Lituanienii acuză Norvegia că răpește copii pentru material genetic. Lituanienii: Serviciul de protecție a copilului, ar urmări copii lituanienilor, așa cum companiile comerciale își caută marfa.

Lithuanian Talk Show An Hour with Ruta Photo credit Daily Mail, see link at bottom of post

Lithuanian Talk Show An Hour with Ruta Photo credit Daily Mail, see link at bottom of post

 Cand cineva din Suedia ne-a dat un exemplu, cum o familie a fost urmarita in concediu de CPS si prinsi pe plaja cu tatal consumand alcool (nu stim ce a fost, o bere.. nu am intrebat atunci pentru ca nu ne-a venit sa credem intamplarea desi persoana este una responsabila si tot ce ne-a spus s-a dovedit, din acest motiv, nu am vrut sa zicem/scriem nimic.) Si, pe acel motiv, copiii acelei familii au fost luati!
Un raport de la DC News raporteaza aceeasi acuzatie, cum ca „Serviciul de protecție a copilului, Barnevernet, ar urmări copii lituanienilor, așa cum companiile comerciale își caută marfa…”
Spune pastorul CRISTIAN IONESCU despre aceasta stire (11 mai 2016) ca Lituanienii acuză Norvegia că răpește copii pentru material genetic-

CRISTIAN IONESCU: Nu știu cât de credibilă este sursa, dar este muuult mai credibilă decât guvernul norvegian care își justifică acțiunile prin sloganul „interesului superior al copilului”, iar dacă se invocă anonimatul sursei, Norvegia este muuult mai condamnabilă când se ascunde în spatele faptului că nu discută cazuri specifice!

DC NEWS: Lituanienii acuză Norvegia că răpește copii pentru material genetic. Cazul Bodnariu, la indigo

Un post important de televiziune din Lituania susține că răpirea copiilor este o politică de stat în Norvegia. Potrivit  canalului de știri LNK, Norvegia ar avea cea mai mare rată de căsătorii între rude, iar statul încearcă îmbunătățirea materialului genetic, prin răpirea copiilor unor străini și naturalizarea lor. Rusia și Cehia au protestat, de asemenea, în cursul anului trecut, pentru că Barnevernet ar fi luat copiii unor emigranți, pe motive discutabile.

Serviciul de protecție a copilului, Barnevernet, ar urmări copii lituanienilor, așa cum companiile comerciale își caută marfa, susține realizatoarea show-ului ”An Hour with Ruta”, citată de Daily Mail.

CITESTE mai mult aici – See more at: http://www.dcnews.ro/lituanienii-acuza-norvegia-ca-rape-te-copii-pentru-material-genetic-cazul-bodnariu-la-indigo_494381.html#sthash.2PlRVK6G.dpuf

Lituanienii acuză Norvegia că răpește copii pentru material genetic: Este țara cu cea mai mare rată a căsătoriilor între rude, din lume..

CITESTE articolul in Limba Engleza aici – Norway ‘is taking foreign children away from their parents because it has the highest rates of inbreeding in the world’: Country forced to deny claims after Lithuanian child is taken into care

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3038084/Norway-taking-foreign-children-away-parents-highest-rates-inbreeding-world-Country-forced-deny-claims-Lithuanian-child-taken-care.html

CITESTE si aceste articole importante:

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari