Ce e nou la PAGINA Florin Ianovici Predici – Biserica Betel-Crangasi, Bucuresti

Biserica Betel Crangasi

Predici si articole noi ~ 2015 ~

IANUARIE – IUNIE 2015

Turneul Sens Unic cu Speranta mai 2015-

Seria de 3 predici – Din lume, dar, nu ca lumea

  1. Florin Ianovici – Din lume, dar nu ca lumea [1] Cum sa-ti birui dusmanul din tine 10-05-2015
  2. Florin Ianovici – Din lume, dar nu ca lumea [2] Atacul acestei lumi 17-05-2015
  3. va urma partea finala 24 mai 2015

Predici si articole ~ 2014 ~

  1. Florin Ianovici – Veniti si priviti lucrarile Domnului – 1. Trecut
  2. Florin Ianovici – Veniti si priviti lucrarile Domnului – 2. In prezent
  3. Florin Ianovici – Veniti si priviti lucrarile Domnului – 3. In viitor (28 Decembrie, 2014)

~~~

Mesaj din ciclul de predici „Accesorii, Toamna 2014-

Florin Ianovici Spania nov 2014

NOUL COMITET ALES AL COMUNITATII REGIONALE PENTICOSTALE BUCURESTI – Florin Ianovici – Presedinte (Septembrie 2014)

Comunitatea Bucuresti

Photo credit Costel Gramada

NOUL COMITET ALES

AL COMUNITATII REGIONALE PENTICOSTALE BUCURESTI

Florin Ianovici-presedinte,

Emil Mestereaga-vicepresedinte,

Mărcuţ Comariţa-secretar.

Membri de la dreapta la stanga: Nelu Floarea, Petre Veronel, Dan Eugen, Chelu Iulian, Costel Gramada, Ivan Stefan.

Mina Ianovici – Poezii, Mediatii, Indemnuri 2014

Photo credit Dan Damian (The Messengers) la Făget, Parcul Central

Florin Ianovici Turneu Evanghelizare

18 Iunie – 1 Iulie 2014

18 iunie (miercuri)- Pitești, Casa de Cultura, ora 19.00 19 iunie (joi)- Orșova, Sala de Sport a Școlii nr. 2, ora 18.00 20 iunie (vineri)- Făget, Parcul Central, ora 18.30 21 iunie (sâmbătă)- Sântana, jud. Arad, Parcul Central, ora 17.00 22 iunie (duminică)- Oradea, biserica penticostală Speranța, ora 09.00 Partea 2-a Jurnalul aici 22 iunie (duminică)- Târgu Mureș, Grădina de Vară, ora 19.00 24 iunie (marți)- Sibiu, Sala Transilvania, ora 19.00 25 iunie (miercuri)- Târgoviște, Casa de cultură, ora 18.30 26 iunie (joi)- Alexandria, Sala Polivalentă, ora 19.00 27 iunie (vineri)- Constanța, Casa de cultură, ora 19.00 28 iunie (sâmbătă)- Urziceni, Casa de cultură, ora 18.00 29 iunie (duminică)- Ploiești, Biserica Elim, ora 09.00 29 iunie (duminică)- Ploiești, Biserica penticostală Logos, ora 18.00 30 iunie (luni)- Giurgiu, Teatrul Tudor Vianu. ora 19.00 01 iulie (marți)- București, biserica penticostală Betel, ora 18.00

Doar aici aveți programul cu ultimile modificări! În fiecare zi vă vom avea jurnalul de misiune!

Dumnezeu să ne ajute!

Florin Ianovici

Florin Ianovici – Construind Vieti

Florin Ianovici – Experiente cu Dumnezeu si Implicarea in Slujire

FLORIN IANOVICI – Jurnal din calatorie in Australia – Predici de la Cea de a XII-a Conferinta a Bisericilor Penticostale Ianuarie 30 – 2 Februarie, 2014 Sydney – AUSTRALIA + Perth & Adelaide, Australia

CITESTE

  1. Jurnal de calatorie Pastorului Florin Ianovici – Sydney
  2. Jurnal din calatorie Perth & Adelaide 23 feb 2014

Florin Ianovici: mesaje scurte, scrise, din predici (postarile noi vor fi in top)

  1. Mina IanoviciAI MILĂ, DOAMNE, DE ROMÂNIA!
  2. Florin Ianovic – Cantati fratilor, sa ploua!
  3. Florin Ianovici – Un ghiocel
  4. Florin Ianovici povesteste – Am avut un singur moment in viata cand am vrut sa ma las de Dumnezeu
  5. Florin Ianovici – Iubirea nu imbatraneste
  6. Mina Ianovici –  CONSTRUIEŞTE CU CĂRĂMIZILE TALE
  7. Florin Ianovici – Cum te face Satana iubitor de bani
  8. Florin Ianovici – Baietilor, in vecii vecilor, sa nu va jucati cu inima cuiva
  9. Mina IanoviciALTĂ MELODIE (Poezie)
  10. Florin Ianovici – Goliat are aliati in biserica
  11. Mina Ianovici – DUŞMANUL DE AFARĂ VREA ÎNĂUNTRU
  12. Florin Ianovici – Nu stati sa castigati oamenii care va dispretuiesc
  13. Florin Ianovici – Ce inseamna credinta
  14. Florin Ianovici – Boala de inima pe care sa o eviti
  15. Florin Ianovici – Ce inseamnă milostenia? Povestea copilaşului sărac
  16. Florin Ianovici – Niciodata plasma nu o sa-ti spuna : Ce drag imi esti!
  17. Florin Ianovici povesteste – Cum am ajuns eu pastor la Toflea
  18. Florin Ianovici – Lumea e un fel de teatru, fiecare este un actor…
  19. Florin Ianovici povesteste – Tata, cu mine ai vorbit ???

O noua serie de predici  pentru 2014 ‘Adu-ti aminte…’

Florin Ianovici – Urare de Anul Nou ~ 2014 ~

Psalmii 8:3 „Când privesc cerurile – lucrarea mâinilor Tale – luna şi stelele pe care le-ai făcut, îmi zic: Ce este omul, ca să Te gândeşti la el? Şi fiul omului, ca să-l bagi în seamă?”

  1. Ma rog sa ma pot ruga cu o inima insetata de dorul de a auzi glasul tau Parinte!
  2. Ma rog sa pot citi la lumina focului Duhului Sfant cuvintele aducatoare de viata din Sfanta ta Carte!
  3. Ma rog sa faci din inima un portativ de note ceresti pentru ca sa cobori la mine in susurul bland al laudelor!
  4. Ma rog sa faci din mainile mele steaguri de biruinta, paine pentru saraci, haine pentru cei goi, mangaiere pentru cei uitati, balsam pentr cei raniti!
  5. Ma rog sa faci din picioarele mele solii de pace, iertare si iubire dumnezeiasca!
  6. Ma rog sa fiu parinte si copil, sot si prieten, slujitor si rob, frate intre frati si semenul celui cazut intre talhari!
  7. Ma rog sa fiu purtator si nu aducator de cruce, exclamatie si nu semn de intrebare!
  8. Ma rog tie, Dumnezeule, sa onorez slava si cinstea cu care ne-ai incununat si sa nu ma las jefuit de suflet, vise si bucuria mantuirii!

As vrea sa ne rugam impreuna!

Florin Ianovici – Urare de Anul Nou ~ 2014 ~

Ianovici Sala Palatului 2013Urare pentru voi si pentru mine! Ieremia 2:5 „Aşa vorbeşte Domnul: „…s-au depărtat de Mine şi au mers după nimicuri, şi au ajuns ei înşişi de nimic?” 2 Tesaloniceni 3:11 „Auzim însă că unii dintre voi trăiesc în neorânduială, nu lucrează nimic, ci se ţin de nimicuri.” Nimicul si derizoriul sunt plagile care ucid sufletul. E trendul societatii si ocupatia de baza. Lucrurile grave ale vietii sunt bagatelizate prin amatorism iar lucruile ieftine sunt ridicate la rang de virtuti. Sufocati de deseuri muzicale, tinute ridicole, cosmetizari stridente, innebuniti de asaltul fara precedent al placerilor, viata insasi a devenit o fataiala fara sens intre zilele care se scurg cu repeziciune. Ce lasi in urma aceea iti va sta inainte! E un murmur, un suspin continuu al Duhului Sfant pe care il aud zilnic: ,,fugiti de nimicuri si truditi pentru comorile vesnice!” Viata e pretioasa pentru ca are zile putine, de aceea rascumparati vremea! Sensul vietii, designul sufletului, greutatea valorica e descoperita doar de Biblie, simtita doar in rugaciune si traita doar in fapta credintei. Orice altceva te nauceste, te fura si te arunca in vartejul derizoriului. Luptati pentru credinta data sfintilor o data pentru totdeauna! Luptati cu palmele crapate, cu talpi insangerate, cu lacrimi in ochi, cu rani deschise, cu sufletul ars de cuvintele credintei…numai luptati! Cine nu stie pentru ce trebuie sa moara, nu merita sa traiasca! Muriti fata de voi insiva pentru ca nimicul sa nu va fure viata vesnica. Filipeni 3:8 „Pentru El am pierdut toate şi le socotesc ca un gunoi, ca să câştig pe Hristos” Va multumesc pentru dragostea si rabdarea voastra fata de mine! Anul 2014 sa ne fie plin de Hristos!

Predici ~~ 2013 ~~

Craciun la Sala Palatul Copiilor Bucuresti 15 Decembrie cu Ramona si Catalin Lup

Mesaj de Craciun 2013 

Ianovici sala palatului 2013FLORIN IANOVICI: Iubitii Domnului, vreau sa inchei aceasta seara, in care din toata inima as dori sa va multumesc. M-am gandit de multe ori ca un oras atat de mare ca Bucurestiul, capitala tarii, merita mai multa lumina. Si as vrea ca acesta sa fie un inceput, un drum pe care sa-l parcurgem impreuna. Obisnuiesc sa fac un lucru. Port cu mine o scrisoare. Cand imi este foarte greu, uneori datorita mie, alteori datorita semenilor, citesc aceasta scrisoare. E vorba despre un tanar care se afla intr-un spital de boli nervoase. Doctorii i-au spus ca sansele lui sa se faca bine sunt minime. Pana in ziua, cand umbland pe internet a gasit o predica. A ascultat-o. La sfarsitul acelei predici, mesagerul respectiv spunea, „E adevarat ce spun eu?” La care, el din pat a strigat, „Da!” Si mesagerul a continuat spunand, „Atunci, ce mai stai? Ingenuncheaza, puneti viata in mana lui Dumnezeu si lasa-te cu totul in mana lui.” A coborat din pat, a ingenuncheat. Mi-a scris ca un om liber. Mi-a scris ca un om vindecat, caci Hristosul nostru este viu si Dumnezeul nostru are toata puterea in cer si pe pamant. M-am gandit sa va fac o urare, cu care dumneavoastra, la randul dumneavoastra sa puteti intampina pe oameni: Isaia 61:1-2 – ,,Duhul Domnului Dumnezeu este peste Mine, căci Domnul M’a uns să aduc veşti bune celor nenorociţi: El M’a trimes să vindec pe cei cu inima zdrobită, să vestesc robilor slobozenia, şi prinşilor de război izbăvirea; 2 să vestesc un an de îndurare al Domnului,” Oriunde veti merge, sa spuneti ca in seara aceasta ati stat in prezenta aceluia care a coborat ‘logosul’ (Cuvantul) si s-a facut om, pentru ca eu si tu sa devenim cuvantul Lui. Cel mai mare miracol s-a infaptuit. S-a deschis cerul si a coborat Dumnezeu. Si-a luat chip de om, ca noi sa devenim cuvintele Sale. Stiti ce am remarcat? Biblia spune ca celui sarac sa-i vestesti evanghelia. M-am mirat. Credeam ca celor saraci trebuie sa le duc de mancare. Credeam ca celor saraci trebuie sa le duc paine sau haine. Dar stiti ce am inteles? Ca cei saraci se simt umiliti, stingheri. Se simt izolati. Si in aceasta seara, pentru toti cei saraci in felul acesta, am o veste. Dumnezeu te iubeste. Evanghelia este vestea ca nu esti singur. Evanghelia este vestea ca esti iubit, ca ai un tata, ca cerul nu este gol. Privind in sus, de fiecare data, poti sa spui, „Sunt iubit de Dumnezeu.” Va indemn, iubitii Domnului, nu pentru ca este sarbatoare, ci pentru ca asa se cade, sa dam drumul celor apasati. V-au facut rau? Iertati-i. V-au intristat? Iertati-i. V-au intors spatele? Cautati-i. Si spuneti-le ca v-ati intalnit cu Acela care niciodata nu si-a inchis usa indurarii. Cu acela, care chemandu-L, a raspuns, „Sunt aici langa tine.” Orbilor, sa le vestiti ca exista ceva de vazut pe pamantul acesta. Iubitii Domnului, va rog sa nu priviti gunoaiele, va rog sa nu priviti ceea ce nu merita privit. Priviti-va copiii si multumiti lui Dumnezeu. Priviti-va sotul sau sotia daca aveti si multumiti lui Dumnezeu. Priviti acoperisul si deasupra capului si spuneti, „Laudat sa fie Domnul.” Daca aveti paine pe masa, multumiti lui Dumnezeu. E ceva de vazut pe pamantul acesta. In seara aceasta v-am vazut pe voi si asta mi-a hranit sufletul. Sa fim oameni si sa devenim cuvintele lui Dumnezeu. Oriunde te duci, sa binecuvantezi. Oriunde te duci, sa ai o vorba buna. Oriunde te duci, sa stii sa vorbesti in asa fel incat  lumina lui Dumnezeu sa rasara. Oriunde te duci, sa fii o mireasma de viata. Oriunde te duci, sa fii o frantura din cer. Ajuta-ne Doamne. Vezi COLINDE si POZE aici. Video – inventivstudio

Seria Despre Libertate (Oct/Noi)

1 Corinteni 6:20 “Căci aţi fost cumpăraţi cu un preţ…!”

  1. Libertatea mea este una rascumparata. Adica sunt liber dar nu sunt al meu ca sa fac tot ce vreau eu…! Libertatea mea inseamna pret (Hristos) nu valoare (eu).
  2. Libertatea mea e bucuria vietii vesnice care a rupt lantul fricii de moarte. Ce poate sa ucida pe cineva care nu poate fi ucis?
  3. Libertatea mea e libertatea de a iubi in Hristos cat ma tine inima. Apostolul Pavel spunea ca inima poate fi largita daca vrei…! La ce foloseste libertatea daca nu poti fi liber?
  4. Libertatea mea e libertatea de a sluji semenii in Hristos pana la a fi turnat ca o jertfa de bautura. In fond ceasul spune: ,,clipa plecarii e aproape…!” Sunt liber sa imi aleg felul de povara…!
  5. Libertatea mea e libertatea de a da socoteala de nadejdea care este in mine. Inainte de libertatea cuvintelor e libertatea faptelor. Ce folos sa vorbesti de libertate daca nu faptuiesti intru libertate?
  6. Libertatea m-a descatusat de patimi si mi-a redat pasiunea chiar daca aceasta imi aduce patimire!

Trag cu nesat in piept aerul rugaciunii in timp ce ochii poposesc bucurosi pe filele Sfintei Scripturi. Sunt liber, liber, liber…! Pantofii ma asteapta cuminti pe hol sa calatorim in faptele bune ale credintei pregatite de Tatal ceresc. Multumesc Hristoase, Fiul lui Dumnezeu!

Photo Biserica Betel Vasile Oprea si Grupul Rugul Aprins 12 Noiembrie 2013

Florin Ianovici la Nasul TV Iunie 2013

Conferinta la Biserica Agape Atena din Grecia 14-17 Martie:

  1. Florin Ianovici – O gradina mai frumoasa ca a Edenului 14 Martie 2013
  2. Florin Ianovici – Casatoria si ce Invatam la Cruce 15 Martie 2013
  3. Florin Ianovici – Cand s-a departat Duhul Domnului 16 Martie 2013

La Biserica Agape Atena Grecia Martie 2013 (sursa F. Ianovici FB)

Ianovici Atena

Conferinta la Biserica Poarta Cerului  Suedia 29-31 Martie:

  1. Florin Ianovici – Ce spune Ghetimani?
  2. Florin Ianovici – Toiagul nostru (povesteste de momentul cand a devenit pastor)
  3. Florin Ianovici – Locul nostru in slujire
  4. Florin Ianovici – Luptele din umbra
  5. Florin Ianovici – Iubirea Sfintilor e diferita 
  6. Florin Ianovici – Cum sa murim bine 

ianovici 26 martie 2013 rodiagnusdei

PREDICI AUDIO (de ascultat) de la CIRESARII

Intrebarile fundamentale ale vietii Cine ti-a spus ca esti gol? Unde este fratele tau? Ce mi-ai facut?

Ganduri de rugaciune Apa proaspata pentru cel obosit I Apa proaspata pentru cel obosit II

F. Ianovici tin betelphoto – Daniel Hutuleac Facebook Tineret Biserica Betel

~ 2012 ~

~~~~~~~~~~~

In Austria-Conferinta Tineretului 24-25 Noiembrie

  1. Florin Ianovici – (1) Nihil Sine Deo, Nimic fara Dumnezeu (24 Noi) AUSTRIA
  2. Florin Ianovici – (2) Setea de fericire (24 Noi) AUSTRIA
  3. Florin Ianovici – (3) Ce ne invata gradina Ghetsimani- Ai voie sa fi trist, singur si sa spui: Nu mai pot AUSTRIA
  4. Florin Ianovici – (4) Hristos, asa cum este El (25 Noi) AUSTRIA

~~~~~~~~~~~

Radio Interviu cu Florin Ianovici (90 min)

~ 2011 ~

~ PREDICI  Video 2010 si mai vechi~

Interviu realizat de Luiza Ghica. via http://credo.tv

O Prezentare de Tudor Petan de la AlfaOmegaTV – Florin Ianovici pentru prima data la studioul AlfaOmegaTV (filmarea la Biserica Betel, Bucuresti).

  • Virsta de 42 ani, nascut in Onesti, Judetul Bacau si este stabilit la Bucuresti.
  • Sotul lui Mina si tata la doua fetite
  • De profesie e jurist. A fost avocat la Bucuresti dar s-a suspendat ca sa fie Pastor
  • Pastor al Bisericii Betel Crangasi de 8 ani de zile
  • Conduce o organizatie caritabila „Viata si Lumina” care se ocupa de copii orfani si in care adaposteste , hraneste si poarta de grija la 230 de copii.
  • Profesor la Scoala de Predica Ciresarii
  • Cu lucrare misionara, prin turnee, prin Romania cu predicari Romani.
  • Mai are inca citeva preocupari academice si in Martie 2012 va sustine teza de doctorat.

 Repere ale credintei crestine

Interviul lui Tudor Petan (de la studioul AlfaOmegaTV) cu Pastorul Florin Ianovici incepe la minutul 10.  In primele 10 minute – formatia Eklesia din Bistrita – lauda si inchinare cu cintarea „Toate le-ai creat”.

Subiectul Partea 2-a a interviului este cu Pastorul si liderul Bisericii Betel din Bucuresti, initiatorul si liderul pe care la folosit Dumnezeu ca sa porneasca o lucrare atipica, oarecum in afara cutiutei activitatilor religioase din Bucuresti si din Romania in general- Lucrarea tineretului la Biserica Betel, unde participa tineri din diferite denominatii (Crestini dupa Evanghelie, Ortodocsi,Baptisti) impreuna in fiecare Marti seara si unde se investeste in tineri prin pregatirea lor pentru a predica.

De notat – Pastorul Ianovici se adreseaza liderilor/predicatorilor la minutul 35 despre

  1. Chemare     2.  Viziune si   3.  Zdrobire

La minutul 40 urmeaza secventa dintr-o predica de la Seara de Tineret din 6 Decembrie, 2011 care se poate viziona integral aici.

Din predica – „Nu mai cautati metode rafinate; vestiti Cuvintul lui Dumnezeu. Voi sunteti chivotele lui Dumnezeu. Daca vrem sa avem impact noi trebuie sa facem un singur lucru- sa fim plini de Cuvintul lui Dumnezeu, Eu nu trebuie sa produc inteligenta sau cuvinte extraordinare cind Cuvintul lui Dumnezeu este plin de viata. La Cuvintul Lui, El insusi implineste ce a promis. De aceia Biserica are putere pentru ca Cuvintul lui Dumnezeu este in noi.

Foarte putini oameni cunosc Cuvintul lui Dumnzeu. Suntem naivi sa credem ca Il cunoastem pe Dumnezeu fara sa citim ceia ce a scris El in Cuvintul Lui. Relatia in Cuvintul lui Dumnezeu este relatia Cu Dumnezeu. Cuvintul are si mare putere impotriva celui rau. In momentul in care spui Cuvintul lui Dumnezeu el pleaca. Cuvintul Lui sa fie scris la noi in inima.” Predica este la Biserica Penticostala din Uricani.

 Unde este puterea?

 

Florin Ianovici – Întâmplare cotidiană

Photo credit http://www.yanidel.com

Ne-a binecuvantat Dumnezeu cu zile de toamna blande si frumoase! Georgiana trecea prin fata parcului cand a zarit privirea unei femei care sedea pe o banca. Ceva din aceea privire a facut-o sa se aseze langa ea. A intrebat-o de sanatate. Era vaduva de o luna, cu doi copii mari handicapati, fara nicio bucata de paine, care in 30 de zile trebuia sa paraseasca casa. Georgiana, avocat de profesie, a rugat-o sa mai intarzie cateva minute intrucat ea se va duce sa scoata bani de la bancomat ca sa ii vina in ajutor. Dar inainte ea a simtit puternic imboldul sa se roage pentru vaduva. I-a cerut permisiunea si s-a rugat. Cuvintele ei izvorate din inima lui Dumnezeu au atins inima acelei fiinte zdrobite de durere. I-a marturisit ca hotarase sa isi ia viata dar ca aceea rugaciunea si prezenta Georgianei au incredintat-o de faptul ca Dumnezeu nu o va lasa. Luptam acum pentru o rezolvare a acestei situatii…! Cad frunzele si la fel si mila lui Dumnezeu se revarsa zilnic! Priviti pomii dar mai ales oamenii. Ei nu trebuie sa moara…! sursa Facebook Toamna 2013

Despre voia lui Dumnezeu in viata  (2 ore)

Florin Ianovici la Speranta TV 15 Ian 2013

Ce este ‘Binecuvantarea lui Dumnezeu’ 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari