Pastor Vasile Burciu – Marturisirea vindecarii lui de cancer la ochi

Vasile Burciu Photo Agnus Dei

Vasile Burciu Photo Agnus Dei

„Fiul lui Dumnezeu, fiind chemat si in casa mea, acum un an si ceva, a raspuns si a venit si sunt convins ca a trecut prin casa fiecaruia, atunci cand a fost chemat. Vine cu mare placere, cu mare dragoste cand este chemat. L-am chemat eu,  L-am chemat de nenumarate ori, L-a chemat sotia mea, L-au chemat copiii, L-a chemat biserica din Modesto [biserica in care se afla predicand Pastorul Burciu in acest video]. Multumesc ca L-ati trimis si dvs. la mine si e aceasta cale, daca altcineva va auzi, multumesc tuturor fratilor care L-au trimis pe Domnul la mine.

A inceput toata suferinta prin a-mi pierde vederea la ochiul stang, in proportie de 70-75%. Am mers la doctor, mi-a dat o prescriptie, mi-a dat ochelari. Am mers inapoi la el si i-am spus ca nu sunt buni ochelarii, ceva ma deranjeaza. El m-a trimis la alt doctor. Acel doctor a zis ca vede o umbra in spatele ochiului si m-a trimis la MRI. Si in seara de 20 ianuarie 2013, doctorul, pe la 7:30, m-a sunat si mi-a spus: Am rezultatul. Sa fii tare, suntem oameni, nu suntem vesnici pe pamantul acesta…” Si eu l-am intrerupt si i-am zis: „Domnul doctor, nu sunt speriat de nimic. Eu cred ca Dumnezeu ma are in mana Lui. Orice s-ar intampla, chiar daca ar fi sa mor, nu este nici o problema pentru mine.

El a spus: Atitudinea ta imi place. Deci, trebuie sa trec direct la subiect. In spatele ochiului stang este ca marimea unui ou de gaina, o tumoare canceroasa, care impinge ochiul afara si impinge creierul inauntru. De urgenta trebuie sa mergi la un spital de specialitate in alta parte. El mi-a facut un dosar cu diagnosticul si tot ce a trebuit sa scrie. Si in dimineata de 25 ianuarie am fost la Spitalul Universitar din San Francisco, la urgenta, pentru ca nu aveam nici o asigurare, nu aveam nici un doctor care sa ma astepte. Acolo, am fost preluat si de la 5 dimineata si pana la 11, au venit cel putin 20 de cadre medicale, doctori, studenti de la universitate si au facut fel de fel de cercetari, fel de fel de masaje la fata, sa vada, cautau ei sa dea un diagnostic. Durerea era destul de mare, din ce in ce mai mare. La un moment dat i-am spus sotiei: Vreau sa mergem acasa, pentru ca n-am venit aici pentru masaj. Pe mine ma doare. Nu vad nici un doctor specialist care sa aiba grija de situatia mea, pentru ca n-am asigurare. Dumnezeu va lucra cumva.

Numai am terminat de vorbit in romaneste cu sotia si intra un doctor, Matthew Russell. Se aseaza pe un scaun si imi spune: „Nu pleca acasa, daca pleci, nu mai pot sa intervin si sa te tratez. Ramai, sa-ti fac analizele astazi. Pentru mine a fost ceva extraordinar. L-am intrebat: Auzi, imi dai voie sa te intreb ceva? El a zis: Da, orice, intreaba-ma. Numai el nu se astepta la intrebarea mea. „Tu crezi in Dumnezeu?” El a ramas surprins si a zis: „Nu sunt om de biserica, dar cred ca exista Dumnezeu.” Atunci am spus: „Atunci ma las in mainile tale si in mainile lui Dumnezeu, pentru ca tu n-ai stiut ca eu am vorbit cu sotia in romaneste. Am vrut sa plec acasa si Tu mi-ai spus, Dumnezeu mi-a spus, sa nu plec acasa.

Atunci m-a luat, mi-a facut analizele si chiar a doua zi m-a sunat si mi-a spus: Este un cancer foarte agresiv, creste 4 mm pe luna. Multa vreme, pentru viata pe pamantul acesta, nu mai este. Speranta nu mai este. Dar, vom incerca sa facem ceva pentru tine. I-am multumit frumos si i-am spus foarte senin: Nu conteaza ce se intampla, eu sunt n bratul Domnului. Am fost crescut sa cred in Dumnezeu. Il cunosc pe Dumnezeu, care a lucrat de multe ori in viata mea, si i-am spus: As vrea sa crezi si tu cum cred eu. In sfarsit, el a spus ca va lua legatura cu doctorul neurochirurg, seful compartimentului de la Universitatea San Francisco. Cand am auzit despre e e vorba, m-am rugat, numai eu si acest Fiu de Dumnezeu, Isus Hristos…. (pana la minutul 1:29:38)

Marturia Pastorului Vasile Burciu incepe la minutul 113:00

Cei pe care va indeamna Dumnezeu sa va rugati pentru un caz asemanator, a sorei Magda Popescu, va rugam sa cititi aceasta postare si sa sprijinim in rugaciune pe Magda Popescu, ca Domnul sa se induplece si de ea si de ochiul ei. – Sa ne rugam insistent pentru Magda Popescu !

VIDEO by David Miclea, multumiri sorei Ica D. pentru video!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari