Nici Obama nu ar fi zis-o mai bine….

Foto via Klaus Iohannis

Foto via Klaus Iohannis

Nici chiar Obama nu putea sa o zica mai bine ca dl Iohannis. Asemenea lui Iohannis, dlui Obama ii place sa ofenseze miscarea profamilie si crestina.  Dar problema e mult mai grava decit scaparea limbii Presedintelui Romaniei. Suspectam ca declaratiile lui nu au fost scrise de el, ci de consilierii care-l inconjoara. Inclinam sa gandim ca dl Iohannis nu are capacitatea intelectuala sa conceapa mesajul atit de secular, scris int-un limbaj atit de secular, si folosind o terminologie atit de precisa la adresa oamenior intelepti si responsabili. Termenii folositi de el sunt termenii standard folositi de grupurile de lobbying si propaganda a homosexualilor occidentali cind se lanseaza impotriva celor care nu agreeaza cu ei, in principal crestinii, Biserica ori Vaticanul. E rusinos ca acest tip de vocabular virulent anticrestin a ajuns la noi prin intermediul Presedintelui, o persoana care se declara crestina. E rusinos si pentru ca dl Iohannis se identifica ca fiind o persoana de dreapta si apartinind unui partid politic de dreapta. Dle Iohannis – miscarea conservatoare din Romania va repudiaza. Nu va consideram un adept al conservatorismului politic. Conservatorii pretuiesc religia, valorile crestine, viata copiilor nenascuti, familia, casatoria. Declaratiile dvs arata ca nu pretuiti aceste valori. Dl Iohannis are mai mult in comun cu dl Remus Cernea decit cu crestinii Romaniei.

Dl Iohannis ne aminteste ca apartine unei minoritati religioase. Dar pare a nu-i impartasi valorile. Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, e si ea, asemenea dlui Iohannis, luterana. De fapt, e fiica de pastor luteran din fosta Germanie de Est comunista unde a crescut. Dar spre deosebire de Presedintele german al Romaniei, dna Merkel a fost categorica si consistenta de la inceput pina azi – se pronunta si s-a pronuntat mereu impotriva casatoriilor homosexuale, este pro-viata, si a criticat de multe ori experimentele bizare facute de oamenii de stiinta pe embrionul uman. In privinta valorilor crestine mostenite de la tatal ei, dna Merkel a dovedit ca are o sira a spirarii. In contrast, dlui Iohannis pare sa ii fie rusine de valorile crestine. De acum inainte ne va fi si noua rusine de el.

Consilierii cu care dl Iohannis s-a inconjurat sunt secularisti, unii dintre ei facind afirmatii anticrestine in public. Sunt consilieri de tip sorosist, anticrestini, globalizanti, care dispretuiesc suveranitatea nationala, si se asociaza elitei intelectuale seculariste. Dispretuiesc crestinismul. Consilierii dlui Iohannis impartasesc valorile seculare, anticrestine ale Occidentului. Unii dintre ei au ajuns sa prinda un curs ori semestru ori masterat la o universitatea occidentala (chiar la „Stannford” cum scria, pocit, una din politicienele Romaniei al carei nume nu merita sa fie mentionat aici), au imbratisat ideile bizare ale unor profesori universitari radicali si extremisti occidentali, si la intoarcerea in Romania au inceput sa ne spuna ca suntem inapoiati, demodati, intoleranti si ingusti la minte. Sunt prozeliti secularisti care fac prozelitism in favoarea secularismului. Uita ca, asa cum aminteam mai sus, crestinii i-au asigurat dlui Iohannis pozitia pe care o are astazi. Cu toate astea, printre consilierii lui nu se afla niciun crestin. Dl Iohannis le-a acceptat voturile dar dintre ei nu a pus pe nimeni in functii importante, nu a numit ambasadori, consuli, ori demnitari crestini care sa reprezinte Romania in institutiile europene ori internationale.

Citeste mai mult aici – ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA – DECLARATIILE IRESPONSABILE ALE dlui IOHANNIS

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari