Si-a dat demisia directoarea de la Barnevernet din Tromso, unde locuieste familia Nan

Directoarea de la barnevernet Tromso, Enhetsleder Elizabeth Kræmer

Directoarea de la barnevernet Tromso, Enhetsleder Elizabeth Kræmer

Trad. AGNUS DEI

Directoarea de la barnevernet din orasul Tromso, Enhetsleder Elizabeth Kræmer, si-a dat demisia în urma cu 2 saptamani impreuna cu alți angajati în urma neregulilor si acuzatiilor aduse protectiei copilului din Tromso. Kraemer are o noua functie, este acum consilier la Departamentul de Educație orașului si nu va mai lucra de loc cu protectia copilului. Directorul municipal, Kari Henriksen spune ca pierde un bun lider, dar intelege decizia demisiei. Impreuna cu ea si-au dat demisia si alti functionari.

Dupa multa critica- de notat- a fost un caz in care Protectia Copilului a inchis un caz prin telefon, dupa  o  convorbire cu mama. Din acea convorbire singulara, mama a fost diagnosticata cu probleme psihice. Problema nu este doar ca a fost diagnosticata intr-o convorbire telefonica si nu fata in fata, dar nici macar nu a fost diagnosticata de un psihiatru, ci de un functionar CPS.

Oficialitatile din municipalitatea Tromsø au pus la îndoială anterior acuzatiile si critica ca Protectia Copilului isi desfasoara activitatea ‘intr-un mediu de lucru sărac si a unei culturi predominante a fricii’. De data aceasta se va implica si  guvernatorul districtului printr-o investigatie.

Din articol, se pare ca o asociatie, ‘Ascoiatia Nationala de Ingrijire a Copilului’ e cea care a pus presiune pe CPS cu acuzatii de inselaciuni si ascunderea infractiunilor savarsite de CPS. Printre altele, aceaste organizatie a cerut ca municipalitatea sa folosească un expert extern pentru a revizui mediul de lucru la CPS.

Directorul municipal, Kari Henriksen nu neaga ca a existat o presiune media asupra serviciului protectiei copilului. Directorul Kari Henriksen nu specifica care mass media a pus presiune, cea interna sau si cea internationala.

Raportat in ziar norvegian aici, 3 februarie 2016 – http://www.nrk.no/troms/enhetsleder-ved-barneverntjenesten-trekker-seg-med-umiddelbar-virkning-1.12785281

 Acum, sa deschida o investigatie urgenta si sa dea copiii familiei Nan inapoi!

32 comentarii (+add yours?)

  1. Trackback: Si-a dat demisia directoarea de la barnevernet din Tromso, unde locuieste familia Nan | Pastor Ciprian Barsan
  2. Dorian C
    feb. 16, 2016 @ 08:50:56

    Reblogged this on Christ4roNews.

  3. Liviu and Ramona Maxim
    feb. 16, 2016 @ 08:54:05

    Reblogged this on Scandinavia Evanghelica.

  4. Trackback: Si-a dat demisia directoarea de la Barnevernet din Tromso, unde locuieste familia Nan – Revista ARMONIA – Saltmin Media
  5. Trackback: Si-a dat demisia directoarea de la Barnevernet din Tromso, unde locuieste familia Nan – CrestinTotal.ro
  6. Trackback: Și-a dat demisia Directoarea de la Barnevernet din Tromso, unde locuiește familia Nan | „A venit Învăţătorul şi te cheamă.”
  7. Any
    feb. 16, 2016 @ 09:40:19

    Daaaa !!! Sa se deschidă o ancheta si sa fie reevaluați toți patintii :/ sa se asculte opiniile lor , sa se verifice starea lor psihică , sa se faca o constatare reala a lucrurilor !!!
    Inclus felul cum sunt tratati copii acolo unde sunt plasați !!!
    Este foarte important !!!

  8. SandaTulics
    feb. 16, 2016 @ 09:41:06

    E bine!Incep sa se vada consecintele lacrimilor, rugilor, unitatii in post si manifestari!Marire tie Doamne!

  9. Manuela 🇺🇸
    feb. 16, 2016 @ 09:52:58

    It’s good that they got rid of one dirtbag (can’t think of a more appropriate descriptive term), but they ought to put these people in jail, not give them other director positions…sighhhhh

    • Letitia
      feb. 16, 2016 @ 22:41:19

      familiile au fost pedepsite pe nedrept luandu-le copii, ar trbui sa fie si ei pedepsiti sa plateasca famiiliilor pt asta .plus inchisoare ca sa-u jucat cu vietile acestor parinti si copii, pot avea urmari phsihice .si sa le plateasca toate cheltuielile . de aceea vor sa se scoata curati sa nu plateasca

  10. Io
    feb. 16, 2016 @ 10:43:36

    Văd ca si-a găsit foarte repede alt job.
    Ăsta nu ar trebui sa o scutească de eventualele repercusiuni ale faptelor ei de pe vremea când lucra la barnevernet.

  11. cornelilioi
    feb. 16, 2016 @ 10:49:55

    Reblogged this on ENCOURAGE by cornelilioi.

  12. Daniel Cifor
    feb. 16, 2016 @ 12:19:00

    This is where Mirjam locuieste daca va aduceti aminte de tinara care a postat pe YOUTUBE O CHEMARE LA AJUTOR. Below is her video.
    Also read : http://www.aftenbladet.no/magasin/–Jeg-har-en-folelse-av-at-jeg-ikke-lever-3858594.html

    • rodi
      feb. 16, 2016 @ 13:40:14

      multumim, e unul dintre primele videos care le-am vizionat in decembrie, dar uitati cum a trecut timpul si nu am mai ajuns sa-l postam. Voi face o postare mai tarziu si vom publica inca o marturie groaznica ca dovada a abuzurilor savarsite de Barnevernet! Multumim pentru video!

  13. Trackback: Directoarea Barnevernet din Tromso, acolo unde locuiește familia Nan, și-a dat DEMISIA - Vocea Transilvaniei
  14. Ucu Neluta Filip
    feb. 16, 2016 @ 12:43:19

    Slava ,cinste si marire sa fie aduse DOMNULUI care isi incepe lucrareain aceste grele situatii si credem ca cei rai vor fi dati pe fata iar cei neindreptatiti vor avea izbinda si vor fi mingiiati.DOAMNE te rugam lucreaza in continuare prin mila si dragostea ta AMIN.

  15. Sanda
    feb. 16, 2016 @ 13:54:29

    Cu o floare nu se face primavara ! E mai mult decat nimic faptul ca si-a dat demisia aceasta directoare ,dar ceilalti ???? Unde se ascund ???? Vreau sa vad rezolvarea tuturor cazurilor care au avut de suferit pentru abuzurile si nedreptatile ce le-au si le indura !

    • rodi
      feb. 16, 2016 @ 13:56:29

      Bine spus si nicio grija, pana cand nu avem copiii inapoi, nu ne oprim!

      • Vocea Diasporei
        feb. 16, 2016 @ 18:10:49

        Protestele ar trebui sa se indrepte spre guvernantii nostri. Nu spre Norvegia.
        Pare ca pe Johannis drept in cot il doare. Cat timp nu-i tataie fundul, nici nu se va implica.
        Protestati contra presedintelui si guvernului, sa se implice.De nu, Jos. L-am votat sa ne apere drepturile, nu sa ne vanda copii la straini, pe bani putini, ne mor copii si batranii de foame in tara, in timp ce sotia lui se mbraca de la cele mai luxoae case de moda din lume.
        Jos Johannis, nu s-a implicat deloc in cazul familiei Nan sau Bodnariu.
        Jos guvernul.
        Vrem un presedinte care stie valoarea cuvantului.TATA.

        Vocea Diasporei.

        • Phœbe
          feb. 17, 2016 @ 01:52:55

          @Vocea Diasporei
          A carei diaspore sunteți dv vocea?? Nu mai politizati cazurile acestea. Mergeti la falsii profeți care-și plâng acum de mila pe la tv. Aici ne ocupam cu altceva.

  16. Trackback: Directoarea Barnevernet din Tromso, acolo unde locuiește familia Nan, și-a dat DEMISIA - TuristBrasov.ro
  17. adriana
    feb. 16, 2016 @ 16:06:50

    trebuie facute anchete si dezvaluite public abuzurile .

  18. Trackback: Vocea Transilvaniei – Autorităţile din Maramureş se implica în cazul Familiei Nan | agnus dei - english + romanian blog
  19. octavpelin
    feb. 17, 2016 @ 01:54:46

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  20. dan
    feb. 17, 2016 @ 02:20:47

    Pai cu cine sa vorbim? Cu statul norvegian, cel care a decimat codul(peste marin) incepand cu BERGEN, Norvegia, statul ce a distrus populatia de balene arctice? Balenierele norvegiene au facut masacre, pe tarmuri curgeau rauri de sange, asa cum curg azi lacrimi din ochii familiilor carora li s-au luat copiii! Ba cred ca e si o sarbatoare norvegiana a masacrelor, am vazut ceva pe net! Si atunci, cu cine sa vorbim? Cu Barnevernet, institutia infailibila? Oare cum isi cresc ei copiii? In spiritul nordic, mancand conserve din Tailanda sau Taiwan? Demisii? Ce demisii? Praf in ochi, toti merg la vanatoare de cod, prin alte emisfere! Si aici curge sange, dar din ranile noastre!

  21. Trackback: Si-a dat demisia directoarea de la Barnevernet din Tromso, unde locuieste familia Nan | Daniel Olteanu
  22. Octavian Mesesan
    feb. 17, 2016 @ 09:34:22

    Văd că Dumnezeu își începe lucrarea dovedind că nu este nepăsător ci ră spunde la strigătul celui nenorocit,din cauza actiunilor răutăcioase a celor tari !

  23. mariana filipas
    feb. 17, 2016 @ 13:08:19

    Ar trebui reevaluati nu parintii,ci toti cei ce fac parte din aceasta asociatie bolnava si inapoiata din toate punctele de vedere.

  24. Trackback: Și-a dat demisia directoarea de la Barnevernet din Tromso, unde locuiește familia Nan! – Stiri Crestine | Info Crestin |Evenimente Crestine | Predici Online|Cantari Crestine
  25. Trackback: Sa continuăm să susţinem cauza familiei Dumitru si Michaela NAN | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari