O familie de romani din Norvegia a fugit aseara impreuna cu toata familia spre Romania, deoarece sistemul draconic numit Barnevernet le-a spus ca le ia copiii

barnevernet

 

UPDATE 10 Ianuarie 2016

Am primit doua mesaje diferite ca familia este bine si a reusit sa paraseasca Norvegia. Mesajul nostru public pentru ei e sa se fereasca de orice tara in care Barnevernet activeaza precum Suedia si un comentator ne-a informat ca exista Barnevernet si in Germania, sub numele Jugendamt. Cum procedeaza Jugendamt? Ca si Barnevernet:

TRADUCERE (rezumat) Agnus Dei in Limba Romana (de mai jos) –

Afaceri diabolice?

Jugendamt, echivalenta germana a lui Barnevernet, se poate fali cu un record similar cu cel a lui Barnevernet. Casatorii mixte, presupusa „germanizare” a copiilor, urmarirea familiilor care incearca sa scape si plasarea copiilor cu forta in foster care. Argumentele de ambele parti si acuzatiile de descriminare sunt greu de echilibrat, mai ales atunci cand sunt in joc sentimentele patriotice si problemele personale. Cu toate acestea, exista unele semnale tulburatoare care apar si adesea rezulta faptul ca sunt surprinzator de multe similaritati intre Barnevernet si Jugendamt. Una dintre ele este faptul ca ambele institutii sunt extrem de puternice. care le ajute sa functioneze in mod independent, mai presus de lege. Deciziile lor sunt irevocabile care priveaza parintii de dreptul la un proces echitabil. Mult mai mult decat atat, in ambele cazuri a aparut ingijorarea cu privire la faptul ca ambele institutii fac abuz de putere, luand copiii de la familiile lor si poruncindu-le sa traiasca cu oameni complet straini sau, mai rau, plasarea lor in orfelinate sau sub ingrijire pshihiatrica. De ce asa cruzime? Desi nu este clar, „o teorie este ca, in spatele acestor actiuni, pot fi banii,” dupa cum scrie un articol din CBN. Dar o explicatie si mai probabila este ca aceste institutii sunt  relicve ale trecutului care functioneaza pe principii depasite care, daca nu sunt revizuite, va continua sa de-a reprezentantilor acestor birouri, puterea de a continua in acelasi mod.

CITESTE aici (L. Engleza)-The German counterpart of Barnevernet, Jugendamt, may boast a similar track record of stories.

Evil business?

The German counterpart of Barnevernet, Jugendamt, may boast a similar track record of stories. Mixed marriages, the alleged ”germanisation” of children, chasing families which try to escape and placing children in stepfamilies by force. Arguments of both sides and accusations of discrimination are hard to balance out, especially when patriotic feelings and personal issues are at play. Nevertheless, there are some disturbing signals coming and it often results that there are surprisingly many similarities between Barnevernet and Jugendamt. One of them is that both institutions are extremely powerful, which helps them function independently, above the law. Their decisions are irrevocable, which deprives parents of the right to fair trial. Moreover, in both cases concerns were raised as to whether both institutions are abusing its power, taking children away from their families and commanding them to live with complete strangers or, worse, placing them in children’s homes or psychiatric care. Why so cruel? Though not clear, ”one theory behind these actions may be money”, reads an article on CBN. But even more probable explanation is that these institutions are relics of the past operating on outdated principles which, unless reviewed, will be giving the representatives of these offices the power to continue.

Sursa – http://one-europe.info/grey-areas-of-democracy-when-law-and-order-push-the-limits

8 Ianuarie 2016

Pacea Domnului !!!
Ceva incredibil…..
O familie de romani  din Norvegia a fugit aseara impreuna cu toata familia spre Romania, deoarece sistemul draconic numit Bernavernet le-a spus ca le ia copiii. Nu se stie pe unde sunt, dar ne rugam ca Domnul Sa-i ocroteasca.
Se pare ca s-au infuriat acesti insemnati si slujitori ai satanei (Barnevernet) si ca razbunare pe bisericile penticostale au trimis cate un „agent” prin biserici imbracati in civil ca sa vada raportul dintre parinti si copii, s-au pornit impotriva bisericilor pentru ca au facut cazul lor public….
S-a infuriat Satana, dar Domnul nu a pierdut nici o batalie, multe lacrimi s-au varsat si multe strigate s-au ridicat la Tatal ceresc si credem ca nu vom fi dati de rusine…
Sa ne rugam fierbinte, curand vine izbavirea…
COPII SUNT O MOSTENIRE DATA DE DOMNUL (Psalmul 127:3)
Fiti binecuvantati!!!
Nicu Vaida, Padova

CITESTE si aceste articole importante:

58 comentarii (+add yours?)

  1. Trackback: TRANSMISIUNE Live DIN WASHINGTON DC, protestul de la ambasada Norvegiei în sprijinul familiei Bodnariu | agnus dei - english + romanian blog
  2. Gavril Dan
    ian. 08, 2016 @ 22:09:53

    Draji mai Incredetiva puternic In Domnul ca de La el vine Biruinta , nuci unul din cei ce sa incred in el nu sunt dati de rusine, de cit acei cel parasesc fara temei. ei isi primesc partea. Slavit sa fie domnul pentru toate lucrarile lui. ca toate sunt marete si pline de lauda. Glorie lui Dumnezeu pentru lucraeile lui sa Binecuvantam pe Domnul in orice vreme .

  3. Trackback: O familie de romani din Norvegia a fugit aseara impreuna cu toata familia spre Romania, deoarece sistemul draconic numit Bar… | B.I.G'S BLOG
  4. Trackback: O familie de romani din Norvegia a fugit aseara impreuna cu toata familia spre Romania, deoarece sistemul draconic numit Barnevernet le-a spus ca le ia copiii – CrestinTotal.ro
  5. PILU1957
    ian. 09, 2016 @ 01:42:53

    Domnul lucreaza, ba intr-un fel, ba in altul, doar ca omul nu ia seama,,,Slavit sa fie Domnul Isus care ne poarta poeverile si in carul Sau de biruinta,,,,Amin ! un ardelean un frate in Domnul Isus ! Ilie Cristea Filip(AIUD-Alba)

    • Bogdan
      ian. 12, 2016 @ 16:32:55

      Cum inventați voi răspuns la orice problema.
      Bah,puținul care esti,în ecuația asta dumnezeul tău nu are ce căuta, nici măcar ca necunoscuta,nu e rezolvarea la situație cum nu e al tău satana problema. Ce e în capul tău de pocăit nu ajuta pe nimeni cu nimic.
      Creste-ți și tu 2 oua și asuma-ți raspunderea-n viața, ia atitudine,impune-te,acționează cum poți, prin furie,chiar și bataie dar nu mi-l mai plimba pe dumnezeul tău în sus si-n jos ca rezolvare în orice problema. Au trecut peste 2000 de ani de când îl cunoașteți dar ați regresat 3000 …Cat va mai mințiți și ascundeți de răspundere în spatele perdelei de fum numita religie?
      Unde-I dumnezeul ăsta al vostru ca vreau sa-i pun și eu niște întrebări! Cate naibii generații îl mai așteptați sa va șteargă la cur? !

      • rodi
        ian. 12, 2016 @ 18:37:19

        tu esti ceea ce americanii numesc troll. Nu ai nimic de a face cu aceasta conversatie. Te certi in vant. Dumnezeu exista si fiecare suflet va da socoteala de ce a facut cat a trait pe pamant. Inclusiv tu, prietene. Cauta-L pe Dumnezeu cata vreme se poate gasi! Nelinistea aia din tine vine de la golul care doar Dumnezeu il poate umple. Cand te linistesti, te invit sa cauti o Biblie si sa vezi despre ce este vorba… sa vezi cu ochii tai. .Dumnezeu sa te binecuvinteze cu curiozitate, sa citesti Biblia.

      • mike
        ian. 12, 2016 @ 20:45:26

        Bogdan –intr-o buna zi ai sa-L intilnesti cu siguranta pe acest- DUMNEZEU- care a creiat cerurile si pamantul si pe tine o fiinta atit de minunata– Prin necredinta am trecut si eu –datorita unor ,,crestini de fatada ” dar a fost o zi a cercetarii –– mediteaza putin – pune intrebari –cine esti ,de unde vii ,si unde vei merge ??– patrunde cu mintea ta universul –cit de lung ,lat si adinc e ,si cine -L tine de haturi . Uitate in jurul tau si vei vedea minunatiile de pe pamint , simbioza,mutualismul si habitatul atit de perfect creiate – nu la intimplare –Se spune ca niste savanti ,care erau necredinciosi, au zis – si noi putem creia oameni ca si tine -Dumnezeule !!! –Dumnezeu a zis – OK. go ahead- bine, faceti si voi un om – savantii sau aplecat si au luat pamint in maini sa modeleze– Dumnezeu a zis –nuuu – !!sa va faceti voi pamintul vostru, sa nu luati ceace EU am creiat– si asa au ramas necredinciosi de svanti de rusine– In fata Divinitati putem avea doua atiduni– de acceptare sau de respingere- Sunt unii care nu cred ca dupa moarte prin credinta in Dumnezeu si jertfa de la cruce a Domnului Isus ai viata -vesnica -daca traiesti cu rusine ,respect fata de oameni si frica de Domnul- –Ok– dar daca e adevarat??– cei ce cred –vor avea -promisiunea –cei ce nu cred ?? au pierdut vesnicia .Be blessed

  6. energein7
    ian. 09, 2016 @ 02:43:29

    Reblogged this on energein7's Blog.

  7. Emanuel Balaceanu
    ian. 09, 2016 @ 03:50:30

    Oameni buni, asemenea date nu se publica. Dati jos articolul ca faceti rau unor oameni care incearca sa isi salveze viata. Acest sistem nenorocit e pe urmele lor, nu va dati seama? Ooff, cum sa va contactez…

  8. geta
    ian. 09, 2016 @ 03:54:54

    Doamne pazeste-i si ocroteste-i , ii incredintam in mana Ta de Tata.

  9. cimm
    ian. 09, 2016 @ 04:13:18

    Reblogged this on godmessenger.

  10. dorina
    ian. 09, 2016 @ 06:15:48

    da, cel rău lovește in biserica si in familii, dar Dumnezeu da biruința! chiar daca asta înseamnă ca multi sa se întoarcă in Romania, nu e nimic de speriat! Dumnezeu este atotputernic!

  11. octavpelin
    ian. 09, 2016 @ 07:10:44

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  12. Trackback: O familie de romani din Norvegia a fugit aseara impreuna cu toata familia spre Romania, deoarece sistemul draconic numit Barnevernet le-a spus ca le ia copiii | Stiri Crestine | Info Crestin |Evenimente Crestine | Filme Crestine Online
  13. Fazacas Mirela Olimpia
    ian. 09, 2016 @ 07:45:33

    Daca COPIII SUNT O MOSTENIRE DATA DE DOMNUL,atunci aveti grija de ei si nimeni nu o sa vi ia.

  14. Anonim
    ian. 09, 2016 @ 09:30:42

    Au reusit sa iasa din Norvegia. Surse sigure. Domnul sa ii ajute mai departe, sa dea la o parte toate piedicile. ☺

  15. liviu
    ian. 09, 2016 @ 10:45:38

    Familia e bine.pe viitor sa nu se mai publice fara sursa…vor mai fi cazuri.

    • rodi
      ian. 11, 2016 @ 00:21:20

      va multumim! am cautat confirmare, dar nu am primit. V-am scris si un mesaj pe facebook… Ne bucuram mult pentru ca au scapat. Dumnezeu sa-i tina in siguranta si sa scape si pe altii de tarile acestea rapitoare!

  16. luci
    ian. 09, 2016 @ 11:33:32

    Dumnezeu sa ne pazeasca de rau!!!Dar daca nu au facut nimic de ce fug???dacaau crescut copiii intr-un mediu familial armonios in pace si dragoste cine ce sa aiba cu ei?

  17. â
    ian. 09, 2016 @ 13:00:23

    Să nu-i mai bată pe copii și nu le are nimeni treaba

    • rodi
      ian. 09, 2016 @ 14:13:50

      a,
      ce cunosti depsre aceasta familie. II cunosti cumva personal sau numai presupui? Am cercetat multe cazuri despre copiii luati de Barnavenet si se vede car ca ei nici nu au nevoie de motive ca sa-ti ia copiii. De multe ori le inventeaza doar ca sa aiba un motiv…

    • liviu
      ian. 09, 2016 @ 17:17:11

      A, sau cum te numesti…daca nu sti motivele…detaliile…sau cum se procedeaza in norvegia cand vine vorba de copiii stai jos si ia notite. Sunt din acea familie. Stiu ce comentez…

    • Timofi
      ian. 09, 2016 @ 18:34:45

      Cuplurile de gay vor sa infieze copii pt. Ca ei nu pot sa ii faca… si tot ei au prioritate in cazul „adoptiiolor internationaleasta” asta este miza. TREZITIVA!

  18. Lukas
    ian. 09, 2016 @ 13:50:11

    Gresit D-na Fazacacas Mirela Olimpia, cum puteti vorbi astfel, aveti impresia ca aceasta haita de adunaturi homosexuali si lezbiene „Barnevernet „, pot creste mai bine copii decat o familie care al au in mijlocul lor pe Domul nostru Isus Cristos, si Creatorul universului Dumnezeu ???

  19. Ioan C.
    ian. 09, 2016 @ 13:56:49

    Dar Norvegia nu-i ţară protestantă?
    Ce are cu valorile creştine?

  20. Dan-Constantin Gitman
    ian. 09, 2016 @ 15:43:36

    Unii oameni au curaj şi nu renunţă atât de uşor la copiii lor, confruntaţi fiind cu o instituţie abuzivă. Exemplu de la polonezi: https://www.youtube.com/watch?v=ST6-hUgplJ0

  21. stanciu
    ian. 09, 2016 @ 16:11:32

    Familia a reusit sa iasa din norvegia,si ieri si au anuntat rudele ca sunt in ––a.isi inchisesera toate telefoanele,sa nu poata fi localizati.

    • rodi
      ian. 11, 2016 @ 00:19:39

      pace, ne bucuram mult ca au scapat. Va rugam sa-i indrumati la acest articol si sa se feresca de orice tara in care exista Barnevernet sub orice forma sau alt nume – Cititi, va rugam ce am adaugat in update-ul de 10 ianuarie, mai sus in acest articol. Va multumim mult pentru informatie!

  22. avram
    ian. 09, 2016 @ 17:05:00

    nu fac parte din nici o religie,dar vad aici cateva minti tulburi,adica eu nu am voie sa educ copilul meu,nu sunt de acord sa bati copiii,toti am fost copii si faceam destule si o incasam,dar nici nu poti sa ii cresti cum vor acesti asa zisi europeni,va plac copii lor?unii dintre ei asa zisi educati, drogati,betivi,asistati sociali la greu..unii isi impusca parintii la varste destul de fragede,chiar sunt copiii lor un exemplu bun de urmat?

  23. Trackback: O alta familie a parasit Norvegia cu fetita…. | agnus dei - english + romanian blog
  24. prettymoon
    ian. 11, 2016 @ 05:47:13

    Sint mama de baiat,am trait cu el in multe tari din Europa singura si nu am avut nici o problema iar el a fost in scoli printre primii,desi e metallhead(ptr prosti e rocker ) nici la scoala unde era printre cei mai buni elevi,nici in societate.Jugendamtul (ptr narozi) e institutia ce se ocupa de protejarea drepturilor minorilor si sustine familia,mai pe scurt Protectia copilului si asistenta sociala,care pe mamele singure ca mine,sau alti parinti normali la cap,ne-a ajutat sa ne integram copii si pe noi insine,inclusiv ne-a informat CE DREPTURI avem.NIMENI normal la cap,nu e curios cum te imbraci,si a carei secta esti adept,atita timp cit minorilor nu li se iau drepturile(de catre parinti).Da in Germania ,precum si in România(ptr dobitocii care cred ca in tara e altfel) daca o vaca naste plodu acolo si il integistreaza cind nici ea nu mai stie cind anume l-a nascut ,statul ii ia copilul.Ptr ca sunt multi copii nascuti,si au doar un livret de familie cu care pot fi chiar inscrisi la scoala dar NU E CERTIFICAT DE NASTERE.Asta inseamna a lua dreptul de existenta a unui minor.A fost caz acum recent in Germania unde unor români li s-a luat fetita de 9ANI ATENTIE,9 ani,fara drept de apel.In România iti ia statul copilul ptr lucruri mult mai marunte.Toata povestea asta are o logica legala,dar ce se spune aici e o mare diarie mentala doar ptr a induce gloata de naivi in panica.Oameni buni,invatati intâi legea si drepturile minorului din tara,intrebati un asistent social asa ca info,si o sa vedeti ca nu e chiar asa diferit de cel de afara.Diferenta e ca afara nu te joci cu sistemul.De ce naiba nu va dati public voi românii aia care v-a dat sistemul in cap ca v-ati batut joc de copii afara ?Atita stiti,cit ceva e secta domle,si toti vor sa „fure” plozii români!Nu il mai bagati pe Dzeu in rahaturi de astea ca nu are nici o legatura.Si ptr narodul care cere dovezi,intra domle pe facebook meu si vezi tone de poze ,de la scoli in strainatate si in societate cu mine si plodul meu „satanist” si fa-ti parerea singur.Ca mine sunt multi parinti,care ,curios nu am avut de a face cu nici o „secta” Râd si curcile de câta prostie se poate gasi intr-un colt de pamânt.

    • rodi
      ian. 11, 2016 @ 06:47:55

      Dvs, nici nu va dati seama ce ‘prostii’ vorbiti fara sa stiti. Cititi aici motive reale pentru care Barnevernet a luat copii de la parinti in Norvegia. Ah, si lista este scrisa de profesoara emerit de la Universitatea din Bergen, Norvegia. Cititi si nu mai repetati ‘prostii’ si va rugam sa nu mai veniti aici cu un comentariu obraznic, ca nu va vom mai posta – – 68 De Motive Invocate de Statul Norvegian Pentru A Lua Copiii De La Parintii Lor – https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/01/04/please-share-68-de-motive-invocate-de-statul-norvegian-pentru-a-lua-copiii-de-la-parintii-lor/

      • prettymoon
        ian. 13, 2016 @ 08:14:57

        nu stiu cine vb prostii aici si nu aveti decât sa ma blocati.am dat replica la articol ptr ca Barvernet este egalizat cu Jugendamt din germania.sunteti atunci ipocriti ptr ca faceti astfel de comparatii absurde si inchipuite,am spus ca institutia Jugendamt nu este altceva decit Protectia minorului.iar aceste institutii Da iau multi copii din sânul familiilor,chiar si in România,pe motive intemeiate.exista legi de care si pe care multi români nu le stiu,si cred ca afara functioneaza ca in tara.am dat un exemplu (dar voua va place sa faceti circ) si e exemplu real de copii care nu sint inregistrati si e o fapta criminala si moral si legal.iar cit despre cazul acestor români nu am vazut absolut nimic concret dat de statul norvegian nici de cel român,asa ca pâna la stadiul ala,ptr mine toate aceste povesti sint supozitii,si e dreptul meu sa cred sau nu,ca si al vostru de altfel.Nu mai bagati institutiile germane fara a sti despre ce vorbiti si care in fond nu au nici o legatura.dati informatii utile si reale,ptr cetatenii straine despre legislatia si institutiile de stat ale tarilor de vest,si nu induceti in eroare oamenii naivi.o zi buna

    • Coco
      ian. 12, 2016 @ 04:02:48

      Nimeni nu vrea un prostalan mare cu barba si parul pana la fund,(rocker) Barnevernetul urmareste doar familiile cu copii mici care sa i creasca dupa pornirile lor sodomiste( homosexuale) asa ca mai bine tine ti ideile si parerile pt. tine nu mai latra atata ca nu degeaba ai crescut singura copilul (rockerul) ti ai meritat soarta .Pentru tine si satanistul tau i mi pare rau ca [––––] sa scrii asemenea aberatii. Mult pa !!!

  25. Trackback: Adevarul: Norvegia a mai nenorocit o familie de români: „Mi-au spus că e jenant să-mi ţin fetiţa în braţe şi să o pup. Pur şi simplu îţi iau sufletul din tine şi pleacă cu el” | agnus dei - english + romanian blog
  26. mirceamorar
    ian. 13, 2016 @ 08:14:49

    Desi sunt ortodox sunt alaturi cu sufletul alaturi de voi . Si pe pagina de facebook ” Rezistenta crestina” pe care o administrez distribuin o mare parte din dezvaluirile acestei organizatii diabolice. Dumnezeu sa ne ajute in aceasta lupta cu acest diabolic sistem . Ne rugam si noi ortodocsii Mantuitorului sa le de-a izbanda sotilor Bodnariu si tuturor celor carora le-au fost furati copiii de aceasta organizatie . Maica Domnului cu ale sale rugaciuni sa ii mangaie pe toti si sa le ajute in aceasta incercare a vietii lor .

    • rodi
      ian. 13, 2016 @ 08:51:41

      Va multumim si apreciem tot sprijinul dat de la mai multe saituri cu autori ortodocsi care sunt alaturi de noi, la fel cum suntem si noi alaturi de familia Nan, care trece prin aceeasi situatie. Dumnezeu sa le dea biruinta si sa-si primeasca copiii inapoi!

      • mirceamorar
        ian. 14, 2016 @ 02:22:08

        Va multumim de gandurile bune . Si ca sa confirm cele spuse ca toti ortodocsii romani sunt alaturi de fam Bodnariu puteti vedea comunicatul Patriarhiei Române
        „Patriarhia Română a luat act cu îngrijorare de situația critică în care se află familia Bodnariu din Norvegia, din cauza separării forțate a celor cinci copii de părinții lor, în urma deciziei autorităților locale norvegiene.

        Considerăm că, independent de motivele legale invocate de autorități, rolul părinților, respectiv al familiei, trebuie să rămână prioritar în creșterea și educarea copiilor, fapt care nu exclude cooperarea cu statul. Din această perspectivă, Biserica susține permanent familia ca fiind cadrul natural pentru nașterea, creșterea și educarea copiilor în spiritul valorilor fundamentale pentru cultura și civilizația europeană de sorginte creștină.

        Ne exprimăm speranța că printr-o analiză obiectivă a cazului familiei Bodnariu de către factorii responsabili din Norvegia se va ajunge la reintegrarea firească a celor cinci copii în familia în care s-au născut și au crescut”,

  27. mirceamorar
    ian. 14, 2016 @ 06:44:02

    Un raspuns la tot ce se intampla astazi in lume de la un sfant drag mie prin previziunea lui Sfantul Antonie cel Mare ( 251-356 d Hr):
    ” Va veni o vreme când vor înnebuni oameni, şi dacă vor vedea pe unul nesmintit, se vor ridica împotriva lui, zicând: Aiurezi – pentru că nu va fi ca ei.”
    Si asta o spunea acum 1600 de ani .
    Iarasi mai este un raspuns in Pateric ( carte cu sfaturi duhvnicesti ale calugarilor ortodocsi )
    Fratii parinti ai unui schit au proorocit pentru neamul cel de pe urma.
    Ce am lucrat noi ?, ziceau ei. Si raspunzand unul din ei, mare cu viata si cu numele, avva Ishirion, a zis :
    -Noi poruncile lui Dumnezeu le-am facut.
    Si raspunzand fratii au zis :
    -Dar cei dupa noi, oare ce vor face ?
    Si a zis :
    -Vor sa vina la jumatatea lucrului nostru.
    Si au zis fratii :
    -Dar cei dupa dansii ?
    A zis avva Ishirion :
    -Nu au nicidecum lucru cei ai neamului si randului aceluia, ci va sa le vina lor ispita. Si cei ce se vor afla lamuriti in vremea aceea, mai mari si decat noi si decit parintii nostri se vor afla.

    Asadar sa priveghem si sa ne rugam ca nu stim cand vine clipa si ceasul sa ne fie ceruta socoteala cea de pe urma . Si sa nu uitam ce spune Mantuitorul
    ” Cine isi va pierde sufletul pentru Mine si Evanghelie acela il va castiga. Caci ce foloseste omului sa castige lumea intreaga daca-si pierde sufletul ? Sau ce poate da omul in schimb pentru sufletul sau ? Caci cel ce se va rusina de Mine si de cuvintele Mele in neamul acesta pacatos si desfranat , si Fiul Omului se va rusina de el cand va veni in intru slava Tatalui Sau cu sfintii ingeri ”
    Sf Ap Marcu 9; 35-38

  28. Denver Morgan
    ian. 16, 2016 @ 12:31:09

    As a person that has had contact with the barnevernet you „the parents have no right to due process they really can do what ever the want and by hiding behind taushets plikt „privacy laws” and blackmail.

  29. Trackback: NOU! PAGINA Facebook si PETITIE Online in sprijinul familiei NAN din Norvegia | agnus dei - english + romanian blog
  30. gabrielmarinescu1960Gabriel Marinescu
    ian. 19, 2016 @ 04:56:06

    Ori au innebunit subit si inexplicabil norvegienii,ori altcineva are un plan diabolic de a le pune Lumea in cap!Pana cum de ce nu au fost astfel de incidente?Nu vi se pare straniu ca toate se intampla acum cand Moscova duce un razboi cu totul atipic cu Europa si SUA?In fiecare tara aplica o alta tactica,dar absolut in toate si cu toate duce o lupta propagandistica!ca sa fie doar o stranie coincidenta este prea putin posibil

  31. Trackback: PLEASE SHARE!!! – Part 2 – 68 De Motive Invocate de Statul Norvegian Pentru A Lua Copiii De La Parintii Lor | agnus dei - english + romanian blog
  32. Trackback: Norvegia AUDE ! | agnus dei - english + romanian blog
  33. Trackback: Norvegia AUDE ! | agnus dei - english + romanian blog
  34. Trackback: Lista COMPLETA: 68 De Motive Invocate de Statul Norvegian Pentru A Lua Copiii De La Parintii Lor – Marianne Haslev Skanland | agnus dei - english + romanian blog
  35. Trackback: Lituanienii acuză Norvegia că răpește copii pentru material genetic. Lituanienii: Serviciul de protecție a copilului, ar urmări copii lituanienilor, așa cum companiile comerciale își caută marfa. | agnus dei - english + romanian blog
  36. Trackback: Aradon: Copiii unei familii din Arad, răpiţi de norvegieni! | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari