Un raport independent devoalează cifrele DEZASTRULUI din Norvegia: 76% dintre copiii internați de Barnevernet au dezvoltat probleme psihice. REACȚIE: Dați-le copiii înapoi familiilor Bodnariu, Nan si tuturor celorlalți oameni pe care i-ați ucis

stop barnevernet
Cazurile familiilor Bodnariu și Nan cunosc o nouă întorsătură. După ce timp de luni de zile, mărturiile părinților despre abuzurile Barnevernet au fost desconsiderate, acum un raport al Centru Independent ce aparține de Facultatea de Medicină a Universității pentru Știință și Tehnologie din Trodnheim arată proporțiile dezastrului.
Conform acestui studiu, peste 76% dintre copiii internați în centrele Barnevernet (Protecția Copilului din Norvegia) suferă de grave probleme psihice. Ministrul Copilului și Egalității Sociale din Norvegia, Solveig Horne s-a arătat șocată, declarând că „cifrele sunt mult mai mari decât m-aș fi așteptat”.
Rezultatele studiului, care poate fi accesat aici, au fost dezvăluite de românul George Alexander, fost director de grădiniță în Norvegia.
„Întrebarea pe care orice om de bun-simț si-o poate pune acum este… De ce suferă 76 % dintre acesti copii de grave probleme psihice dacă Barnevernet le asigură o viață atât de minunată? De ce această industrie numită Barnevernet livrează pe bandă rulantă oameni bolnavi psihic în societate? De ce îmbolnăveste Barnevernet copiii nostri? De ce îi distruge psihic?”, a comentat el pe facebook.
Acesta mai afirmă că politicienii norvegieni au ascuns dezastrul, iar oamenii care au tras semnale de alarmă au fost dați la o parte, așa cum a fost și cazul său.
Cititi mai mult aici – http://www.activenews.ro/stiri-social/Un-raport-independent-devoaleaza-cifrele-DEZASTRULUI-din-Norvegia

2 comentarii (+add yours?)

  1. Iuliana
    apr. 01, 2016 @ 14:25:43

    …și câți sărmani s-au sinucis de disperare,atât dintre copii,cât și dintre părinți,nu ne mai anunță nimeni! Brevik,cu mulțimea de peste 60 de asasinați,este tot o „realizare”marca Barnevernet!Personal cred că e o organizație de sorginte satanică,pentrucă întâlnim în cea ce o privește o mulțime de păcate capitale!Doamne Iisuse,vino în ajutorul disperaților și mântuiește-i ! Smulge perdeaua ipocriziei și fă să se dezgolească toată ticăloșia acestei organizații,în fața lumii întregi și să roșească toți cei ce au aprobat modul ei „civilizat” de a impune ..„.disciplina”!

    • rodi
      apr. 01, 2016 @ 14:49:08

      Continuam sa ne incredem in Dumnezeu in privinta asta, ca se pare ca nimeni altcineva nu poate sa castige luptand impotriva lor decat daca Dumnezeu intervine.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari