COMUNICAT Uniunea Baptistă din România: Evenimentul din ORADEA va fi urmat și de ALTE MITINGURI care se vor desfășura și în alte orașe ale țării în perioada imediat următoare

adunarea-publica%cc%86-de-la-oradea-pentru-modificarea-constitut%cc%a6iei-pro-familie-ro-5

Evenimentul din ORADEA va fi urmat și de alte mitinguri care se vor desfășura și în alte orașe ale țării în perioada imediat următoare.

viorel-iuga-arad-2016-foto-agnus-dei-sursa-melography-meches-laura-5Mii de persoane au participat la mitingul de modificare a Constituției desfașurat la Oradea. Recentul demers de modificare a definiției familiei din Constituția României a adunat la Oradea intre 7000 – 10000 de participanți care au manifestat pașnic pentru definirea căsătoriei ca parteneriat între un bărbat și o femeie. Mitingul a adunat un spectru larg de participanți din diferite denominații crestine.

Evenimentul va fi urmat și de alte mitinguri care se vor desfășura și în alte orase ale țării în perioada imediat următoare. Uniunea Baptistă din România sprijină definiția conform căreia căsătoria trebuie încheiată între parteneri de sex opus. Mitingul s-a desfășurat în mod pașnic în Piața Unirii. Un moment inedit a reprezentat prezența familiei Bodnariu care în urma pierderii temporare a custodiei celor patru copiii cu aproape un an în urmă a reușit să genereze un eveniment similar în rândul confesiunilor creștine din România și din străinătate.

Uniunea Baptistă din România

3 comentarii (+add yours?)

  1. octavpelin
    oct. 24, 2016 @ 02:25:15

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  2. eliodora
    oct. 24, 2016 @ 02:55:44

    Rectificare:
    Familia Bodnariu a avut cinci copii luati; pe cel mai mic l au primt primul, dar asta nu inseamna sa nu fim intotdeuna f exacti; adica spunand adevarul.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari