Ajutor pentru cele cinci fetite ramase orfane de mama

Religia curată şi nepângărită înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să ai grijă de orfani şi de văduve în necazurile lor şi să te păstrezi. Iacov 1:27 [Biblia]

Dragi frati si surori, daca locuiti in apropiere si aveti posibilitatea sa mangaiati aceste fetite, sa le ajutati cu alimente sau cu hainute, mai ales acum de sarbatori, va rugam sa luati adresa de mai jos si sa vizitati aceste copilase orfane. Mama a apelat grupului nostru Pro Reintregirea Familiei pentru donatii de sange, suferea de leucemie, dar a murit fulgerator, lasand in urma aceste fetite scumpe. Sa ne si rugam pentru ele, caci stim ce greu le este si le va fi pe viitor. Dumnezeu sa le cuprinda in bratul Sau si sa le ocroteasca. Cititi mai mult :

Pro Reîntregirea Familiei GroupProcopiu Dacian – Pentru cei care ați urmărit îndeaproape cazul mamei bolnave de cancer Laura Ionescu, cu cele cinci fetițe, îmi pare nespus de rău să vă anunț că ieri a trecut la cele veșnice. La numai 26 de ani… 😢

Dar ca să alinăm, câtuși de puțin imensa durere a fetițelor, a familiei am insistat la sora Laurei -Petronela Ionescu – să-mi dea o adresă unde am putea să trimitem câte ceva fetelor, inclusiv o carte poștală. Ce am primit de la dânsa, am pus pe lista roșie de mai jos ca să vă împărtășesc și dumneavoastră în caz ca vrea și poate cineva să doneze ceva pentru fetițe. Nu putem ignora aceste suflețele dacă vestea a ajuns la noi. Aceste suflete acum in prag de sarbatori sunt cătrănite de jale mare.

Nu mai de mult, ci acum pe 9 decembrie, această mămică, cerea sânge ca să trăiască, să supraviețuiască și să se întoarcă din spital înapoi cât mai repede la fetițele ei, și când colo… ieri a murit. Doamne! Ce trist! N-a cerut bani, ci viață, ajutorul semenilor ei sa trăiască și ea mamă la fete. Cât de tragic este atunci când orice urmă de speranță este spulberată iar mămica acestor fetițte a venit înapoi acasă de Crăciun dar… in sicriu. Cum am putea să uitam de aceste suflețele.

Laura a fost o eroină, și acum 6 ani, când în mod miraculos a nascut tripleți, sănătoși și bine.

Uitați linkul cu postarea ei ca să vă amintiți ce a scris ea pe Facebook in data de 9 decembrie:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1952656735056166&id=100009355746443&pnref=story

Pentru persoanele care doresc să vină în sprijinul familiei greu încercate cu sprijin financiar, numărul de cont bancar al tatălui este: RO51BTRLRONCRT0210570801, titular Vasile Ionescu. Adresa familiei: Vasile Ionescu, comuna Boţeşti, judeţul Vaslui.

 CITESTE si –

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: