Adevarul: Norvegia a mai nenorocit o familie de români: „Mi-au spus că e jenant să-mi ţin fetiţa în braţe şi să o pup. Pur şi simplu îţi iau sufletul din tine şi pleacă cu el”

Familia Nan

Familia NAN –

„Atât soţii Nan, cât şi soţii Bodnariu au declarat că ştiu mai multe familii de români care au plecat din Norvegia în regim de urgenţă.”

Scene desprinse dintr-un film de groază

Dumitru Nan povesteşte că în data de 27 octombrie, în timp ce era la serviciu, a fost sunat şi chemat la Poliţie. A sunat-o pe soţie, de la care a aflat că şi ea a fost chemată la Poliţie, unde cei doi soţi au fost interogaţi timp de şase ore şi lăsaţi să plece. Afară i-au aşteptat doi angajaţi ai Serviciului de Protecţie a Copilului, în vârstă de aproximativ 30 de ani fiecare. Asistenţii sociali le-au spus părinţilor, care nu au aflat nici până în prezent cine i-a denunţat, că fetiţa a declarat că a fost bătută şi nu mai au dreptul la copii. „Când am auzit asta, m-am clătinat pe picioare”, povesteşte Dumitru Nan. Românul a mai declarat că în momentul în care au fost luaţi copiii, soţia sa a început să plângă şi să ţipe, iar asistenţii sociali i-au spus că dacă are nevoie de un psihiatru, o pot ajuta ducând-o la psihiatru.

„Le-am spus că le dau tot ce am, casă, apartament. Nu îmi mai trebuie nimic. Să îmi dea copiii şi plec din ţară”, povesteşte Dumitru Nan. „Pur şi simplu îţi iau sufletul din tine şi pleacă cu el”, a declarat şi Mihaela Nan. La fel ca în cazul Bodnariu, acuzaţia adusă familiei Nan este că şi-a lovit copiii. Dacă Marius Bodnariu a recunoscut că s-a mai întâmplat să le mai dea o palmă la fund copiilor sau să îi mai tragă de urechi, Dumitru Nan susţine că niciodată nu a lovit fetiţa „Am avut o slăbiciune foarte mare pentru ea. I-am făcut totul pe plac. Tot ce am făcut a fost să o mai pun la colţul de ruşine, unde nu a stat mai mult de cinci minute”, povesteşte Dumitru Nan.

Interogatoriul fetiţei

Românul stabilit în Norvegia a declarat că toate documentele adunate în acest caz, de la şcoală şi de la medici îi sunt favorabile, totul bazându-se pe declaraţiile fetiţei, obţinute într-un interogatoriu înregistrat video, fără ştirea lor. Părinţilor li s-a pus la dispoziţie înregistrarea cu fetiţa interogată în timp ce se juca. Dumitru Nan a declarat că din înregistrări se vede că în timp ce se joacă, fetiţa spune tot felul de lucruri, inclusiv că atunci când este întrebată cine a mai bătut-o, fetiţa spune că a fost bătută de bunică, dar nu ştie să spună în ce fel. „Cum putea să o bată bunica din România, care o vede foarte rar şi atunci când o vede, nu ştie cum să o iubească mai mult? Dacă Bianca spunea că mă duce în fiecare zi cu maşina la serviciu sau că eu conduc o navă cu 400 de oameni, o credeau? Dacă Poliţia nu a găsit niciun indiciu că mi-am bătut copiii, de ce să mi-i iei?”, se întreabă Dumitru Nan, care spune că până la a i se lua copiii nu i-a semnalat nimeni, nici de la şcoală, nici din altă parte, că nu ar fi un părinte bun.

După ce au rămas fără copii, soţii Nan şi-au adus aminte de un episod petrecut cu câteva săptămâni înainte, când fetiţa le-a spus părinţilor că „se duce în altă casă şi îl ia şi pe Dragoş (n.r. frăţiorul ei)”. „Mi-a spus şi mie soţia episodul ăsta, dar nu am băgat în seamă. Cine s-a gândit că se ajunge aici”, a spus Dumitru Nan. Familia de români aşteaptă ca pe 20 ianuarie cazul să fie judecat din nou de o comisie din cadrul Serviciului de Protecţie a Copilului. Dumitru Nan a întâmpinat greutăţi şi în alegerea unui apărător, fiind la al treilea avocat după ce unul dintre avocaţii pe care i-a avut nici nu i-a mai răspuns la telefon.

Citeste mai mult: http://adevarul.ro/norvegia-mai-nenorocit-ofamilie-romani-mi-au-spus-e-jenant-sa-mi-tin-fetita-brate

DANIEL BODNARIU despre familia NAN –

Scroll down to read in English:
Filadelfia Daniel BodnariuAcesta este cazul la care faceam referire dar nu l-am putut face public pana nu am avut acceptul familiei Nan! Sa ne rugam si pentru familia Nan!
Acelasi mod de actiune al Barnevernet, aceleasi intimidari si amenintari fata de parinti, aceleasi minciuni spuse in dreptul parintilor! Cred ca angajatii barnevernet fac training cum sa fure copiii si cum sa-i nenoroceasca pe parinti! Ni se spune oficial ca legea prevede luarea copiilor din familii ca ultim resort in caz de abuz flagrand reprezentat de dovezi indubitabile, care pune in pericol integritatea fizica si psihica a copiilor! Unde sunt aceste dovezi doamnelor de la Barnevernet? De ce nenorociti oameni nevinovati pentru un castig marsav!


Ne rugam pentru familia Nan si tinem aproape!
Romani din Norvegia care treceti prin situatii similare, NU MAI TACETI, faceti public abuzurile ce se fac impotriva voastra! Nu mai Taceti! Timpul trece in defavoarea voastra! Mai am un caz cutremurator de data aceasta din Canada! Am vorbit cu bunica din Romania, parintii inca nu fac public. Se pare ca este o retea internationala de trafic legal de copii, din ce vad implicate sunt Norvegia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Marea Britanie si Canada.
Trebuie sa scoatem la lumina ceea ce ei fac la adapostul tacerii si terorii.
Asa sa ne ajute Dumnezeu!

This is the case I was referring to but could not make public until I had the Nan family’s consent! Let’s also pray for the Nan family! Barnevernet used the same form of action, of intimidation and threats towards the parents, the same lies were told about these parents! I do believe that the Barnevernet employees have the same training on how to steal children and how to ruin their parents! We are officially told that the law states -children are to be removed from families as a last resort in case of flagrant abuse, only if they were presented with clear evidences that the physical and psychological integrity of the children was in danger! Where are the evidences from the Barnevernet women? Why are you destroying innocent people for filthy lucre?
We are praying for Nan family and we are keeping in close contact!
Romanians from Norway who are going through similar situations, DON’T BE SILENT, make public all the abuses committed against you! Don’t be quiet! The time is passing by and it’s not in your favor! I know of another shocking case, this one is coming from Canada! I talked to the grandmother from Romania, but the parents don’t want to make this public yet. It seems as if this is an international network of legal kidnapping. From what I see Norway, Sweeden, Finland, Danemark, Great Britain and Canada are involved.
We have to shed light onto what its committed in silence and terror.
So help us God!

CITESTE si aceste articole importante:

12 comentarii (+add yours?)

  1. Anton
    ian. 12, 2016 @ 05:30:28

    Luati-va copiii cumva si fugiti din tara asta blestemata!!!
    Blestemata tara !

  2. Trackback: StirileProTV: Detalii de la Cazul familiei Bodnariu si a familiei Nan | agnus dei - english + romanian blog
  3. Codruta
    ian. 14, 2016 @ 02:47:31

    Eu nu inteleg de ce mai stati in ţara aia sau in Vest. Ati economisit ceva bani in cativa ani, vindeti si investtii in tara. Si noi am stat in vest, intelectuali fiind si bine realizati, dar ne-am saturat si noi de atata islam, raceala strainilor si multe ce mai sunt acolo. Avem o tara frumoasa cu pamant ieftin si fertit si nelucrat si vin strainii si-l cumpara pe nimic.

    Evreii au lasat USA si Europa ca sa se intoarca inapoi in tara lor, sterpa fiind cum au lasat-o musulmanii ocupanti, ca sa faca acolo in Israel un viitor copiilor si nepotilor lorlor. Un sacrificiu demn de apreciat si folositor totodata.

    Noi romanii facem exact invers. Lasam o tara frumoasa sa se distruga si sa fie furata, ca sa ne umilim si sa ne pierdem indentitatea in Vest, in doua sau 3 generatii.

  4. rațiu gusti
    ian. 15, 2016 @ 01:38:42

    Codruța are dreptate. Până mai aveți copiii, cea mai mare avere, părăsiți statul ateu și sodomit. Să-și facă legi pentru copiii lor nu pentru ai altora. Niciodată n-am fost de acord cu lupta împotriva homosexualilor, n-am semnat și probabil nu voi semna nicio petiție împotriva lor, dar există o măsură a acestui păcat care devine intolerabilă. Dumnezeu nu a intervenit să nimicească Sodoma decât atunci când lângă acest păcat l-au adăugat și pe acela că au atentat la libertatea familiei sănătoase. Se pare că asta se întâmplă acum în Norvegia, așa că Lot ar trebui să plece lăsând loc îngerilor să intervină. Dacă nu o face în timp util s-ar putea să plece cu mâinile goale.

  5. Anthony Ianosel, L.C.
    ian. 15, 2016 @ 22:04:21

    Din toate informatiile si videos aparute in Internet, despre Barvernet, se poate trage concluzia [inclusiv din discutiile despre rapoartele lor distortionate] ca triseaza si duc in eroare ambasadele lor din Europa, cat si publicul din West Europe si America. Este evident caci insusi regele lor are o pozitie de indiferenta drastica fata de indignarea miilor de parinti Romani care protesteaza impotriva comportamentul primitiv, grotesc si secretiv al agentiei odioase Barvenet.

    Este evident ca persecuta si razbunarea Barvernetului impotriva familiilor Crestine de imigranti East Europeni scoate in lumina practici draconice ale Statului insusi care este girantul legislatiei Norvegiei, si care ar trebui prezentata mai cu multe detalii la ambasadele Americane. Exista motive…

    Razbunarea fara precedent si nemiloasa a odiosului Barvenet pe familia Bodnariu, pentru felul lor de-a-si practica credinta in Dumnezeu, cat si asaltul invadator la intimitatea lor in familie, sunt acte de grava incalcare si terfelire a dreptului uman fundamental al oricarui cetatean care locuieste in in jurisdictia regatului Norvegiei.

    For those who speak English, here is a picture of Barvernet’s machination that is hidden from public (but available on various internet videos]:

    We are witnessing a State-sponsored and legalized child kidnapping, assisted by the country’s law enforcement machinery–as it shows on so many genuine videos and postings on Internet. Barvernet’s machinations which hide and misrepresent its predatory behavior toward the unsuspecting families with children bring to light its primitive practices of legalized kidnapping, using corrupt methods of deception, coercion, intimidation, threats and psychological constraints upon the families with children. After the parents lose their children to Barvernet’s legalized kidnapping, the traumatized parents are coerced to sign written stipulations and other such demoniac-inspired documents, all under duress, which then are used by the odious Barvernet to further intimidate and inflict more emotional distress on these traumatized families. These parents are not FREE TO SPEAK about their grave pain with the press or with leaders of churches, because the documents signed under duress and coercion can be used against these parents to further alienate them from their children (already living a long way from their parental home–as in the Bodnariu case 3-4 hours driving distance).

    Este evident caci insusi regele mentine tacerea, cand el ar trebui sa fie cel mai vorbitor impotriva acestor abuzuri care se repeta sub ochii lui! Motivul?

    Tinand cont de toate cele vorbite mai sus, se ridica intrebarea: de ce mai continua sa locuiasca in Norvegia familiile cu copii din Europa de Rasarit? De ce nu merg sa discute cu consuli de la ambasadele Americane si sa aplice pentru azil politic? Legislatia Americana are in vedere astfel de groaznice episoade [confiscare de copii], de persecutie si de razbunare pe Crestinii care doresc sa practice religia lor intr-un mediu social LIBER fara ca guvernul si agentiile lui sa INVADEZE IN MOD GROTESC aceste deziderate ale LIBERTATII si DEMNITATII UMANE.

    Consilierii Ambasadelor Americane ar trebui informati mai detailat, in scris, despre situatia familiei Bodnariu, in Norvegia. Avocatii specialisti in materie de imigratie bazata pe criterii de persecutie si razbunare la nivel guvernamental ar trebui contactati imediat. Sunt si avocati Romani specialisti in materie de [azil politic]. Legea Americana are la baza un principiu „a well founded fear of persecution” Viziteaza aici: [http://www.immigrationequality.org/get-legal-help/our-legal-resources/immigration-equality-asylum-manual/3-asylum-basics-elements-of-asylum-law/]. Cititi la acest website, si luati aminte de aceste criterii ale legii SUA care eu cred, ca acopera familia Bodnariu si alti Romani in Norvegia care sunt loviti asa de drastic de infernalul barvernet.

  6. Anthony Ianosel, L.C.
    ian. 17, 2016 @ 01:48:39

    NORWAY’S BARVERNET MANIFESTING A RISING TOTALITARIAN REGIME…

    NORWAY’S BARNVERNET ARRESTS AND DETAINS MINOR PERSONS OVER PARENTS’ OBJECTIONS IN VIOLATION OF CONSTITUTION, AT ARTICLE 99

    The Constitution of Norway, at Article 99, clearly prohibits any person to be taken into custody…for unwarranted arrest, or illegal detention…and that the Government is not entitled to employ military force against citizens of the State…”. It is already public knowledge that Barnevernet has violated the family peace and dignity the Bondariu family is entitled to by Constitution and law, in addition to the human rights prescribed for Bodnariu family at Article 8, 9, 10, 12 and 18 of the Universal Declaration of Human Rights to which the Norway State is a signatory.
    The Barnvernet, with consent and acquiescence of its superiors has violated with impunity and with shocking outrage the aforementioned Norway constitutional provisions by taking into custody and arresting 5 (five) minor children born, raised and belonging in the Bodnariu family.
    The Norway Barnvernet, with consent and acquiescence of its superiors has engaged its military-equivalent assisting police powers for purposes to destroy and lay waste Bodnarius’ family and its dignity and peace in their private house, and to deprive them of their five children, and to destroy their children natural parental bond.
    The Barnvernet, with consent and acquiescence of its superiors has engaged its military-equivalent assisting police powers for purposes to unlawfully arrest and detain five minor children belonging and raised in the Bodnariu family, and the said arrest and outrageous detention continues to date despite much pleading to return to the Bodnariu family the five children so arrested and detained.

  7. Trackback: PLEASE SHARE!!! – Part 2 – 68 De Motive Invocate de Statul Norvegian Pentru A Lua Copiii De La Parintii Lor | agnus dei - english + romanian blog
  8. Trackback: Norvegia AUDE ! | agnus dei - english + romanian blog
  9. Trackback: Vocea Transilvaniei – Autorităţile din Maramureş se implica în cazul Familiei Nan | agnus dei - english + romanian blog
  10. Trackback: Lista COMPLETA: 68 De Motive Invocate de Statul Norvegian Pentru A Lua Copiii De La Parintii Lor – Marianne Haslev Skanland | agnus dei - english + romanian blog
  11. Trackback: Lituanienii acuză Norvegia că răpește copii pentru material genetic. Lituanienii: Serviciul de protecție a copilului, ar urmări copii lituanienilor, așa cum companiile comerciale își caută marfa. | agnus dei - english + romanian blog
  12. Trackback: FAMILIA NAN: HOTARAREA Consiliului Judetean de la 1 feb 2016 este ANULATA. COPIII VIN ACASA! Cronologia Evenimentelor | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari