CEREM ELIBERAREA LUI DUMITRU NAN! de George Alexander

nan

CEREM ELIBERAREA LUI DUMITRU NAN!
de George Alexander

Trăim vremuri incredibile. Cumplite, aş spune.

Photo credit Sever Gheorghe

Photo credit Sever Gheorghe

După descoperirea celei mai mari rețele pedofile din istoria Norvegiei, cu ramificații, probabil, prin toate colțurile Europei, ca o dovadă în plus, că nimic nu e logic, totul este alambicat numai, primim din nou veşti de groază…

Dumitru Nan, soțul Mihaelei Nan şi tatăl celor doi copii furați de Barnevernet la începutul anului, a fost arestat!

Familia Nan îşi câştigase în instanță, nu cu mult timp înainte, copiii. Toate acuzațiile împotriva lor fuseseră înlăturate. Instanța norvegiană a decis acest lucru!
Ca şi în toate cazurile, însă, Sistemul nu cedează! Părinții sunt urmăriți sistematic, într-o mie şi una de feluri. Până se improvizează ceva…

Ca şi în cazul familiei Bodnariu, familiei Nan i se deschisese şi dosar penal în paralel cu dosarul deschis de Barnevernet! Dacă familia Nan şi-a primit copiii înapoi, însă, atunci era de aşteptat ca dosarul penal să devină o simplă formalitate şi să se închidă, nu?
Soții Nan au fost, de aceea, în instanță, apărându-se, iar pe data de 2 decembrie 2016 trebuia să se dea sentința şi în dosarul penal. Erau încrezători şi bucuroşi că, în sfârşit, îşi vor putea relua viața de la capăt. Credeau în Justiție!

Acum câteva zile, Mihaela Nan s-a deplasat cu copiii săi în România pentru a-şi vizita familia pe care nu o mai văzuse de nu ştiu când. Tuturor le era dor să se revadă, şi le era dor, mai ales, de copii. De Dragoş şi Bianca.
Tatăl copiilor, Dumitru, rămăsese în Norvegia, să lucreze.
Familia Nan nu avea interdicție de părăsire a Norvegiei şi, ca orice oameni liberi, se puteau deplasa oriunde. Mihaela Nan intenționa să se reîntoarcă în Norvegia cu copiii pe data de 30 noiembrie.

În după-amiaza zilei de luni, 21 noiembrie, poliția norvegiană, FĂRĂ NICIUN MANDAT DE ARESTARE, descinde la adresa familiei Nan, năvălind în casa lor, într-o demonstrație de forță, deteriorând chiar lucrurile din casă!, şi-l arestează pe Dumitru Nan!

Când scriu aceste rânduri, nici nu îmi vine să cred… Parcă trăiesc un coşmar repetat, parcă totul se clatină în fața mea… Mă gândesc, însă, la cei doi copii, traumatizați prin grija acelei instituții de groază, Barnevernet! Mă gândesc la Mihaela Nan care a trecut prin atâtea încercări, iar acum o ia de la capăt!

Sentința în procesul penal, amintesc, urma să se dea pe data de 2 decembrie! Nu am însă o pregătire juridică şi cred, de aceea, că am înțeles eu greşit… Căci, după cum se vede, sentința s-a dat înainte de proces!

… Este drept că în România este campanie electorală. Dar este un mare păcat dacă ne fotografiem numai cu oamenii, iar apoi le întoarcem spatele şi îi lăsăm pe drumuri… Cine poate, cine vrea!, să ajute familia Nan, s-o facă imediat! Acum!
Dumitru Nan este arestat ILEGAL. Iar, dacă, Mihaela Nan face imprudența să se reîntoarcă în Norvegia, va fi arestată! Copiii le vor fi luați din nou! (Uriaşa rețea de pedofilie din Norvegia, se întinde ca o caracatiță…).

CEREM ca statul român să ia atitudine şi să-şi apere propriii cetățeni!
CEREM eliberarea lui Dumitru Nan!
CEREM protejarea mamei Mihaela Nan şi a copiilor săi, care trebuie să rămână în țara lor!

George Alexander

11 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Dumitru Nan, soțul Mihaelei Nan şi tatăl celor doi copii români din Tromso a fost reținut de poliție! | agnus dei - english + romanian blog
 2. Valeria Iancu
  nov. 22, 2016 @ 03:07:51

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 3. thetrouth
  nov. 22, 2016 @ 06:41:58

  A republicat asta pe thetrouth.

 4. Trackback: Declaratie George Alexander despre arestarea lui Dumitru Nan (22.11.2016) | agnus dei - english + romanian blog
 5. Loving you was the most beautiful thing in the world
  nov. 22, 2016 @ 10:59:56

  da, asa este. Statul roman trebuie sa se aplice rapid, iar Mihaela nu trebuie sa mai parasesca tara ,sa se mai antoarca acolo ,ar fi an pericol si ea si ,si copiii

 6. Alex
  nov. 23, 2016 @ 01:10:05

  De ce a fost arestat?

  • rodi
   nov. 23, 2016 @ 07:29:22

   nu i s-a dat un motiv, dar pe 2 decembrie urma decizia politiei asupra unei investigatii care au deshis-o, desi ProtectiA COPILULUI i-a gasit nevinovati pe parinti de abuz. Asa fac ei de regula, ca sa ia copiii inapoi, chiar daca CPS ii da inapoi, politia vine si iar ii ia, zicand ca cazul lor e separat de CPS si ca ei II gasesc vinovati pe parinti. Ne-a spus o persoana care ajuta familii in tarile nordice ca aceasta e regula, dar ne-a fost greu sa credem. Iata, ca s-a dovedit ca persoana are dreptate. Ei isi spala mainile unii altora. CPS le da drumul familiilor, mai ales unde e presiune din afara, si politia le ia copiii la scurt timp, daca nu reusesc sa paraseasca tara pe ascuns.

 7. Trackback: Cerem eliberarea lui Dumitru Nan! | Uniunea Ziariştilor Profesionişti
 8. Trackback: Incepe Festivalul Internațional de Teatru Interferente 2016! —Comunicat – Biroul de Presa al MS Regelui Mihai I – Trenul Regal de 1 Decembrie —articol: Cerem eliberarea lui Dumitru Nan!-publicat de Madalina Corina DIACONU Fondator Clubul
 9. Trackback: Chemare la rugăciune pentru familia NAN – pe data de 2 decembrie 2016 se va da sentința şi în dosarul penal | agnus dei - english + romanian blog
 10. Trackback: 2 DECEMBRIE – ZI DECISIVA pentru FAMILIA NAN | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: