Dan Bercian – Scrisoare deschisă adresată domnului Președinte Klaus Iohannis

iohannis

  Dan Bercian, Radio Unison Zalau:

(Ideile din materialele postate la rubrica “Editorial” reprezintă punctele de vedere personale ale autorilor şi nu angajează în nici un fel Biserica Harul din Zalău)

Sunt unul dintre cei care v-au acordat votul, atunci când ați devenit Președinte al României.
Nu v-am cunoscut și nu calitățile dumneavoastră m-au determinat să vă votez ci disperarea că un altul, dovedit ca hoț și mincinos, ar putea ajunge în acestă funcție atât de importantă.
Sunt sigur că această spaimă și disperare i-a împins pe cei mai mulți români să vă acorde votul și să stea la cozi interminabile, pentru a evita ca hoțul să ajungă paznic la stână, sau lupul să devină șef peste oi.

Dar după ce ați ajuns Presedinte al Romaniei m-ați dezamăgit total. [……]

Dacă îmi era frică că un hoț ar putea ajunge președinte al țării constat că și dumneavoastră vă aflați în aceeași postură: ne-ați mințit că sunteți creștin. S-a dovedit că nu sunteți și că luptați împotriva adevăraților creștini, cei ce v-au votat si pe care acum îi numiți “fanatici religioși”.

Nu înțeleg de ce Dumnezeu a permis să ajungeți președinte. Pentru că nimic nu se întâmplă fără voia Lui, după cum scrie Pavel în Romani 13:1. Poate v-a acordat o șansă de a vă îndepărta de rău, și de a trece de partea Lui, spre binele dumneavoastră și a întregului popor. Șansă pe care, până acum, nu ați fructificat-o, dimpotrivă.
[……..]
Domnule Președinte Iohannis, poporul român vă va taxa dacă veți lupta în continuare împotriva lui, susținând răul și păcatul, dar Dumnezeu vă va trage la răspundere dacă veți continua în felul acesta. V-a ridicat, făcând o minune, dar vă poate îndepărta la fel.

Noi, creștinii din Romania, ne vom pune încrederea în Dumnezeu, văzând asaltul răului în România. Nu suntem de acord cu sodomizarea țării, pentru că sodomizarea atrage mânia lui Dumnezeu. Sodomizarea societății nu este progres ci regres: religios, cultural, social, de orice fel. S-ar părea că creștinii au ajuns în inferioritate și puși la colț, dar nu este adevărat. Un mare german și un om al credinței, pe urmele căruia ați face bine să călcați, Martin Luther, spunea: “Eu si cu Dumnezeu formăm majoritatea”.
Așa și noi creștinii care vrem să îl onorăm pe Dumnezeu, prin viață și ascultare. Oare chiar nu realizați că stând de partea sodomiților v-ați așezat într-un loc deosebit de periculos?

Este Joi, 27 octombrie 2016, zi în care creștinii din România, văzând cum gândește președintele lor și pe ce direcție vrea să ducă lucrurile, au ales cea mai bună cale de luptă: postul și rugăciunea. Mă alătur și eu la acest demers încrezându-mă în Dumnezeu. Căruia Îi mulțumesc mult și pentru Psalmul 37. Și în umilință, cu smerenie, fără ranchiună și mânie, îndraznesc să vă dau un sfat, dumneavostră și tuturor celorlalți din România care au putere de decizie și care pot bloca inițiative legale ale cetățenilor (De exemplu revizuirea Constituției în sprijinul familiei așa cum a lasat-o Dumnezeu): nu vă împotriviți lui Dumnezeu, nu stați de partea răului și a sataniștilor care vor să conducă lumea și pocăiți-vă de tot răul în care poate ați trăit dar pe care, sigur, l-ați sprijinit până acum. Dumnezeu este bun și iartă și își abate mânia dar numai de la cei ce se pocăiesc și renunță la rău si la păcat.
Domnule Președinte, încă nu este totul piedut pentru dumeneavoastră. Profitați de șansa pe care Dumnezeu v-a acordat-o, și salvați-vă sufletul și dați o șansă spre bine poporului român. Nu lăsați ca “adevărul să se poticnească în piața de obște” după cum scrie la Isaia 59:14

Citiți în Biblie și veți vedea că nu este chemare mai înaltă pentru un lider politic sau spiritual decât aceea de a conduce și îndruma poporul spre a face voia lui Dumnezeu ……

CITESTE Scrisoarea INTEGRALA aici – http://www.radiounison.ro/editorial/scrisoare-deschisa-adresata-domnului-pre%c8%99edinte-klaus-iohannis.html

2 comentarii (+add yours?)

  1. dininimapentrutine
    oct. 29, 2016 @ 00:52:37

    Din nefericire dupa ceva timp se adevereste faptul ca actualul presedinte de condus din umbra

  2. octavpelin
    oct. 29, 2016 @ 03:23:31

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari