Pagina Beniamin Fărăgău – Predici si O proorocie citata de Pastorul Bisericii Baptiste IRIS 1999

Beniamin Faragau

PREDICI, studii, seminarii 2014

Beniamin Fărăgău – Conferinţa Apocalipsa – Biserica Bethel Abbotsford, Vancouver, British Columbia

Nora si Beni Faragau

Nora si Beni Faragau

Vezi alte predici si Lansarea de Carte din 2013:

sursa pozei Vimeo

Proorocie citita in biserica de Pastorul Beni Faragau in 3 Ianuarie 1999:

…La Multi Ani. Am intrat in anul 1999. Suntem in 3 Ianuarie. E un an de advent, un an de asteptare, a intoarcerii dintre milenii. Ca si dumneavoastra ma intreb si eu, probabil ne intrebam cu totii pe planeta aceasta, „Oare ce ne va duce anul?” Aseara, privind telejurnalul, am vazut ca la sfarsitul anului trecut s-a facut un sondaj. Si, in urma acestui sondaj, facut pe intregul glob s-a constatat ca Romanii sunt cei mai pesimisti oameni de pe planeta. Nicaieri, dragii mei, nu sunt oameni atat de aplecati cu nasul in tarana ca noi la acest inceput de an. Dar, poate stiu ei ceva, legat de ce va aduce anul.

Va pomeneam de una din experientele mele din luna Decembrie. Ma grabeam sa fug la Iasi. Si trenul pleca peste ojumatate de ora si mi-a intrat in casa un prieten. L-am mai vazut eu, aici la adunarea noastra, au fost ani de atuncea. Era un Olandez, Danez, rupea engleza si mi-a zis, „Vin de la Craiova sa-ti las o scrisoare, si fug ‘napoi la Craiova. I-am spus, „Imi pare rau, n-am timp sa stau cu tine acum. Mi-a dat scrisoarea, am plecat pana la gara, a asteptat pana am urcat in tren, el s-a dus in treaba lui. Eu m-am dus in treaba mea. Am luat scrisoarea, am pus-o in geanta si nu m-am prea uitat peste ea. In zilele acestea am luat-o in mana si am citit-o si as vrea sa v-o citesc si dumneavoastra, pentru ca se framanta cu intrebarea: Oare ce ne aduce anul care vine?

Ma aflam deja de cateva saptamani pe insula Patmos, singur. Venisem aici sa ma rog si sa-L caut pe Dumnezeu. Am gasit o capela mica, capela sf. Nicolaie, care nu prea era vizitata de oameni. Am intrat in ea ca sa-mi vars inima inaintea Domnului. Am gasit apoi o stanca pe coasta dealului, unde obisnuiam sa merg si sa ma rog, citind si meditand la Cuvantul Domnului. Am mancat foarte putin in acele zile. De cateva ori am visat pestera unde sf, apostol Ioan a primit marea Apocalipsa. In ziua de 20 Iunie, la  3:50 dimineata, aici in Patmos, camera mea s-a umplut de o mare lumina. Desi in jurul camerei mele nu exista nici un fel de lumini, casa se afla undeva la capatul drumului, singura, langa o manastire.

Si cand m-am trezit de-a binelea, am vazut 5 ingeri deosebit de frumosi. Le-am vazut fetele, ca niste fete de om, desavarsite de frumusete, si pline de lumina. Le-am vazut ochii, parul, mainile. La dreapta mea erau doi ingeri. Si cand am privit la stanga mea, am vazut alti 3 ingeri. Aveau aripi. Ei aveau robe albe, deosebit de frumoase, care mergeau pana la podea. Infatisarea lor nu poate fi descrisa in cuvinte. M-am intrebat, „De ce-o fi veit la mine 5 ingeri?” Tremuram din toate incheieturile. Am vrut sa tip, dar n-am putut.

Tocmai inainte de a zari pe cei 5 ingeri, in duhul meu ma dusem in mijlocul unei mari multimi, unde predicam in limba engleza. La stanga mea era un interpret cu parul inchis si cu haina gri. Dar, nu-mi aduc aminte in ce limba talmacea cuvintele mele. Profeteam un mesaj pentru biserica, „Biserica Mea, predici despre dragoste si inveti despre ea, dar, ar trebui sa o si practici. Trebuie s ao arati. Exista o profunda nevoie de unitate in trup. Aveti intre voi multe partide. Duhul Meu nu va lucra acolo unde nu exista unitate. Exista multa carnalitate, multa fire in biserica Mea. Prea multa necuratie in biserica Mea. Eu doresc sa va vad un popor sfant. Am murit ca sa fiti sfinti. 

In timp ce profeteam in Duhul, tremuram tot. Ochii mei erau deschisi si ma vedeam predicandu-le unei multimi. Si de-odata, in timp ce profeteam au aparut acesti ingeri puternici. M-am retras de la amvon si-am simtit ca ma prabusesc. Acum sunt treaz de-a binelea. Toate acestea, toate acestea se intampla, parca in duhul meu.

Apoi, de-o data, unul dintre ingeri, unul dintre cei de la dreapta mea au zis, „Suntem 5 ingeri ai celor 5 continente. Suntem aici sa aducem mesaje cu privire la cele 5 continente ale lumii.” In clipa in care am auzit aceste cuvinte, am auzit de asemenea multimile pe care le vedeam strigand, „Oh! Oh!” Cred ca si multimile au vazut pe acesti 5 ingeri. Domnul mi-a aratat ca zilele ce stau in fata noastra, in multe parti ale lumii, Dumnezeu urmeaza sa se reveleze pe Sine prin ingeri slujitori. Lucrul acesta se va intampla in public. Se va intampla in Biserici. Mii de oameni vor vedea pe ingeri in acelasi timp si vor sluji trupului lui Hristos in zilele din urma. Apoi, ingerul a continuat, „Ceea ce vezi si auzi, spune neamurilor si popoarelor.” Ingerul a continuat. Deci, ceea ce-am primit, nu pot pastra doar pentru mine. Ca vor primi, fie ca nu vor primi, trebuie sa spun aceste lucruri neamurilor.

Harta celor 2 continente: Asia (include orientul mijlociu) si Oceania:

ASIA si OCEANIA – Primul inger a zis: 

Am un mesaj pentru toata ASIA. Cand a rostit aceste cuvinte, doar in cateva clipe am vazut toata China si tarile Asiei- Vietnamul, Laosul, desi nu vizitasem niciodata aceste tari. Am vazut insulele Filipine, Japonia, Singapore, Malaysia, Indonesia. Apoi ingerul mi-a aratat Guineea, Irianjaia, pana la Australia, Noua Zeelanda. „Sunt ingerul Asiei,” a zis el. Si in mana lui am vazut o trambita mare pe care el urma sa o sune peste intreaga Asie. „Milioane vor auzi glasul de tunet al Domnului.” Apoi, ingerul a zis, „Vor urma dezastre, foamete si multi vor muri de foame. Vantui puternice vor sufla peste continent, asa cum nu s-a mai intamplat niciodata. O mare parte a continentului va fi zguduita si distrusa. Vor fi cutremure de pamant in toata Asia si marea va acoperi uscatul.” Am vazut aceste lucruri in ziua de 20 Iunie. Astazi este 16 August, 1998. Doar cateva zile dupa vedenia care am avut-o, a venit veste ca malurile marii au maturat mai multe sate in Guineea. Mii de vieti au fost in mare pericol. Lucrurile acestea s-au intamplat doar cu cateva saptamani in urma. Si ingerul mi-a spus ca stfel de lucruri se vor intampla in intreaga Asie. „Uscatul se va prabusi in mare.” L-am auzit pe inger spunand, „O parte din continentul Australian va fi zguduit de cutremure. Continentul se va rupe si o parte din el va fi inghitita de valuri.” Lucrul acesta a fost cutremurator si ma gandeam daca ceea ce aud este adevarat. Dar ingerul a continuat, „Milioane vor muri in China si India. Natiunile se vor ridica unele impotriva altora, fratii, unii impotriva altora. Asiaticii se vor lupta impotriva fratilor lor. Se vor folosi arme nucleare, ucigand milioane.” De doua ori am auzit cuvantul: catastrofa, catastrofa. Apoi ingerul a zis, „Criza financiara din Asia va zgudui lumea intreaga. In timp ce ingerul vorbea, eu tremuram din tot trupul. Apoi, el m-a privit. a zambit si a zis, „In mijlocul acestei catstrofe va avea loc cea mai mare trezire spirituala. Legaturile robiei vor fi rupte. Zidurile vor fi daramate. Si peste tot, in Asia, in China, in India oamenii se vor intoarce la Hristos. Si-n Australia vor fi mari treziri.” Am auzit pe inger spunand, „Este ultimul seceris.” Apoi, ca si cum ar fi vorbit Domnul insusi, a zis, „Voi pregati biserica Mea pentru venirea lui Hristos a doua oara.” M-am bucurat de o astfel de veste buna dupa mesajul judecatii. In tot timpul acesta cei cinci ingeri erau in camera mea si le puteam simti prezenta, un simtamant extraordinar.

0000

ORIENTUL MIJLOCIU (din ASIA) – Al doilea inger.

 Am vazut ca al doilea inger avea un toiag in mana. El a zis, „A venit vremea secerisului in Israel si in toate tarile, pana in Iran. Cand am vazut toate aceste tari, le-am vazut intr-o clipita- „Turcia, si tari a carui nume este greu de pronuntat, tari care Mi-au refuzat mesajul de dragoste, se vor ura unele pe altele. Se vor omora unii pe altii. Am vazut Iranul, Persia, Armenia, Azerbaijanul,Georgia, Iraqul, Siria, Libanul, Iordania, Israelul si toata Asia mica, plina de sange. In toate aceste tari am vazut sange si foc. In multe din aceste tari s-au folosit arme nucleare. Fumul se ridica de pretutindeni. O distrugere fulgeratoare, oameni distrugandu-se unii pe altii. Am auzit aceste cuvinte, „Israele, o Israele, a venit marea judecata. Ingerul a zis, „Alesii, biserica, ramasita va fi curatita. Duhul lui Dumnezeu ii va pregati pe copiii lui Dumnezeu. Am vazut flacari ridicandu-se catre cer. Ingerul a zis, „Aceasta este judecata finala. Biserica Mea va fi curatita si gata pentru ziua cea din urma. Dar, oameni vor muri de sete. Apa va fi greu de gasit in orientul mijlociu, raurile se vor usca, oamenii acelor tari se vor lupta pentru apa.” Ingerul mi-a aratat ca Statele Unite se vor frange in bucati din pricina crizei din orientul mijlociu. Natiunile Unite nu vor mai exista. Cu secerea in mana, ingerul aduna granele.

EUROPA – Al treilea inger.

Unul dintre ingerii cu aripi mi-a aratat Europa. De la un capat la celalt. Din nord pana in Spania si Portugalia. In mana ingerului avea o balanta. L-am vazut zburand peste Europa si l-am auzit zicand, „Sunt mahnit. Sunt mahnit. Nelegiuire, necuratie, lipsa de evlavie in toata Europa. Pacatul s-a ridicat pana la cer. Duhul Sfant este mahnit.” Am vazut raurile Europei revarsandu-se peste maluri si acoperand milioane de case. Milioane de oameni s-au inecat. Dupa ce am vazut aceste lucruri, cu cateva saptamani in urma am citit stirile. Cehoslovakia a cunoscut cele mai mari inundatii care cunoscuse vreodata. Am auzit deasemenea ca marele rau din China sta sa se reverse si mii de case sunt distruse de inundatii. De-odata am auzit si am vazut cutremure de pamant in toata Europa. „Tari care nu cunoscuse cutremur de pamant vor fi zguduite,” a zis ingerul. Prin duhul, am vazut prabusindu-se turnul Eiffel din Paris. O mare parte din Germania distrusa. In marea metropola a Londrei, distrugeri pretutindeni. Am vazut inundatii in Scandinavia. M-am uitat spre sud si am vazut Spania si Portugalia trecand prin vremuri de foamete si mari nenorociri. Multi vor muri de foame in toata Spania si Portugalia. Am fost cutremurat la vederea acestor lucruri si am zis, „Doamne, ce se va intampla cu copii tai? Ingerul mi-a zis, „”Eu ii voi pregati. Ei vor astepta aratarea Domnului. Multi vor striga la Mine in acele zile si Eu ii voi mantui. Voi face mari minuni pentru ei si le voi arata puterea Mea.” Deci, in mijlocul multor nenorociri se va arata si harul Domnului in acele tari. Am fost bucuros sa aud ca harul Domnului ii va ocroti pe copiii Sai.

Africa – Al patrulea inger 

Al patrulea inger a pornit spre Africa. L-am vazut pe cel de-al patrulea inger, zburand cu aripi  deasupra Africii si am inceput sa vad Cape Town, aflat in sudul continentului pana in nor la Cairo. Am vazut toate tarile, mai mult de 50 de tari. Ingerul Africii avea in mana o sabie uriasa si bine ascutita. De-odata l-am auzit zicand, „A fost varsat sange nevinovat. Intre popoare sunt certuri si neintelegeri, generatii intregi sunt departe de Domnul. S-au macelarit unii pe altii mii de oameni. Voi porunci ca soarele sa dogoreasca, sa parjoleasca in unele locuri. In altele, mari rauri vor seca si milioane de oameni vor pieri de foame. Iar, in alte parti vor fi inundatii. Temeliile vor fi clatinate. Sabia Mea va judeca pe cei nelegiuiti si pe cei setosi de sange. Vor fi atat de multe cutremure de pamant, incat raurile vor curge in toate directiile pe continent, inghitand o multime de sate.” Am vazut Nilul, zeul Egiptului secand. Pe toata suprafata Egiptului erau pesti in putrefactie. Un miros greu se ridica spre cer. Dar, o mare parte din centrul Africii va fi acoperita de ape. Milioane vor muri. „Doamne,” am zis, „Nu ai decat stfel de vesti proaste? Nu ai decat distrugere? Nu exista nici o veste buna? Domnul mi-a zis, „A venit ziua cea din urma. Ziua judecatii este aici. Dragostea Mea a fost refuzata, iar, acum a venit sfarsitul. Dar, am sa rasplatesc pe toti cei credinciosi de pe continentul African. Ii voi binecuvanta.” Tremuram din tot trupul. Simteam ca nu mai pot suporta.

AMERICA (Nord, Sud si Canada)- Al cincilea inger.

Apoi l-am vazut pe al cincilea inger zburand peste nordul Americii, inspre sud. De la polul nord pana in Argentina. De la coasta de est pana in California. Am vazut in mana lui un potir. Ingerul a spus ca va varsa peste continentul acesta judecatile care erau in potirul lui. Apoi l-am auzit spunand, „Nu mai exista dreptate, nu mai exista neprihanire. Nu exista sfintenie. Peste tot e idolatrie, materialism, betie, Legaturile pacatului sunt peste tot. Peste tot se varsa sange nevinovat. Milioane de prunci sunt ucisi inainte de a se fi nascut. Familiile se rup. Oh, generatie preacurvara! Sodoma si Gomora! A-ti ajuns ca aceia din zilele lui Noe. O multime de predicatori si profeti mincinosi refuza dragostea Mea. Multi dintre ei au o forma de evlavie, tagaduindu-i insa puterea.” Cand l-am auzit pe inger spunand aceste lucruri l-am rugat, „Oare, nu mai poti zabovi o vreme? Nu-ti varsa potirul, mai da o sansa pentru pocainta.” Ingerul a zis, „Dumnezeu a iertat de multe ori. De multe ori le-a vorbit, dar ei nu L-au ascultat. Rabdarea Sa a ajuns la capat. Acum a sosit vremea. Au iubit banii si placerile mai mult decat pe Mine.” L-am vazut pe inger cum incepe sa verse potirul. Am vazut cum aisberguri uriase au pornit sa se topeasca. Ca urmare, prin toata Canada si in America de nord am vazut inundatii, raurile revarsandu-se peste maluri si distrugeri pretutindeni. Am auzit piata lumii troznind in urma unui mare cutremur si zgarie norii New Yorkului prabusindu-se. Mureau milioane. Am vazut vapoare cufundandu-se. Am auzit explozii in partea de nord a tarii. L-am vazut apoi pe inger varsand potirul asupra Mexicului si am vazut cum acele doua oaceane, Atlanticul si Pacificul se unesc, innecand uscatul. O mare parte a nordului Braziliei a fost acoperita de apa. Amazonul s-a transformat intr-o marie uriasa, padurile au fost inundate si distruse. Marele orase ale Braziliei au fost distruse de catre cutremurile de pamant. Pe masura ce ingerul isi varsa potirul deasupra Statelor Chile si Argentina, au venit distrugeri cum n-au mai fost vreodata.  Intrega lume era zguduita. Apoi l-am auzi pe inger zicand, „Toate acestea se vor intampla in scurta vreme.” Eu am zis, „Oare, nu mai poti zabovi? Nu varsa aceste lucruri peste pamant.” De-odata am vazut e cei cinci ingeri in jurul globului, ridicand mainile catre cer si zicand, „Toata slava sa fie a Dumnezeului cerului si al pamantului. Acum a sosit vremea si El Il va proslavi pe Fiul Sau. Pamantul va fi ars si distrus. Toate lucrurile vor trece, dar, vor veni un cer nou si un pamant nou. Dumnezeu va distruge lucrarile celui rau pentru totdeauna. Imi voi arata puterea prin faptul ca Imi voi proteja copiii in mijlocul pedepselor  si distrugerii. Fii gata pentru ziua aceea, pentru ca ziua Domnului este aproape.”

Isi incheie Dr. Samuel Doctorian scrisoarea din 16 August 1998: Ce ne va aduce anul care vine?

TRANSCRIEREA este pentru primele 19 minute din video. Pastorul Beni Faragau continua analizand proorocia prin lentila cartii Daniel incepand la minutul 19.

Harta celor  6 CONTINENTE: Americas. Africa, Antarctica, Oceania (Australia) , Asia (include orientul mijlociu), Europa

Descriptia de la Youtube: Parte din aceasta prorocie pare sa se fi implinit deja. Pastorul Beni Faragau pastoreste o biserica baptista din Cluj.Este cunoscut prin studiile sale, si este un om integru cu verticalitate.Prorocia nu-I apartine dansului ci el a fost doar destinatarul scrisorii ce contine aceasta profetie. Calitatea sunetului lasa de dorit datorita faptului ca pana in noiebrie 2012, inregistrarea a fost pastrata pe caseta audio. Published on Nov 16, 2012 by 

 

Pastorul Beniamin Faragau la Lansarea celor 3 Carti 20 iulie 2013

Invitatie Lansare de Carte care a avut loc

20 iulie 2013

Beni Faragau 2

CARTILE:

  1. Primii pasi cu Dumnezeu

  2. Cunoaste-ti rolul in familie (pt femei)

  3. Divortul si Recasatorirea

Cartile se pot comanda la Libraria Petros aici – http://librariapetros.ro

tel: 0264434231 \\ 0747194161 mail:librariapetros@yahoo.com
Str. Horea, nr.54, Cluj-Napoca, jud. Cluj

Video (38 minute) de la Lansarea de Carte la Libraria Petros (Pozele de la Libraria Petros Facebook) Reportaj CredoTVonline

53 comentarii (+add yours?)

  1. gabi bogdan
    nov. 18, 2012 @ 02:19:26

    So i guess there is nowhere to run…if anybody is planning to run

    • rodi
      nov. 18, 2012 @ 08:31:01

      God will take care of His own, always! There is only one hope in avoiding catastrophes and that is in the second coming of Jesus. But, note that much of what was prophesied has already happened- like the tsunami and the 9/11 attack, the hunger in Spain… We are in the midst of tribulation, no doubt about it. We (men) are calling it climate change for all these unprecedented natural disasters, when in fact it is judgment time.

  2. Trackback: Proorocie asupra evenimentelor lumii » PERSPECTIVE CRESTINEPERSPECTIVE CRESTINE
  3. ion vizitiu
    ian. 27, 2013 @ 14:40:45

    pai dupa „propfetu” asta china s-ar afla pe undeva prin europa.
    n-ar fi mai bine ca acest individ sa invete ceva geografie inainte de a mai „proroci”?

    • rodi
      ian. 27, 2013 @ 16:30:57

      Stimate Ion Visitiu, aceasta prorocie citita de Pastorul Beni Faragau, in Biserica Baptista IRIS, unde dansul este Pastor, a fost transcrisa pentru ca sa fie citita de un numar cat de mare de cititori ca sa se inteleaga timpurile si vremurile pe care le traim. Daca va uitati la ceea ce se intimpla in lumea intreaga in aceste zile veti putea observa ca anumite evenimente sau si petrecut deja din ceea ce cuprinde aceasta prorocie. Am trecut prin cuprinsul acestei prorocii si nu am gasit o discordanta cu privire la China asa cum spuneti ca prorocia ar spune ca „”China ar fi undeva in Europa”. Daca cititi mai atent este clar ca in aceasta situatie acest proroc spune doar ce a vazut ca se intimplase dupa citeva zile dupa aceasta prorocie. Deci el vorbeste de ceea ce a vazut si auzit la stiri cu privire la Cehoslovacia si China si care i-a adeverit aceasta prorocie. Dar este intodeauna bine sa vedem ce spune Sfanta Scriptura cu privire la prorocii, si sa le verificam si sa asteptam sa vedem daca ele se intimpla sau nu. Sunt unele prorocii care nu se intimpla peste noapte ci dupa o oarecare durata, si treptat, asa dupa cum vedem in Apocalipsa de exemplu. Este bine sa nu dispretuim prorociile dar foarte de folos ca sa le judecam. Daca aceasta prorocie este de la Domnul atunci se va implini, iar daca nu este de la Domnul nu se va implini.
      – Un raspuns de la A.C.-

    • arpi
      nov. 12, 2014 @ 00:25:44

      Vizitiu# cat de usor te lasi influentat de prejudecati. Inainte de toate tu nu l cunosti pe acest om deosebit. Stai linistit ca stie unde este China. Problema este la tine, nu la el pentru ca nu stii interpreta o proorocie. In al doilea rand, nu el a facut proorocia cum ti s a mai raspuns pe aici. Dupa cum ti am scris, proorocia trebuie interpretata corect pentru ca contine sau poate contine mai multe mesaje si de aceea uneori avem impresia ca atunci cand se afirma doua lucruri separat una de cealalta sa para ca se refera la acel lucru. Faptul ca s a referit la China cand proorocea despre Europa, nu inseamna ca a afirmat ca aceasta tara se afla in Europa! Aceste proorocii au menirea sa ne trezeasca si sa aduca pocainta, chiar daca am vrea noi sa credem „ca un prooroc ar afirma despre o tara ca si China s ar afla in Europa!” Cred ca ai pierdut esentialul mesajului.

  4. ion vizitiu
    ian. 27, 2013 @ 14:42:42

    si avand in vedere ca a trecut atata amar de timp si nu s-a intamplat nimic din ce a zis, ce-i de facut cu falsii proroci?

  5. ion vizitiu
    ian. 29, 2013 @ 14:56:04

    Stimata doamna, mai cititi odata ce zice al treilea inger din imaginatia respectivului care vorbeste despre europa si nu de asia. eu nu sunt chior si cred ca nici dumneavoastra nu sunteti oarba. numai cine nu vrea, nu vede discordanta din spusele falsului proroc. restul asa zisei prorocii sunt generalizari facute in cunostinta de descoperirile din apocalipsa. ori ca sa cred apocalipsa imi e deajunsa biblia , nu am nevoie de alti proroci, fie ei promovati chiar de Faragau

    • rodi
      ian. 29, 2013 @ 23:17:32

      Domnule sau prefer sa va spun frate Vizitiu,
      va raspuns sotul meu Avram la primele doua comentarii. El nu are gravatar personal, ci raspunde prin al meu si vad ca si-a scris doar initialele numelui lui. Asa ca va inteleg confuzia.

      Proorocia nu este promovata nici de Pastorul Faragau si nici de noi, ci este doar publicata. Cineva a inregistrat-o in 1999 si doar foarte recent a incarcat-o pe Youtube. Eu am gasit-o, am ascultat-o si am transcris-o. Ce mi s-a parut interesant este ca din 1999 cand a fost scrisa, pana acum s-au intamplat cateva evenimente descrise in proorocie, printre care 2 foarte insemnate- tsunami in Oceanul Pacific si distrugerea celor doua turnuri gemene in New York.

      Scopul publicarii este ca oricine doreste, sa poata sa o citeasca sau sa o vizioneze. Nimic mai mult. Nu ne temem de ce s-ar intampla in jurul nostru, dar suntem constienti ca Domnul Isus poate reveni oricand. Cel mai important lucru este ca noi si copii nostri si cei dragi sa fie mantuiti si sa fim pregatiti pentru intampinarea Lui. Si ziceti foarte bine ca nu avem nevoie de altceva in afara Bibliei. Dar, ne si imbarbatam unii pe altii. Si, pana si aceasta proorocie isi are rostul ei, indiferent ca se va implini totalmente sau nu- daca ne trezeste la realitatea de a ne „numara bine zilele” si de a trai in asteptarea Domnului nostru Isus.

      Cat despre Pastorul Beniamin Faragau, e un om al lui Dumnezeu, daca doriti sa cunoasteti mai multe (pentru ca daca il judecati dupa aceasta singura proorocie care a citit-o acum 13 ani, nu cred ca il cunoasteti decat din auzite), puteti sa vedeti si sa il ascultati in linkul de pe primul rand al acestei pagini – in predica „Ce trebuie sa facem ca sa grabim venirea Domnului?” Chiar va rog frumos ca sa o ascultati ca sa vedeti vederile escatologice a pastorului Faragau.

      Dumnezeu sa va binecuvanteze!
      Rodica

    • andrei
      sept. 06, 2013 @ 16:56:08

      cine crede se bucura,si trage concluzia .nu comenteaza, cine are intelepciune.eu asa cred,nu trebe sa ajutam cumva pe domnul sa se implineasca prorocia ci Domnul are grija, cine nu crede sa fie sanatos ,ce este de folos trebuie luat si???????????nu comentatttttttttttttttttttttttttttt

      • rodi
        sept. 06, 2013 @ 22:48:21

        cred ca pentru multi e ceva normal sa discute astfel de cuvinte si afirmatii tare si e ok. Iar pentru altii, cu cat mai repede se intoarce Domnul Isus cu atat mai bine. Ne bucuram si asteptam ziua si clipa fericita! Caci Duhul si Mireasa zis: Amin. Vino Doamne Isuse!

  6. simiviorel
    feb. 27, 2013 @ 04:56:23

    eu n-am nimic cu aceasta proorocie, ba chiar o crezusem cand am citit-o si vreau s-o cred si acum, insa cand am ajuns sa citesc pe la sfarsit, la ingerul al 5-lea legat de America, nu mi-a sunat ceva bine deoarece acum ca prabusirea turnurilor a avut deja, stim ca nu au cazut din cauza vreunui cutremur ci din alta cauza pe care o stim cu totii, corect nu? In profetie scria asa: „Am auzit piata lumii troznind in urma unui mare cutremur si zgarie norii New Yorkului prabusindu-se”. Deci de ce s-a intamplat altfel decat in profetie?e ceva ce eu nu inteleg?
    Daca stie cineva chiar as vrea sa-mi spuna. Multumesc anticipat!

    • rodi
      feb. 27, 2013 @ 10:35:52

      Viorel, te-ai referit la acest rand-

      Am auzit piata lumii troznind in urma unui mare cutremur si zgarie norii New Yorkului prabusindu-se.

      s-a raportat ca s-au detectat doua cutremure separate, pe durata de 10 secunde (de ‘magnitudinea 1-2) ‘in radius’ la 32 km (20 miles) din jurul orasului Manhattan, care nu au fost explicate in mod concret de FEMA (agentia Americana de emergenta). Guvernul a zis ca a fost de la impactul si prabusirea turnurilor gemene, altii banuiesc ca au fost explozii (nu sunt dovezi pentru asta), dar oricum s-au inregistrat 2 cutremure la startul caderii a fiecaruia dintre cele doua turnuri gemene.

      Tocmai din cauza ca FEMA nu poate sa explice aceste doua cutremure, a inceput teoria conspiratiei referitor la 9-11 ca ar fi fost folosite explosive in daramarea turnurilor, pentru ca oamenii de stiinta au spus ca in nici intr-un caz nu putea sa fie cutremur de la impactul avioanelor. Deci, au fost cutremure si pentru spectatorii de acolo si noi cei de la televizor, cutremurul a fost simtit inainte ca ei sa vada cu ochiul liber cum se prabuseste cladirea complet. Nu mi-as pierde prea mult timp cu astea, dar poti sa citesti (in Engleza) controversa cu – cand a fost cutremurul, inainte de prabusire sau in timpul prabusirii, aici – http://911review.com/errors/wtc/seismic.html

      Viorel,
      faptul pentru care noi am postat aceasta proorocie este doar ca fiecare sa se cerceteze si sa se apropie de Dumnezeu ca sa fie gata in orice clipa sa se intalneasca cu El. Pentru majoritatea dintre noi, daca Domnul intarzie sa vina, ne vom infatisa inaintea Lui poate mult mai repede printr-un accident, o boala, sau cine stie cum. De aceea este bine sa ne numaram zilele in fiecare zi si sa ne traim viata demna de mantuirea care am primit-o de la Dumnezeu in dragoste si pace. Noi nu traim in frica, dar traim cu ultimile cuvinte rostite de Domnul Isus in Apocalipsa 20:12 si 20 12 Iată, Eu vin curînd; şi răsplata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia după fapta lui. si 20 Cel ce adevereşte aceste lucruri, zice: ,,Da, Eu vin curînd.„ Amin! Vino, Doamne Isuse!

      Dumnezeu sa ne ajute si sa se indure de copiii nostri, de sotii sau sotiile noastre, de rudeniile noastre si de prietenii nostri care inca zabovesc si nu si L-au facut pe Isus Hristos Domnul si Mantuitorul nostru!

      Domnul sa te binevuanteze!

      • simiviorel
        feb. 28, 2013 @ 07:14:46

        multumesc mult pentru raspuns, D-l cu tine!

      • Mihail
        mart. 03, 2013 @ 12:52:05

        Sunt impresionat de lucrarea voastra.Biblia spune sa nu dispretuim proorociile iar pentru cei mai putin increzatori sau mai „analitici” cuvintul ne indeamna sa cercetam totul si sa luam numai de ceea ce avem trebuinta. Intelepciune cu carul pentru cine cauta intelepciune.
        Legat de implinirea proorociilor, nu vreau sa fac decit o singura remarca.Cine a citit biblia la ISAIA cap 53, poate sa ne spuna la cita vreme de la proorocie s-a implinit cuvintul?
        Mai interesant insa mi se pare abordarea teologica a darurilor Duhului Sfint
        in adunarile cultului baptist.
        Am o experienta relativ recenta de discutii pe aceasta tema.Mostenirea traditionalista primita ca invatatura baptista face ca aceasta „zona” sa puna un destul de mare „zid de despartire” intre baptisti si sa zicem penticostali, cei din urma facit titlu de glorie tocmai din respectarea pina la habotnicie a acestei „zone”.
        Parerea mea.
        Mai marii nostri ar trebui sa se ADUNE LAOLALTA si in deschiderea discutiilor sa
        remarce cea mai importanta fateta: DENOMINATIILE NU SUNT BIBLICE !! Iar daca sunt „inventii” trebuie vazut ca primul efect este de dezbinare si nu de unitate a crestinilor.Asta in conditiile in care Domnul Isus, in singura carte numita biblie , in RUGACIUNEA DE PE MUNTE de nenumarate ori (am in vedere ca ap Ioan ne spune ca nu s-a scris tot ceea ce s-a spus si s-a facut) Domnul Isus il roaga pe Dumnezeu sa ne faca una cum… dar , in ceea ce se vede astazi, noi numai una nu suntem. Suntem orice, suntem organizati, avem regulamente, reguli, borduri (accent pe prima silaba) congrese, conventii, ba unii spun ca avem constitutii (sa auzi si sa nu crezi) si cite si mai cite, dar…avem noi credinta cit un bob de mustar? Ca daca DA, atunci nu este rau, gardurile dintre noi pot fi darimate,sarite sau mai usor:ignorate.
        Cit despre America, proorocia este in mare masuria implinita, cred ca in aceste vremi este o murdarie si numai sa vorbesti de ce se intimpla in America Trist este ca romanii crestini ajunsi pe acele plaiuri, datorita blidului de linte(care nu este mic) socot aceasta ca pe o binecuvintare fara sa distinga cursa satanei intinsa cu viclenie tocmai pentru a distruge acea credinta scumpa si curata cu care s-a venit dintr-o tara saraca in care intr-adevat Domnul Isus a binecuvintat pe saraci , pe bolnavi,pe cei ce aveau nevoie de doctor.Americanii nu prea se inscriu in aceste coordonate de saracie si nevoi.Ei sint primii, sunt proud, sunt,….Oare la ce se poate intelege in Amos 6 cu 1…?…zic si eu.
        Fiti binecuvintati cu har si pace sfinta.

        • rodi
          mart. 03, 2013 @ 18:42:34

          De la Avram,
          Stimate frate Mihail,
          Va multumim pentru aceste vorbe frumoase la adresa noastra, care ne incurajeaza ca sa ne continuam aceasta lucrare pe care am inceput-o. Avem nevoie de incurajari si de rugaciune, pentru ca este o munca enorma si istovitoare care necesita mult timp si sacrificiu zilnic. Vrem ca prin acest blog Numele Domnului sa fie inaltat si preamarit, si aici sa-L propovaduim pe Christos ca multe suflete sa gaseasca hrana si astampar si sa se zideasca pe cale spirituala in aceasta lupta pe care o avem de luptat zi de zi impotriva dusmanului, care cauta daca poate sa ne departeze de la adevar.
          Intr-adevar sunt proorocii in Biblie care au o durata de implinire si care nu se implinesc dupa o zi doua dupa ce au fost descoperite prin proorocii Domnului. De aceea Cuvantul Domnului ne invata sa nu dispretuim proorociile ci sa luam cei bun. Daca sunt de la Domnul atunci ele se vor implini.
          Sunt intrutotul deacord cu ce spuneti despre „zona” sau zidurile de despartire intre denominatiuni.Acestea au fost facute de oameni si nu duc spre unitate frateasca ci invers. Isus Christos vrea ca noi sa fim una sa fim Biserica vie a Lui. Dar de multe ori din cauza ingradirii doctrinale unii vor sa limiteze Cuvantul la ceea ce cred ei si nesocotesc pe altii. Nu demulte ori s-a intamplat cand fratii care au primit de la Domnul darurile Duhului Sfant au fost vorbiti de rau ba chiar batjocoriti si scosi din mijlocul lor. Inevitabil acesti frati au fost nevoiti sa se adune impreuna in alta parte. Nu putem sa limitam Cuvantul lui Dumnezeu la ceea ce vrem noi, ci mai degraba sa implinim Cuvantul si sa-l primim asa cum este scris.
          Ca exemplu: Cum pot unii sa zica ca darurile Duhului Sfant s-au terminat odata cu moartea apostolilor? Daca scoatem din Biblie ceea ce vrem noi si implinim numai ce ne convine noua nu stirbim noi din adevarul scris? Oare il putem noi limita pe Dumnezeu? Facand aceasta nu facem decat sa ne limitam pe noi si sa pierdem multe din binecuvantarile pe care Dumnezeu le da. Fratii care cred in darurile Duhului Sfant au avut parte de multe binecuvantari de la Domnul si lucrarea aceasta sporeste de zi cu zi. Eu cred ca (bazat pe Sfintele Scripturi) profetia din Ioel se va implini in zilele din urma cand Dumnezeu va turna din Duhul Sau cel Sfant peste orice faptura, peste toti aceia care vor chema Numele Lui. Si deja aceste adevaruri incep sa prinda contur!
          Multa Pace si binecuvantari sa aveti frate Mihail, de la Domnul Isus.
          Cu respect, Avram

  7. Trackback: Beniamin Fărăgău: Născuți din nou prin învierea lui Hristos | agnus dei - english + romanian blog
  8. Trackback: Ce sa faci ca sa nu aluneci niciodata ? Beniamin Faragau (Essential Sermon) | agnus dei - english + romanian blog
  9. Trackback: Paziti-va de cei ce strecoara erezii nimicitoare – Beniamin Faragau | agnus dei - english + romanian blog
  10. anca
    sept. 13, 2013 @ 01:39:31

    Pace voua!!!!

    Sunt intoarsa la Domnul de numai doi ani,dar Dumnezeu a lucrat extraordinar in viata mea,am primit si botezul cu Duhul Sfant,am primit si darurile de vedenie si proorocie,astfel ca atunci cand am vedenia o si proorocesc dar am si vedenii fara proorocie,Dumnezeu imi arata lucruri foarte,foarte importante cu privire la Venirea Sa si nu stiu cu cine sa iau legatura,am vorbit cu cei de aici dar nu par asa interesati,Dumnezeu imi descopera lucruri minunate si sunt sigura ca nu mi le da sa le tin pentru mine ci sa le impartasesc si altora,va rog sa ma ajutati,

    Domnul sa va binecuvinteze!

    • rodi
      sept. 13, 2013 @ 07:51:40

      Draga Anca,
      ti-am raspuns pe privat prin emailul care l-ai inregistrat cand ai scris comentariul. Domnul sa te binecuvanteze!

    • Diana
      oct. 07, 2013 @ 10:16:35

      Pace!
      Sunt interesata de descoperirile Domnului
      Daca vrei sa le impartasesti si altor surori ,putem lua legatura pe adresa de email de mai jos.
      Domnul sa te binecuvanteze si sa te ocroteasca!

  11. Trackback: Beniamin Fărăgău – Barbatilor iubiti-va nevestele ca pe propriul vostru trup 22 Septembrie 2013 | agnus dei - english + romanian blog
  12. Teodor
    oct. 05, 2013 @ 04:49:13

    Sunt unul la care Domnul ia vorbit de multe ori si am trait deja multe prorocii implinite…ca si un sfat prorociile care sunt pentru multimiii sunt asfel date de Domnul tocmai pentru ca credinciosul sa poata primii credinta iar atreul sa gaseasca pricina de poticnire. Sa auda cu urechile dar sa nu priceapa ….calea de intoarcere a omului la Dumnezeu trebuie sa fie Isus Cristos si nu prorocia. Omul trebuie sa iubeasca pe Dumnezeu mai mult decit lucrarea lui. Am scris-o si eu in asa fel incit sa respect vointa Domnului meu. Daca nu tot omul va intelege cea ce scriu …inseamna ca mi-am atins scopul…nici nu vreau ca toti sa inteleaga.

    • rodi
      oct. 05, 2013 @ 09:32:27

      Va multumesc pentru popasul facut aici si pentru comentariul dumneavoastra. Noi l-am inteles. Dumnezeu sa va binecuvanteze!

  13. anca
    oct. 15, 2013 @ 03:33:55

    Pace !!

    1Corinteni 14;22 Prin urmare, limbile sunt un semn nu pentru cei credincioşi, ci pentru cei necredincioşi. Prorocia, dimpotrivă, este un semn nu pentru cei necredincioşi, ci pentru cei credincioşi.
    23 Deci, dacă s-ar aduna toată Biserica la un loc, şi toţi ar vorbi în alte limbi, şi ar intra şi din cei fără daruri sau necredincioşi, n-ar zice ei că sunteţi nebuni?
    24 Dar, dacă toţi prorocesc, şi intră vreun necredincios sau vreunul fără daruri, el este încredinţat de toţi, este judecat de toţi.
    25 Tainele inimii lui sunt descoperite, aşa că va cădea cu faţa la pământ, se va închina lui Dumnezeu şi va mărturisi că, în adevăr, Dumnezeu este în mijlocul vostru.

  14. anca
    ian. 03, 2014 @ 08:45:49

    *Asa vorbeste Domnul : iata ca voi venii curand,iar pe cel ce nu-l voi gasii pregatit, il voi lepada de la Mine,zice Domnul,iata ca Satana va pune multe obstacole celor care vor sa propovaduiasca Cuvantul,si umbla, sa astupe gurile celor din Poporul Meu,si pe multi ii va pune in fata unor suferinte mari,pentru a-i determina si pe ceilalti sa se opreasca pentru a nu-Mi mai sluji Mie,dar vor fii o parte din Poporul Meu,care vor indrazni, si vor lucra, si vor aduce roade ceresti.
    Chiar la izvor,zice Domnul va venii vrasmasul si ii va izgonii,ii va alunga si ii va departa,dar voi inaltati-va mainile inspre cer caci Va voi venii in ajutor,zice Domnul Dumnezeu.

    *Am vazut crestini in alb erau in genunchi si legati la maini de niste oameni rai,acestia aveau vesminte negre,au adus un aluat in care erau omizi negre,acestia au inceput sa le dea cu forta acest aluat rau care avea omizi prin el,si am vazut starile si bolile care le dezvolta acel aluat,vedeam cum unii din crestini vomau verde,unii faceau un fel de boala cu bube rosii si aveau mancarimi,la unii crestini am vazut cum le cadea parul ca(leucemie),unii se umflau la fata si la corp,si vedeam cum umblau aceste omizi negre prin corp,la unii se vedea la cap,la nivelul craniului totul negru.(si diverse maladii)
    Celor ce refuzau acest aluat,li se facea injectie cu substanta verde ca veninul unui(tzantzar foarte veninos),am vazut apoi oameni pe pat foarte foarte slabi,stateau ca pe niste paturi de spital.
    Mi-a aratat Dumnezeu urmatoarele:

    India Samaria sau(Shomron) Lituania
    Turcia Libia Uzbekistan
    Egipt Grecia Irak

    Dar am vazut un tanc mare romanesc cu insemnul steagului rosu galben albastru acesta era rotund undeva in lateral,am vazut cum tragea in cladiri si iesea foc din ele,am vazut apoi civili care erau raniti,unii la cap le curgea sange,unii erau batuti,vedeam soldati,vedeam sange pe jos,
    am vazut un om ca a dat la o parte un capac de canal si din canal se uita sa vada daca poate iesii,am vazut un fum negru si gros urcand spre cer.In aceste vremuri apa nu va mai putea fi buna de baut.

    Nu peste mult timp se vor intampla aceste lucruri.

    Am vazut o gloata de oameni imbracati in negru,care duceau persoane in alb(crestini) pentru executie;acesti crestini strigau: Isus este Domnul nostru !
    Au luat cinci persoane in alb,si i-a pus in fata unui butuc,si ii executa pe rand,(ii decapita),unul din acei oameni rai a exclamat;
    ;Mai strigati ca Isus e Domnul??

    Si sa auzit o voce din cer; „Ei sunt Copii Mei”.

    Am vazut un sant foarte lung de o parte si de alta erau cei rai(imbracati in negru) si in shantz erau oameni toti in vesminte albe(barbati,femei,copii) erau legati la maini,cei rai au inceput si au tras cu mitraliera in ei,dar multi din ei nu murisera si cei de pe margini aruncau pamant peste ei sa-i ingroape.

    Am vazut apoi o cruce mare din aur.

    Dumnezeu sa ne ajute.Amin.

    *Asa vorbeste Domnul : iata ca voi venii curand,iar pe cel ce nu-l voi gasii pregatit, il voi lepada de la Mine,zice Domnul,iata ca Satana va pune multe obstacole celor care vor sa propovaduiasca Cuvantul,si umbla, sa astupe gurile celor din Poporul Meu,si pe multi ii va pune in fata unor suferinte mari,pentru a-i determina si pe ceilalti sa se opreasca pentru a nu-Mi mai sluji Mie,dar vor fii o parte din Poporul Meu,care vor indrazni, si vor lucra, si vor aduce roade ceresti.
    Chiar la izvor,zice Domnul va venii vrasmasul si ii va izgonii,ii va alunga si ii va departa,dar voi inaltati-va mainile inspre cer caci Va voi venii in ajutor,zice Domnul Dumnezeu.

    *Am vazut crestini in alb erau in genunchi si legati la maini de niste oameni rai,acestia aveau vesminte negre,au adus un aluat in care erau omizi negre,acestia au inceput sa le dea cu forta acest aluat rau care avea omizi prin el,si am vazut starile si bolile care le dezvolta acel aluat,vedeam cum unii din crestini vomau verde,unii faceau un fel de boala cu bube rosii si aveau mancarimi,la unii crestini am vazut cum le cadea parul ca(leucemie),unii se umflau la fata si la corp,si vedeam cum umblau aceste omizi negre prin corp,la unii se vedea la cap,la nivelul craniului totul negru.(si diverse maladii)
    Celor ce refuzau acest aluat,li se facea injectie cu substanta verde ca veninul unui(tzantzar foarte veninos),am vazut apoi oameni pe pat foarte foarte slabi,stateau ca pe niste paturi de spital.
    Mi-a aratat Dumnezeu urmatoarele:

    India Samaria sau(Shomron) Lituania
    Turcia Libia Uzbekistan
    Egipt Grecia Irak

    Dar am vazut un tanc mare romanesc cu insemnul steagului rosu galben albastru acesta era rotund undeva in lateral,am vazut cum tragea in cladiri si iesea foc din ele,am vazut apoi civili care erau raniti,unii la cap le curgea sange,unii erau batuti,vedeam soldati,vedeam sange pe jos,
    am vazut un om ca a dat la o parte un capac de canal si din canal se uita sa vada daca poate iesii,am vazut un fum negru si gros urcand spre cer.In aceste vremuri apa nu va mai putea fi buna de baut.

    Nu peste mult timp se vor intampla aceste lucruri.

    Am vazut o gloata de oameni imbracati in negru,care duceau persoane in alb(crestini) pentru executie;acesti crestini strigau: Isus este Domnul nostru !
    Au luat cinci persoane in alb,si i-a pus in fata unui butuc,si ii executa pe rand,(ii decapita),unul din acei oameni rai a exclamat;
    ;Mai strigati ca Isus e Domnul??

    Si sa auzit o voce din cer; „Ei sunt Copii Mei”.

    Am vazut un sant foarte lung de o parte si de alta erau cei rai(imbracati in negru) si in shantz erau oameni toti in vesminte albe(barbati,femei,copii) erau legati la maini,cei rai au inceput si au tras cu mitraliera in ei,dar multi din ei nu murisera si cei de pe margini aruncau pamant peste ei sa-i ingroape.

    Am vazut apoi o cruce mare din aur.

    Dumnezeu sa ne ajute.Amin.

    • rodi
      ian. 03, 2014 @ 11:23:24

      Anca,
      Dumnezeu sa ne tina tari ca unele atrocitati asemenea celor scrise/spuse de tine cred ca deja se intampla, dupa rapoartele care le citesc zilnic din orientul mijlociu si din tarile persecutate din Africa. Dumnezeu sa ne intareasca pentru vremuri grele ca sa nu ne lepadam de credinta in El, ci sa stam in picioare pana la capat!!!
      1 Petru 4:12-13
      12 Prea iubitilor, nu va mirati de incercarea de foc din mijlocul vostru, care a venit peste voi ca sa va incerce, ca de ceva ciudat, care a dat peste voi:
      13 dimpotriva, bucurati-va, intrucit aveti parte de patimile lui Hristos, ca sa va bucurati si sa va veseliti si la aratarea slavei Lui.
      Dumnezeu sa te binecuvanteze Anca si sa ne trezeasca pe toti sa vedem vremurile in care traim!

  15. anca
    ian. 04, 2014 @ 10:29:30

    Dumnezeu sa te binecuvinteze si pe tine! Rodi!!,Am tot mai des lucrari cu privire la Venirea Domnului,cu privire la persecutiile crestinilor,si cu privire la ceea ce se va intampla pe pamantul nostru,Domnul sa ne intareasca,sa stam in picioare,caci ne numim fii ai Lui Dumnezeu.

    Romani 8:14
    Căci toţi cei ce sunt călăuziţi de Duhul lui Dumnezeu sunt fii ai lui Dumnezeu.
    Romani8;35 Cine ne va despărţi pe noi de dragostea lui Hristos? Necazul, sau strâmtorarea, sau prigonirea, sau foametea, sau lipsa de îmbrăcăminte, sau primejdia, sau sabia?
    36 După cum este scris: „Din pricina Ta suntem daţi morţii toată ziua; suntem socotiţi ca nişte oi de tăiat

  16. Stoica Beniamin-Andrei
    ian. 04, 2014 @ 17:56:31

    Pace voua, fratii mei dragi, atata de mult ma bucur ca Duhul Domnului mi-a descoperit acest site si am gasit oameni credinciosi ca voi, rodi, anca…ma bucur ca si altii resusesc sa treaca peste aceste limitari religioase si peste doctrine si reguli bisericesti pt ca doar asa putem experimenta Puterea Lui Dumnezeu facuta desavarsita in vietile noastre. Si eu fac parte dintr-o biserica baptista din arad, dar in 2013, Domnul m-a chemat la adevarata viata de crredinta insotita de experiente cu El…m-as bucura sa tin legatura cu voi si sa slujim impreuna in locurile unde Domnul ne-a pus dar condusi fiind de acelasi Duh Sfant..Si eu simt tot mai mult ca Domnul nostru vine-n curand si ma bucur muuult, chiar daca prigonirea e si ea gata sa se arate,dar o vad si pe aceasta ca un har si o cinste sa suferim de dragul Domnului ‘ferice de voi cand din pricina Mea ve-ti fi ocarati…’ chiar de acest revelion 2014, am cerut Cuvant din partea Domnului pt mine si pt tinerii care ne-am adunat la partasie si pt a trece in rugaciune cumpana dintre ani si versetele primite de la Domnul au fost chiar cele cu care ai incheiat tu, ank, Romani 8.35 si 36 si 🙂 mare mi-a fost bucuria acum cand am vazut.
    Domnul sa va binecuvinteze pe voi si familiile voastre si sa ne ajute sa implinim in dreptul nostru fiecare, din zi in zi tot mai mult in fiecare zi versetul din Galateni 2 : 20
    ~” Am fost rastignit impreuna cu Hristos si traiesc… dar nu mai traiesc eu, ci Hristos traieste-n mine. Si viata pe care-o traiesc acum in trup, o traiesc in credinta in Fiul Lui Dumnezeu, care m-a iubit si s-a dat pe Sine Insusi pentru mine.” ~ AMIN !!!

    • rodi
      ian. 04, 2014 @ 21:47:48

      Beniamin,
      daca staruiesti in cuvant si in rugaciune (1 Tesaloniceni 5:17), cu o inima dornica dupa Dumnezeu, Dumnezeu va face lucruri minunate in viata ta. Dumnezeu sa-ti ajute si sa ne ajute pe toti si sa ne dea aceasta sete si foame dupa El!

  17. anca
    ian. 05, 2014 @ 07:33:10

    Dumnezeu sa va binecuvinteze!
    Dragostea Domnului Isus Hristos sa fie cu voi Rodi si cu tine frate Andrei.
    Sa ne dea Domnul ravna pe cale,rugaciuni inflacarate si Ungerea Duhului Sfant in propovaduirea Cuvantului!Pace voua !!!

  18. Trackback: Beniamin Faragau – Slujirea in Familie | agnus dei - english + romanian blog
  19. Trackback: Beni Faragau – Curaj, disciplina si intelepciune (Slujirea in Familia Crestina 1) 23 Ianuarie 2014 First Romanian Pentecostal Church Seattle | agnus dei - english + romanian blog
  20. Trackback: Beniamin Fărăgău povestește – Era un sat in care atunci când pețeai mireasa… The Tale of the Eight-Cow Wife | agnus dei - english + romanian blog
  21. Trackback: Beniamin Fărăgău – Cum trebuie sa-si iubeasca sotul sotia? | agnus dei - english + romanian blog
  22. Trackback: Beni Faragau – ‘Supunerea’ – Slujirea in Familia Crestina (5) Cum ne crestem copiii (Partea 2-a) FRPCS Seattle 2014 | agnus dei - english + romanian blog
  23. Trackback: Ce sa faci ca sa nu aluneci niciodata ? Beniamin Faragau | agnus dei - english + romanian blog
  24. Trackback: Beniamin Faragau – Aici ni se incurca doctrina mantuirii multora dintre noi: Alegerea dinainte de intemeierea lumii | agnus dei - english + romanian blog
  25. Trackback: Beni Faragau – Cum a iubit Hristos Biserica (Familia Crestina 6) FRPCS Seattle 26 Ianuarie 2014 | agnus dei - english + romanian blog
  26. Trackback: Beniamin Faragau – Puterea Pacatului Este in Lege | agnus dei - english + romanian blog
  27. Stef
    mai 16, 2014 @ 06:25:14

  28. Trackback: Beniamin Faragau – Duhul Sfant in cartea Coloseni – 8 Iunie 2014 (Doctrina Duhului Sfant in Coloseni) | agnus dei - english + romanian blog
  29. Trackback: Cele trei lucruri care nenorocesc barbatii in lumea aceasta – Beniamin Faragau | agnus dei - english + romanian blog
  30. Trackback: Mecanismul unei femei – Beniamin Faragau | agnus dei - english + romanian blog
  31. Trackback: Nunta spre care se grabeste intreaga istorie – Beniamin Faragau | agnus dei - english + romanian blog
  32. Trackback: Pagina Beniamin Fărăgău – Predici si O proorocie citata de Pastorul Bisericii Baptiste IRIS 1999 | Blogul lui yon nitoiu
  33. Constanţa Mreana
    aug. 23, 2014 @ 07:29:49

    vedeti si cartea lui David Wilkerson , prorocia primita de dinsul in 1973 , Viziunea, are citeva lucruri la fel cu cele spuse mai sus!

  34. Ioan Burca
    mart. 23, 2015 @ 18:43:10

    Daca vrem sa discutam despre un anumit subiect, mai intai trebuie sa ne documentam BINE, INAINTE de a discuta. Cum? Citind si studiind Cuvantul Lui DUMNEZEU-BIBLIA si eventual discutand cu cei documentati.

    De exemplu, daca sora Anca are daruri de proorocie si vedenii si eu nu le am, nu eu trebue sa-i explic ei cum e asta, ci ea mie.E ca si cum dansa ar manca o mancare, eu ma uit si ma pronunt cu privire la gustul mancarii, fara sa o fi gustat! Cea care trebuie sa spuna care-i gustul mancarii e dansa pentru ca DANSA A GUSTAT-O!

    In ceea ce priveste proorocia amintita, eu am citit-o in urma cu cativa ani, dar nu am urmarit daca si ce s-a implinit din ea, deci nu sunt documentat in aceasta privinta si ca urmare, nu ma pronunt; ii las pe cei documentati.

    Apoi, nu toate proorociile se implinesc a doua zi; altele se implinesc dupa saptamani, luni, ani, zeci de ani, etc.

    Proorociile pot fi spuse deslusit si pot fi intelese, altele sunt tainice si pentru cei prin care vin, si care pot fi pricepute dupa ce se implinesc.

    Venirea DOMNULUI ISUS pe Pamant a fost descoperita de DUMNEZEU, dar tainic, inca de pe timpul lui Adam si a Evei, si s-a implinit dupa mii de ani, timp in care au proorocit-o si alti prooroci, fara, insa, a o-ntelege!

    Fiti binecuvantati cu totii!

    TATALUI, FIULUI, DUHULUI SFANT – Toata Gloria in Veci! Amin!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari