Adevarata Inchinare – Corurile reunite din Chile

Sursa, Ardelean Emanuel –

Cu mari multumiri fratelui Ardelean Emanuel, care ne-a trimis versurile traduse din spaniola in limba romana:

Strofa 1
Într-o zi în rugăciune eu i-am spus Domnului
Tu ești Olarul iar eu sunt lutul
Modelează-mi viața ,schimbă-mi inima
Așa cum dorești,sunt copilul tău
El mi-a spus că totul în mine v-a schimba
Dar lucrare-aceasta durere-mi va crea
V-a schimba în mine tot ce este rău
Prin focul sfințirii mă va trece El
.
Refren 1
Fi plin de bucurie ,toate-s în mâna Mea
Mai bine adu-mi laudă din toată inima
Încrede-te în mine chiar de este furtună
Învață ca să ierți și tu să fi iertat 2 X
.
Strofa 2
Mi-aduc și-acum aminte de acele momente, bucuria ce-am primit
Umplut de-a Ta iubire ce Tu ai pu-o-n mine ca să te pot lăuda
Atunci când m-am rugat chemând prezența Ta tu n-ai întârziat
Tu mi-ai dat vindecare mi-ai adus alinare . Cum ? Nu pot să-nțeleg…
.
Refren 2
Vreau să te laud Domnul meu să-ți cânt ca niciodată
Să-ți cânt Doamne, să te slăvesc căci mi-ai schimbat viața
Mi-aduc aminte si acum cum mi-ai dat bucurie
Umplut de a Ta dragoste este atât de bine
.
Strofa 3
Vreau să-mi aduc aminte de-acele zile sfinte când Doamne m-ai schimbat
Cu-ntreaga mea ființă fiind plin de credință Doamne te-am lăudat
Doamne mai vreau odată să-Ți cânt din inimă toată să fi glorificat
Ești a mea fericire ești a mea mântuire Doamne fi lăudat !
.
Refren 2
Vreau să te laud Domnul meu să-ți cânt ca niciodată
Să-ți cânt Doamne, să te slăvesc căci mi-ai schimbat viața
Mi-aduc aminte si acum cum mi-ai dat bucurie
Umplut de a Ta dragoste este atât de bine

Corurile reunite Penticostale din Chile

cantarea pe Youtube

Mi-aduc aminte cu mare placere si cu ochii in lacrimi de acele clipe pe care le-am simtit odinioara in Romania in anii de adolescenta, pe cand Dumnezeu lucra cu putere in mijlocul poporului sau, care-L cauta din toata inima. Aceasta atmosfera se simtea in mijlocul nostru in serile de staruinta cand Domnul boteza cu Duhul Sfant zeci de suflete care erau dornice de intalnirea cu El. Iar in timpul programului de evanghelizare se cantau cantari din toata inima si puterea Duhului Sfant misca fiecare inima prezenta.

Aceasta este inchinarea adevarata a celor care iubesc din toata inima prezenta lui Dumnezeu, cand toti, fratii si surorile lauda pe Domnul dintr-o inima curata si din adancul sufletului. Cand poporul Domnului se inchina in felul acesta, Duhul lui Dumnezeu se revarsa in mijlocul poporului si puterea lui Dumnezeu atinge inimile dornice de prezenta lui.

Ne bucuram din toata inima sa vedem pe acesti frati si surori cum lauda pe Domnul si de felul in care puterea Duhului Sfant se revarsa peste ei. Sa ne rugam Domnului sa ne aduca din nou aceste vremuri de inviorare, in special aici intre fratii romani din America, unde lucrurile trecatoare a acestei lumi au furat inimile multora, iar in loc sa ne mandrim cu prezenta lui Dumnezeu in mijlocul nostru, ne mandrim cu bunurile noastre materiale pe care le-am agonisit „cu multa truda…”

Dumnezeu da Duhul Sau cel Sfant tuturor celor care-L cer si isi face prezenta in mijlocul acelor care-L cauta dintr-o inima curata. Cautati pe Domnul din toata inima, caci toata agoniseala si truda pentru lucrurile materiale va avea un sfarsit, dar cine cauta pe Domnul si umbla sub calauzirea Sa, va dainui in veac! Pune Doamne in inimile noastre, dorul dupa prezenta Ta, sa te simtim cu putere in mijlocul nostru.

Avram – Agnus Dei

4 comentarii (+add yours?)

 1. Monna
  ian. 05, 2015 @ 14:10:04

  Amin!!! Doamne adu vremuri de inviorare, toarna Duhul Tau si misca inimile noastre care au devenit atat de reci si insensibile. Adu vremuri de inviorare peste Romania si peste toti romanii care sunt plecati din tara. Focul Duhului cel Sfant sa arda in inimile noastre.

  • rodi
   ian. 05, 2015 @ 14:19:08

   Cei care am trait astfel de vremuri tanjim dupa ele, nu ca vrem sa dam timpul inapoi, ci pentru ca intalnirile noastre la Casa Domnului erau atat de pretioase, cand stateam in prezenta Domnului, ca plecam de acolo si infruntam orice in timpul saptamanii. Mare lucru este sa se coboare slava lui Dumnezeu peste o adunare adunata impreuna si slavindu-L pe Dumnezeu, din adancul sufletului, in acelasi loc!

 2. mike
  ian. 08, 2015 @ 22:29:27

  Extraordinar!!! Doar uniti in Duhul Lui Dumnezeu se poate ajunge la o astfel de atmosfera cereasca– Mona – pentru ceace ceri in primul rind ,noi trebue sa ne golim de noi si sa ne umplem de Christos sa invatam sa iubim pe cel de linga noi sa invatam smerenia si sa aruncam din noi vrajba ,mindria si laudarasenia –numai asa se va ajunge la o unitate in Duh si Adevar ca un tot UNITAR sa slavim pe Cel ce merita toata lauda , cinstea si inchinarea Doar atunci Duhul Domnului va misca inimile si sufletele noastre pina la lacrimi ,nu de durere ci de bucurie celesta. Blessing

  • rodi
   ian. 08, 2015 @ 22:33:19

   tocmai de aceea am postat video si pe partea dreapta a blogului, unde va sta in permanenta, pentru ca noi ne incepem ziua ‘worshipping’ as we watch these singers. Avram pregateste un articol despre aceasta biserica, pe curand….

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: