Fratele Yun la Oradea (VIDEO)

VEZI aici video din vizita fratelui Yun la Biserica Saddleback, Pastor Rick Warren. (Limba Engleza)-

fratele Yun Oradea

Fratele Yun (云弟兄), avand numele real Liu Zhenying (刘振营), sau cunoscut sub numele de “Tianshang ren” (天上人, in cartea ‘Omul Ceresc’), nascut in 1958, este in exil,  liderul unei Case de Rugaciune Evanghelice Chinezesti si sustinatorul miscarii evanghelice “Inapoi in Ierusalim” (传回耶路撒冷运动), o lucrare propulsata din mijlocul bisericilor evanghelice din China. Fratele Yun a fost unul dintre putinii slujitori ai Domnului care a dezvoltat misiunea de plantare de Biserici crestine in China in perioada anilor 1980 – 1990.

Remarcabila mărturie a vieţii fratelui Yun din China poate fi găsită sub forma cărții “Omul ceresc”. (Sursa www.cparo.ro)

VIDEO by StudioPorumbelul1 (Poza mai sus din video)

Cartea: Omul Ceresc

O inspirationala si eroica a unei credinte radicale in bisericile de casa din China. Cartea aceasta da impresia ca ai citi o versiune moderna a cartii Faptele Apostolilor. Pregateste-te sa fii profund incurajat, precum si zdruncinat. O absoluta necesitate pentru bisericile adormite din Occident. Mark Stibbe, autor al cartii Thinking Clearly about Revival. (Poza via Facebook)

Omul ceresc este istoria dramatica a felului in care Dumnezeu a luat un baietel lihnit de foame dintr-un satuc modest din provincia Henan si l-a folosit cu putere sa predice Evanghelia, in ciuda opozitiei ingrozitoare.

Fratele Yun este unul dintre liderii bisericilor de casa din China, un om care, in ciuda varstei lui tinere, a avut de suferit tortura si inchisoarea pentru credinta lui. Relatarea lui rastoarna orice complacere cu privire la situatia din China, unde investitiile economiei internationale ignora realitatea cruda a faptului ca persecutia crestina este inca o realitate zilnica pentru milioane de oameni. In loc sa se concentreze pe multele miracole si experiente ale suferintei, Yun prefera sa puna accentul pe caracterul si pe frumusetea lui Isus.

Aceasta carte uimitoare va insemna un moment hotarator in viata ta spirituala.

Povestea persecutiei si intemnitarii fratelui Yun este sfasietoare. Este  provocare mareata pentru fiecare dintre noi ca sa primim crucea si sa-l urmam pe Isus. Consider aceasta carte profund miscatoare.
Rob Frost, evanghelist si crainic radio

Fratele Yun calatoreste foarte mult din Germania, unde locuieste momentan. Paul Hattaway, un expert privind Biserica chineza, este autorul cartii Operation China, iar in prezent locuieste in Tailanda.

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

<span>%d</span> blogeri au apreciat: