Atacuri teroriste asupra a doua biserici crestine din Lahore, Pakistan

Photo credit metrovaartha.com

Creștinii s-au adunat pentru un protest în Pakistan în timp ce mica lor comunitate se pregătea să-și îngroape morții. Doi atacatori sinucigași s-au detonat în apropierea a două biserici din orașul Lahore, în timp ce creștinii erau prezenți la serviciul religios. Exploziile au avut loc la scurt timp într-o vecinătate creștină, cunoscută ca Youhana Abad. Acest bărbat a supraviețuit în urma uneia dintre explozii. Spunea că prima explozie a avut loc la o biserică catolică, unde siguranța este bine asigurată.

Atacuri sinucigase la 2 biserici – Crestinii din Pakistan Martie 2015 Photo  www.saudigazette.com.sa

”Al doilea atac a avut loc la ”Church of Pakistan”. Două persoane au fost arestate. Atât de mulți oameni au fost răniți. Eu am văzut trei persoane moarte. Majoritatea oamenilor au fost răniți”, spunea Joseph Francis.

Creștinii au ieșit în stradă imediat după atentate pentru a cere să se facă dreptate și să se pună capăt atentatelor asupra comunității lor.

Atacuri sinucigase la 2 biserici – Crestinii din Pakistan Martie 2015

”Îi cerem guvernului să ofere protecție pentru toate locurile de închinare, indiferent de religie, inclusiv locurile de rugăciune ale musulmanilor. În Pakistan, minoritățile nu sunt în siguranță și noi vrem siguranță. Dorim binele Pakistanului și îi suntem loiali țării”, spunea Părintele Bernard Yousus Bhatti.
În loc să aștepte pentru dreptate legală, câțiva protestanți pakistanezi supărați și-au făcut singuri dreptate. L-au ars de viu pe unul dintre presupușii complici și au mai ucis încă unul. Imaginile video sunt prea dure pentru a putea fi vizionate.

O facțiune a talibanilor pakistanezi a cerut să se afle cine este responsabil pentru aceste atacuri asupra bisericilor. Poliția a început o investigație.Stire difuzata in Mapamond crestin 559 – aprilie 2015 – ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri/

In total au murit 15 persoane. Vezi aici – http://www.onenewspage.com sau in al doilea video.

Suicide Bombers Kill 15 People

at Pakistan Churches

 Pakistani Taliban suicide bombers exploded themselves near two churches in the eastern city of Lahore on Sunday, as worshippers were gathered inside. Officials said fifteen people died, in this latest attack against religious minorities in the increasingly fractured country.

 VIDEO by wochit News

4 comentarii (+add yours?)

  1. Iosif
    apr. 08, 2015 @ 04:50:39

    Iata marturia unui ucigas de crestini islamist,schimbat de Domnul.

    • rodi
      apr. 08, 2015 @ 13:08:17

      interesanta marturie. Am vazut ca acest canal e plin de marturii a musulmanilor intorsi de la religia lor, si crezand in jertfa mantuitoare a Domnului Isus. Minunat!!!

  2. Trackback: Musulmani Suniti declara (din nou) razboi impotriva crestinilor din Pakistan | agnus dei - english + romanian blog
  3. Trackback: Cum explică Primăria din Paris decizia de a nu ilumina Turnul Eiffel în culorile Pakistanului după atentatul de la Lahore | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari