Declaraţie istorică. Fost ministru de externe, Titus Corlăţean: „REFUZ SĂ LEGALIZEZ PĂCATUL ÎN ROMÂNIA!”

Fost ministru de externe, Titus Corlăţean: „REFUZ SĂ LEGALIZEZ PĂCATUL ÎN ROMÂNIA!”. Declaraţie istorică a unui important senator român la Piatra Neamţ

Cititi – Video PSD a decis: Referendumul pentru familia tradițională, la pachet cu reglementarea parteneriatului civil pentru homosexuali 26 martie 2018

O altă faţă a senatorului Titus Corlăţean, fost ministru al Afacerilor Externe şi fost ministrul al Justiţiei (PSD), s-a arătat sâmbătă, la Piatra Neamţ, în sala mare a Consiliului Judeţean.
Prezenţă neaşteptată la o dezbatere cu organizare socio- religioasă, fără să fie, nici un moment, partinică, într-o conjunctură selectă, pe o temă privind căsătoria consfinţită ca fiind „uniunea liberă între un bărbat şi o femeie”, senatorul Titus Corlăţean, unul dintre cei mai erudiţi şi apreciaţi oameni ai PSD, a subliniat clar, pe o temă care, în Europa, tinde să devină drept fundamental: căsătoria între ambele sexe.

„E libertatea lor! Domnul să-i lumineze! Noi, ceilalţi, avem dreptul de a ne apăra normalitatea!”, a spus Corlăţean, printre alte argumente.
În calitatea de senator al României, cu largi interferenţe în politica externă, la care se adaugă experienţe şi cunoştinţe concrete din sfera intruziunii intereselor străine în socialul românesc – pe care fostul ministru nu s-a sfiit să le nominalizeze – Titus Corlăţean a spus, în sala mare a Consiliului Judeţean Neamţ, referindu-se la căsătoriile gay: „EU REFUZ SĂ LEGALIZEZ PĂCATUL ÎN ROMÂNIA!”.

O declaraţie asumată, într-un context aşa-zis evolutiv european. O declaraţie ale cărei costuri se vor vedea mai târziu, dar care apără principii fundamentale ale unei societăţi normale, indiferent dacă vorbim de religia creştină sau de alte religii.
Titus Corlăţean a marşat cu dibăcie între religie, social şi istorie, punctând cum trebuie şi unde trebuie: „Nouă să ne fie ruşine? Să ne fie ruşine că promovăm necesitatea de normalitate? (…) E libertatea lor! Domnul să-i lumineze! Eu refuz să legalizez păcatul în România!”, a spus Corlăţean.
Despre demersurile juridice (parlamentare), care vor fi luate privind familia tradiţională, în ziarul de mâine.

Mariana OLTEAN

SURSA – Ziarul Ceahlaul

Senatorul Titus Corlățean:Am ajuns ca noi să nu mai avem dreptul să ne exprimăm public și să vorbim de Dumnezeu. Declarație fără echivoc față de căsătoriile homosexuale: refuz să legalizez păcatul în România.

Citiți- Klaus Iohannis: Nu cred că e niciun motiv de grabă în organizarea referendumului pentru familie

6 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  mart. 27, 2018 @ 03:14:41

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. Milu
  mart. 27, 2018 @ 09:05:52

  Nenea Dragnea îmi ești drag dar ai dat cu mucii în fasole. Adică faci referendum (pentru capital politic), dar licuriciu îți zise între timp să înlocuiești căsătoria cu parteneriatul civil. Vezi nene, când ești prea mare, nu prea mai ești…Că ai un licurici deasupra. Mai bine mic. Părerea mea…

 3. dan
  mart. 28, 2018 @ 23:45:48

  De ce ,,o altă faţă a lui Titus Corlăţean”? Faptul că aparţine PSD îl face automat un impostor? Pe Iohanis faptul că aparţine PNL îl face automat un sfânt chiar dacă a spus că nu crede că Referendumul este o prioritate? Tutus Corlăţean este un om de calitate şi un credincios devotat. De ce mai stă în PSD? Probabil că ştie că dacă s-ar muta la un alt partid s-ar muta dintr-o mizerie în alta!

 4. Trackback: Realitatea.net – Drepturile homosexualilor revin în atenția Parlamentului | agnus dei - english + romanian blog
 5. Trackback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 26 martie – 01 aprilie 2018?
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

<span>%d</span> blogeri au apreciat: