PREDICA – Florin Ianovici la First Romanian Pentecostal Church of Seattle (Kenmore)

Florin Ianovici

Februarie 4, 2016

Multumim lui Dumnezeu ca, toti aceia care ne-am pus nadejdea in Domnul, stim ca acasa nu este aici. ‘Acasa’ este cand vom fi in cer cu Dumnezeu. Si in asteptarea acelei zi, sa-L rugam pe  Dumnezeu sa ne dea puterea sa traim duhovniceste.

TEXT: Marcu 14:32

32 S-au* dus apoi într-un loc îngrădit, numit Ghetsimani. Şi Isus a zis ucenicilor Săi: „Şedeţi aici până Mă voi ruga.”
33 A luat cu El pe Petru, pe Iacov şi pe Ioan şi a început să Se înspăimânte şi să Se mâhnească foarte tare.
34 El le-a zis: „Sufletul Meu este cuprins de o întristare* de moarte; rămâneţi aici şi vegheaţi!”
35 Apoi a mers puţin mai înainte, S-a aruncat la pământ şi Se ruga ca, dacă este cu putinţă, să treacă de la El ceasul acela.
36 El zicea: „Ava* – adică ‘Tată’ –, Ţie toate** lucrurile Îţi sunt cu putinţă; depărtează de la Mine paharul acesta! Totuşi† facă-se nu ce voiesc Eu, ci ce voieşti Tu.”
37 Şi a venit la ucenici, pe care i-a găsit dormind. Şi a zis lui Petru: „Simone, tu dormi? Un ceas n-ai fost în stare să veghezi?
38 Vegheaţi şi rugaţi-vă, ca să nu cădeţi în ispită; duhul* este plin de râvnă, dar trupul este neputincios.”
39 S-a dus iarăşi şi S-a rugat, zicând aceleaşi cuvinte.
40 Apoi S-a întors din nou şi i-a găsit dormind, pentru că li se îngreuiaseră ochii de somn. Ei nu ştiau ce să-I răspundă.
41 În sfârşit, a venit a treia oară şi le-a zis: „Dormiţi de acum şi odihniţi-vă! Destul! A* venit ceasul! Iată că Fiul omului este dat în mâinile păcătoşilor.
42 Sculaţi-vă*; haidem să mergem; iată că se apropie vânzătorul!”

Februarie 7, 2016

..Traim intr-o vreme cand foarte multi dintre tineri colinda bisericile, colinda locurile in dorinta de a gasi o tanara care sa se potriveasca cu ei. Nu e atat de rau lucrul acesta. Nu sunt impotriva faptului de a merge, de a deschide ochii, de a cauta pe cineva care sa se potriveasca cu tine. Dar, as vrea in dimineata aceasta, sa indemn inima noastra si sa indemn inima fiecarui tanar care e prezent si nu e casatorit, sa ia un model din partea lui Isac, un model care din nefericire, astazi nu il mai prea gasim…

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari