat ok parteneriatului civil au ajuns acum la asa zisele casatorii  intre homosexuali si automat, cu toate drepturile si argumentele au ajuns la doptie de copii. Acuma, sa imi spuneti daca acesti oameni de aici vi se pare ca sunt oameni *din poze) ar fi ok sa creasca niste copii. Asta in conditiile in care suntem foarte suparati daca o mama n-a avut bani sa faca o ciorba de urzici.

Ioana Picos Fagadaru la Rares Jocuri de Putere 20 Septembrie 2016

Ioana Picos Fagadaru si Florian Bichir vs Remus Cernea

► Societatea scindata de gay ◄

1 ora 36 minute

EMISIUNE DIN 20 Septembrie 2016
„Ioana Picoș de la Feminism pro Familie dezbate la Realitatea TV în cadrul emisiunii Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan subiectul ”căsătoriei” între persoane de același sex.”

 

5 comentarii (+add yours?)

  1. octavpelin
    sept. 22, 2016 @ 01:53:22

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  2. Ghita Lavric
    sept. 23, 2016 @ 15:04:19

    Ne bucuram ca exista persoane si caractere asa scumpe dragute dar si capabile puse in slujba promovarii binelui in tara noastra,ne onoreaza pe noi ca romani,crestini..Domnul s-o tina tare…

  3. Lund
    oct. 10, 2016 @ 07:03:17

    SODOM (SODOMA), film documentar de Arkadiy Mamontov despre propaganda homosexuală și pedofilă: https://youtu.be/ryrssUswmxI
    Oare ce prezenti nu stiu ce se intampla in tarile civilizate?

  4. sam
    oct. 24, 2016 @ 02:36:38

    Cei doi soti!!! Care e mireasa? Daca n-ar fi tragic, ar fi rasul lumii.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari